Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle basim dertte...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Merhaba, uzun zamandir psikolojimi alt ust eden bir neden; sivilcelerim doktorun degimiyle agir bir akne sorunum var. Universiteye baslamadan evvel yoktu, ne zaman ayri bir sehirde okumaya basladim o zamandan beri stres, sıkıntı, arkadaslik iliskilerinin verdigi sıkıntılar, dersler derken yuzum bakilmayacak hale geldi. Bunun yanında duzenli yememe ragmen yanında abur cubur tukettigimi de belirtmek isterim. Mesela cok cikolata yerim, asiri kahve icerim ama strese bagli oldugunu dusunuyorum yinede bilmiyorum. Garnierin BB kremini kullanıyorum makyaj yapiyorum hatada 3 gun acaba asiri yagli oldugu icin mi yapti diyorum... İlac tedavim haftada 3 gun agizdan Azitro bir de Avene suruyorum sonra acnemix jeli. Kullananlara yararli oldular mı?? Her turlu yoruma acigimmm

offf offf bende bu bunalım ıle uyandım 6 aydır yuzume makyaj bıle yapmıyorumkı gecsın dıye ama yok gecmıyor.hergun ayrı sıvılce bırı gıdıyor bırı gelıyor.bıktım vala.bakalım bu ayın 30 kdr gectı gectı gecmedı doktora randevu aldım.ole abartı sıvılcem yok ama ozellıkle sag yanagıma yer edınen 6 7 adet sıvılce var.kullandıgım ılaclar :isotrexın sıvex benzamycın acnelyse azıtro ve clındoxly dıye kremlerı kullandım 2 yıldır ıcıyorum suruyorum bıtkısel maskeler.:((((((((((((
sıkıldım ya benım kdr temızlıgıne dıkkat eden bıle yoktur ama ıste.bu arada cıldım yaglı aknelı.

Kızlar benim de son günlerde sırtımda çıkmaya başladı. Hiç yoktu daha önce valla anlamadım gitti. Yüzümde çok hafif var yani onu takmıyorum bile ama sırtımda minicik minicik isilik benzeri sivilceler var. Ben de işim dolayısıyla aşırı kahve tüketiyorum ama cilt bakımıma çok dikkat ederim. Neden böyle oldu bilmiyorum. Bu nedenle ayrıntılı kan tahlili yaptırdım dün. Cildiyeye gidicem. Giderken de şimdiye kadar sürdüğüm ne varsa yanıma alıcam ki işime yaramayan merhemleri bir daha yazmasın. Artık toptan kurtulmak istiyorum.

Kızlar benim de son günlerde sırtımda çıkmaya başladı. Hiç yoktu daha önce valla anlamadım gitti. Yüzümde çok hafif var yani onu takmıyorum bile ama sırtımda minicik minicik isilik benzeri sivilceler var. Ben de işim dolayısıyla aşırı kahve tüketiyorum ama cilt bakımıma çok dikkat ederim. Neden böyle oldu bilmiyorum. Bu nedenle ayrıntılı kan tahlili yaptırdım dün. Cildiyeye gidicem. Giderken de şimdiye kadar sürdüğüm ne varsa yanıma alıcam ki işime yaramayan merhemleri bir daha yazmasın. Artık toptan kurtulmak istiyorum.

ınsallah kurtuluruz.bende akşam artık lımon + bebek pudrasını yapıp 10 dk sonra yıkıcam bunu denıcem 1 hafta bakım nasıl etkı edecek

Merhaba, uzun zamandir psikolojimi alt ust eden bir neden; sivilcelerim doktorun degimiyle agir bir akne sorunum var. Universiteye baslamadan evvel yoktu, ne zaman ayri bir sehirde okumaya basladim o zamandan beri stres, sıkıntı, arkadaslik iliskilerinin verdigi sıkıntılar, dersler derken yuzum bakilmayacak hale geldi. Bunun yanında duzenli yememe ragmen yanında abur cubur tukettigimi de belirtmek isterim. Mesela cok cikolata yerim, asiri kahve icerim ama strese bagli oldugunu dusunuyorum yinede bilmiyorum. Garnierin BB kremini kullanıyorum makyaj yapiyorum hatada 3 gun acaba asiri yagli oldugu icin mi yapti diyorum... İlac tedavim haftada 3 gun agizdan Azitro bir de Avene suruyorum sonra acnemix jeli. Kullananlara yararli oldular mı?? Her turlu yoruma acigimmm

ben de azitro hap ve nadixa krem kullanmıştım, ne yazık ki faydasını göremedim.. hatta azitro cilt altındaki sivilcelerimi çıkartıp geçirmeden öylece bırakmıştı :( benim de canıma yetti sivilceler, bir aydır zoretanin kullanıyorum. faydasını görücem inşallah :)

