Bende tam aloe veraya deginicektim.
Siddetle oneriyorum konu sahibi!
B
Baharyagmuru35
.
Benim bunun hakkinda actigim bi konuda var. Cok cok ise yariyor bende.
Yuzumde hep sivilce cikarken artik " peh sende hic sivilce cikmiyor, benim yuzumde seninki gibi olsa' diyenler oluyor.
Hatta " bi tane sivilce cikmis bak sende" diyenlere, hani nerde diyince " saka yaptim, sende inaniyosun, sende hic sivilce yokki ne sivilcesi cikicak sende" diyorlar.
Bunu diyen arkdaslara aloe vera dagittim kcuk kutularda, daha bi kac gun oldu faydasini duymadim kizlardan.
Ama konuma girip bakarsan goruceksinki kullananlarin geri donusu hepsi memnun.
Ben planimi yapmistim rucotane basliyodum. Bi arkdasin tavsiyesiyle basladim " bunuda denemis oluyum ayip olmasin" diye. Ve cok ama cok memnunum.
Artik sivilcelerim yok. Yuzum tertemiz.
Konuma gir oku.
Ben yurtdisinda yasiyorum, bu arkdasin gosterdigi gorsel tanidik degil bana. Ama maddenin ozu aloe vera diye yaziyor. Bu urunu kullanmadim ama ben aldigim 98% aloe vera iceren jel kullaniyorum. Ve inanilmaz memnunum.