Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm kuzeymila,sivilceden son iki yıldır çok çekiorum..benimkiler stresten kaynaklanıo sanırım ..çünkü hormonlarıma bktırdımm..d,ğer tetkklerimde temiz..neyse bütün sivilce güncemi anlatmak istemiorum çok uzun çünkü..( uç vermeyen sivilceler genelde kırmızı kırmızı şişio önce ve uzun süre kalıo öle ergenlik sivilceleri gibi iki günde baş vermio ne yazıkki artık çünkü yaş 30..ve hala sivilce ile uğraşıorum o da ayrı bir sıkıntı..(Allah başka dert vermesin..) herşeyi deniorum geçen kıştan beri ddf in salisik asit jeli ile maskelerini kullandım fena deil..güzel bir temizleyici ama yinede tam bir iileşme sağlamadı..bugün de loreal pure zone 2 si bir arada yıkama jelini aldım hem jel hem maske özelliği var...onu kullanıorum..ünv. deyken loreal,in bir serisi vardı pure matte die o çok ii geliodu cildime ama o üretilmio artık..ya da ben bulamıorum..bugün kozmetikçide bu ürünü ona yakın gördüğüm için aldım denicem bakalım ii gelir belki..bahsettiğin merhemide 4 gündür kullanıorum..akşamları sürüorum ben sadece..gündüz çalıştığım ve makyaj yaptığım için kullanmıorum..önce denemek için sivilcelerime sürdüm direkt biraz yanma kaşıntı oldu bende de ama büyük sivilcelerimi ertesi gün biraz indirdiğini gördüm..o yüzden devam ediorum..bakalım bi 3-4 gün daha devam edicem inş. ii netice alıırm..teşekkür ederim paylaşımın için..bu arada herekese hayırlı kandiller..

cnm yazdıklarını okudum bende senden farksız deilim bende tahliller yaptırdım neden sivilce çıkıo die çnkü bende sivilce yoktu son 5 senedir kurtulamadım bi türlü. tahliller temiz çıktı bi hastalığım yok doktor sivilcelerimin çıban gibi olduğunu söledi.aynı anlattığın gibi..e eregnlik çağınıda çoktan geçtim yaş 26.. kullandığım hiçbişe bu krem kadar net bi sonuç vermedi. ama 3 haftdan fazla kullanma sende.. zaten 3 haftaya kadar hepsi gider inş.. sanada hayırlı kandiller buarada..

kızlar bende burdan okudum gittim aldım bıyık bölgemi aşırı yaktı yıkadım geçmedi ağlıcak duruma geldim herhalde ordaki deri ince olduğundan...diğer yerlerdede hafif kaşıntı yaptı.bıyık bölgesi haric sorunlu yerlere kullanmya başladım yazarım faydası olursa pek sanmıorum ama....

zemuszemus
sebıb gectı mı zencefıll

yok bu ilac benim cildime uymadı demek benmki çok hassas kıpkırmızı yapıo kaşındırıo kullanmamaya karar verdim kaş yapalım derken göz çıkarcaz vallaa

Bende burayı okuduktan sonra aldım çok sık olmamakla birlikte kullandım öyle alerji kaşıntı felan yapmadı gün içerisinde pek kullanamadım o yüzden mi bilmem ama bende pek geçirmedi gibi...

acaba sizin dediğiniz gibi günde 3-4 defa mı kullanmak gerekli işe yaraması için...

hamileler de kullanabilir mi acaba?offf benim de başım dertte

Alnımın sol tarafında çok sivilceler vardı bende burdaki tavsiye üzerine aldım kullandıktan 1 gün sonra etkisini farketmeye başladı kaydirigubbakcemile2 yavaş yavaş geçicek inş. çok teşekkürler tavsiye için inşallah okul açılan kadar kurtulurum sivilcelerden =)) :teytey: Sürdükten sonra hafif bi kaşıntı ve biraz yanma oluyor ama abartılacak derecede değil yerimseniben mükemmel bi ürün bi kaç kutu daha alıcak gibiyim .çevremdeki herkesede tavsiye ettim :lepi:

kızlar mrb bende bugün doktora gittim bana bu kremi verdi ama 7 gün sürüp 5 gün ara vermelisin dedi bilginizee.....
bende nette araştırayım derken sizlerin yorumunu gördüm.bende yıllardır uğraşıyrm aknelerle denemedik krem kalmadı inşaallah bu işe yarar.
görüşmek üzere bende sürüp yatayım bayanssulusmile

kızlar bu krem bana iyi gelecek gibi inşaallah sürdüğüm sivilcelerin renkleri açılmış umarım bizde sonsuza dek kurtuluruz :Saruboceq:

arkadaşlar bende kullanmaya başladım. faydası var gibi. fakat ciddi dikkat edilmesi gereken bir krem, yan etkileri çok.
ince tabaka halinde lokal uygulayıp, aralıklarla kulanmalı.
dikkatli kullanın arkadaşlar!!!

15 yaşındaki kızımın tek derdi sivilceleri.. hemen denemeliyiz bu ürünü çünkü dk. tedavisi bile işe yaramadı, bir sürüde antibiyotik içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…