ben de azitro hap ve nadixa krem kullanmıştım, ne yazık ki faydasını göremedim.. hatta azitro cilt altındaki sivilcelerimi çıkartıp geçirmeden öylece bırakmıştı :KK43: benim de canıma yetti sivilceler, bir aydır zoretanin kullanıyorum. faydasını görücem inşallah :)
ben de azitro hap ve nadixa krem kullanmıştım, ne yazık ki faydasını göremedim.. hatta azitro cilt altındaki sivilcelerimi çıkartıp geçirmeden öylece bırakmıştı :KK43: benim de canıma yetti sivilceler, bir aydır zoretanin kullanıyorum. faydasını görücem inşallah :)
Ayni sekilde bende azitro ve aknilox kullandim azitro daha beter sivilce cikardi yuzumde bende birakmak zorunda kaldim doktorum deri altindaki sivilceleri cikarmis dedi baska ilaclar yazdi ama ben almadim kullanmaya cesaret edemedim yan etkisi olucak diye :(

Ayni sekilde bende azitro ve aknilox kullandim azitro daha beter sivilce cikardi yuzumde bende birakmak zorunda kaldim doktorum deri altindaki sivilceleri cikarmis dedi baska ilaclar yazdi ama ben almadim kullanmaya cesaret edemedim yan etkisi olucak diye :KK43:

geçmiş olsun canım... ben de benzamycin kullanmıştım bir dönem iyi gelir gibi olmuştu ama sonra daha da kötüleşti.. yan etki falan dinlemedim zoretanine başladım artık umarım artık tamamen geçerler daha başka ne yapabilirim bilmiyorum çünkü :KK34:

geçmiş olsun canım... ben de benzamycin kullanmıştım bir dönem iyi gelir gibi olmuştu ama sonra daha da kötüleşti.. yan etki falan dinlemedim zoretanine başladım artık umarım artık tamamen geçerler daha başka ne yapabilirim bilmiyorum çünkü :KK34:
zoretanın etkılerı cokmu fazla bana bıraz bassedermısın

zoretanın etkılerı cokmu fazla bana bıraz bassedermısın

Bir aydır kullanıyorum şu ana kadar çok büyük yan etkilerini görmedim internette yazılanlar kadar. dudaklarımda kuruma oldu ama canımı acıtıcak kadar değil, kanama veya yarılma yok sadece kuruma var nemlendiricilerle hallediliyor o da. yüzüm de ilk bir hafta içinde baya kızarmıştı ama sonra geçti kızarıklıklar, bi kaç sivilce çıktı hala da çıkıyor ama çok hizli iyileşiyorlar :) yüzüm aşırı derecede kurumadı, sabah sürdüğüm nemlendirici akşama kadar idare ediyor beni. onun dışında ilk haftadan beri bel ağrılarım oluyor ama sürekli değil, oturur haldeyken yattığımda falan 10-15 saniyelik ağrılar sonra geçiyorlar. bir de son günlerde gözlerimde yanma başladı göz damlası verdi doktorum, rahatsız hissettiğimde damlatarak bu sorunu da giderebiliyorum. benim yaşadığım yan etkiler bunlar, ilaç herkeste farklı etki gösterir ama, daha hafif atlatanlar da olur daha ağırlar da..

Ay
Bende az once doktordan geldim tetradox ve bi karisim yazdi umarim bunlar ise yarar artik napcami bilmiyorum bende :(

Ay

Bende az once doktordan geldim tetradox ve bi karisim yazdi umarim bunlar ise yarar artik napcami bilmiyorum bende :KK43:

canım doktorun ya da eczacın söyledi mi bilmiyorum ama o ilacı mutlaka çok su içerek yut ve içtikten sonra en az bir saat boyunca yatmamaya dikkat et.. ben de kullanmıştım onu ve okuduğum kadarıyla midede yanma ve yemek borusunda problemlere yol açıyormuş.. bende böyle bir problem olmamıştı ama ben çok suyla birlikte içiyordum hep

Kızlar bendede sivilce ve iz problemi vardı.ama clındoxly kullandım bırakın sıvılceyı bebek cildi gbi cildim oldu pürürssüz kagıt gbı:) ve sırtımada kollarımıda kullandım cok memnun kaldım. Abur cubura gelınce cıdden sıvılcede cok etkısı var az tuketın ben öle yaptım bırde su ıcın susuzluktan bıle oluyomus. Makyaja gelınce makyaj yapmak marıfet degıl temızlemek marıfet. Ben dahada dıkkat edıyorum cıldıme. Temızlerım toniklerim haftada bir maske. Zaten doktorm demıstı makyaj yapılsada yapılmasada o cıldı gunluk olarak temızlemek sart.

canım doktorun ya da eczacın söyledi mi bilmiyorum ama o ilacı mutlaka çok su içerek yut ve içtikten sonra en az bir saat boyunca yatmamaya dikkat et.. ben de kullanmıştım onu ve okuduğum kadarıyla midede yanma ve yemek borusunda problemlere yol açıyormuş.. bende böyle bir problem olmamıştı ama ben çok suyla birlikte içiyordum hep
Peki etkisini gördünmü gecirdimi

Garnierin bb kremi bende sivilcelenmeye sebep oldu ya hemen bıraktım :KK43:
Güllü sabunla yıkıyorum şu sıra sadeleştirdim cilt bakımımı ve cleocin t losyonu sürüyorum fena değil gibiler ama devam edicem kullanmaya bakalım.

Kızlar bendede sivilce ve iz problemi vardı.ama clındoxly kullandım bırakın sıvılceyı bebek cildi gbi cildim oldu pürürssüz kagıt gbı:) ve sırtımada kollarımıda kullandım cok memnun kaldım. Abur cubura gelınce cıdden sıvılcede cok etkısı var az tuketın ben öle yaptım bırde su ıcın susuzluktan bıle oluyomus. Makyaja gelınce makyaj yapmak marıfet degıl temızlemek marıfet. Ben dahada dıkkat edıyorum cıldıme. Temızlerım toniklerim haftada bir maske. Zaten doktorm demıstı makyaj yapılsada yapılmasada o cıldı gunluk olarak temızlemek sart.
bende aynı kremı kullanıyorum 11 ayın 24 de adım ama bı etkısını gormedım kendımı ayın 30 na kdr zaman tanıdım bakalım o zamana kdr ıyılestım ıyılestım yoksa tekrar doktora gıdıcem ben akşamları bebek pudrası ve lımon maskesınden sonra kremımı surup yatıyorum bu haftadan ıtıbaren 0 dan basladım regl da olucam bu haftalarda bakım nasıl olucak

ne suyu hazırlattı canım doktor
Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye yaptır,dedi.Yanında da bir antibiyotik verdi..MAKSıPOR 500 TABLET..
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Yaptırdım..ama içinde aseton vardı ve kullanmaya korkuyordum..öylece bir ay ellemeden banyo dolabında beklettim..
Ama sonunda pes ettim ve ne olursa olsun artık deyip,kullandım.Antibiyotiği de o gün almaya başladım..cumaydı,hiç unutmuyorum..
Pazartesi okula gittiğimde,yüzümdeki mor lekeler,sivilce kabukları dökülmüştü ve pürüz yoktu.Herkes şaşırdı..
Sonra ben bunu tam iki yıl ,cilt toniği olarak kullandım.Zaten ilk iki haftada tamamen geçtiler ve toplamda iki kutu maksipor bitirdim.Ama ne olur ne olmaz diye bu tonikten vaz geçemedim.Pek çok arkadaşım da sonradan benden formülü alldı...o kadar çok yaptırdım ki artık ezberimde..

Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir) canim bu baskasinin yazisi internette bu suyla ilgili cok yorum var kullananda cok bende doktoruma soyledim zaten yillar once sirtim.icin kullanmistim bu suyu doktor cogu kisiye yaziyodu bende tekrar yazdirdim bir ay kullancam bakalim antibiyotikle son carem bu:(

Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye yaptır,dedi.Yanında da bir antibiyotik verdi..MAKSıPOR 500 TABLET..
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Yaptırdım..ama içinde aseton vardı ve kullanmaya korkuyordum..öylece bir ay ellemeden banyo dolabında beklettim..
Ama sonunda pes ettim ve ne olursa olsun artık deyip,kullandım.Antibiyotiği de o gün almaya başladım..cumaydı,hiç unutmuyorum..
Pazartesi okula gittiğimde,yüzümdeki mor lekeler,sivilce kabukları dökülmüştü ve pürüz yoktu.Herkes şaşırdı..
Sonra ben bunu tam iki yıl ,cilt toniği olarak kullandım.Zaten ilk iki haftada tamamen geçtiler ve toplamda iki kutu maksipor bitirdim.Ama ne olur ne olmaz diye bu tonikten vaz geçemedim.Pek çok arkadaşım da sonradan benden formülü alldı...o kadar çok yaptırdım ki artık ezberimde..

Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir) canim bu baskasinin yazisi internette bu suyla ilgili cok yorum var kullananda cok bende doktoruma soyledim zaten yillar once sirtim.icin kullanmistim bu suyu doktor cogu kisiye yaziyodu bende tekrar yazdirdim bir ay kullancam bakalim antibiyotikle son carem bu:KK43:

umarım faydasını görürsün canım :) bu da aklımın bir köşesinde dursun bakalım, tedavimden istediğim sonucu elde edemezsem bunu da denerim :D deneme tahtası gibi oldum zaten:KK47:

Back
X