Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle basim dertte...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilce tedavisinde kullanılır. Yüksek doz A vitamini türevi hap olarak alınır. 3 6 aylık tedavi ile sivilceden kurtulabiliyosun. Ancak öyle kolay bi yöntem değil tabi. Yan etkileri vs olabiliyo. İnternetten araştırmak gerek. Yüksek doz sonuçta

canim daha universiteye yeni baslamissin yani yasin daha kucuk,cildin sivilceli olsa da gencecik.kalem rimel ruj uclusu disinda yuzune kapatici uygulama sakin,pudra surmen bile gereksiz..bol bol su ic,kahve cikolatayi azalt hatta kesebiliyorsan kes.yuzunu oyle kremlere de bogma belki kullandigin urune de tepki veriyordur cildin.
bide cay agaci kremi diye birsey var.sivilcelerin ustune uygulaniyor,ben tek tuk cikan sivilcelerime surerim 2 gunde gecer.ama ellemiceksin patlatmak filan yok onlari..
hareket durumun nasil,spor yapiyor musun? mumkun oldugunca hareket et.
kolay gelsin

Merhaba 19 yasindayim ve cok erken yasta basladim makyaja, her gun olmasada hafta 1 ve ya 3 kez kapatici kullaniyorum bir de allik o kadar su an 1 ay oldu yuzume allik harici birsey surmuyorum ama sivilcelerim derimin altinda bulunuyorlar bende ozel gun ve bulusmalarda onlari kapatabilmek icin mecbur kapatici kullanmak zorunda kalacagim. Cikolata cok tuketirim kahvede oyle azaltmayi deneyecegim, cok zayif oldugum icin hayatimda hic spor yapmadim cunku yapinca kilo kaybediyorum ama hareketliyimdir genelde mesafe yakınsa otobusten cok yurumeyi tercih ederim fakat yuzumde hic sivilce cikmiyor su anda cunku hep rahatim, sanki psikoloji ilaci aliyormusum gibiyim keske bu onlemi bastan alsaydim :)

Merhaba ben de senin kullandıklarinı kullanıyorum 2hafta oldu ama bende dediğin gibi faydasini daha göremedim herhangi bir değişiklik yok yani bide yüzünde benim hani sivilcenin üstünde bir siyah ben gibi bisey cikiyor ve bi kaç gün içinde buyuyor ve ustu ya kuruyup dusuyuor ya da ben yoluyorum oyuk kaldi yizum hep allahim ben bu oyuklarlar la ne yapacam

Selam ilacin etkisini gosterebilmesi icin 2 hafta cok erken, bir bucuk ay olsun ondan sonra sonucu hakkinda yorum yapman cok daha iyi olur. Mesela benim sivilcelerim cok buyuk, kirmizi ve irin doluydu, onlari sondurdu ve derimin icine sindirdi, yine kaldi mi yuzumde evet sadece biraz sakinlestirdigi icin yararini gordum o kadar zaten doktor kontrolum de var bakalım o ne diyecek. Dedigin o oyuklugu tam anlayamadim ama sivilcelerine asla dokunup patlatma, yuzunde cukurluklar kalir.

Merhaba 19 yasindayim ve cok erken yasta basladim makyaja, her gun olmasada hafta 1 ve ya 3 kez kapatici kullaniyorum bir de allik o kadar su an 1 ay oldu yuzume allik harici birsey surmuyorum ama sivilcelerim derimin altinda bulunuyorlar bende ozel gun ve bulusmalarda onlari kapatabilmek icin mecbur kapatici kullanmak zorunda kalacagim. Cikolata cok tuketirim kahvede oyle azaltmayi deneyecegim, cok zayif oldugum icin hayatimda hic spor yapmadim cunku yapinca kilo kaybediyorum ama hareketliyimdir genelde mesafe yakınsa otobusten cok yurumeyi tercih ederim fakat yuzumde hic sivilce cikmiyor su anda cunku hep rahatim, sanki psikoloji ilaci aliyormusum gibiyim keske bu onlemi bastan alsaydim :)

Selam ilacin etkisini gosterebilmesi icin 2 hafta cok erken, bir bucuk ay olsun ondan sonra sonucu hakkinda yorum yapman cok daha iyi olur. Mesela benim sivilcelerim cok buyuk, kirmizi ve irin doluydu, onlari sondurdu ve derimin icine sindirdi, yine kaldi mi yuzumde evet sadece biraz sakinlestirdigi icin yararini gordum o kadar zaten doktor kontrolum de var bakalım o ne diyecek. Dedigin o oyuklugu tam anlayamadim ama sivilcelerine asla dokunup patlatma, yuzunde cukurluklar kalir.

Hiim peki oyukdan kastim zaten çukurluk yani ben oyuk diyorum ya zaten oyuk çukur delik herkes farklı söyleyebiliyor ben bu oyuklar için bişe buldum aslında adı dermaroller hiç bir yan etkisi ağrısi yok ve çukurluklarda çok iyi geloiyormuş yani geciriyormus açikcasi biraz büyüyünce yaptirmayi dusunuyuorum ki alip evde kendin de yapabiliyorsun hani çok basit birt firca gibi ucunda çok sayıda iğne var ve o deriyi uyariyormus yani o şekilde annem de hani boyle şeylere guvenemiyor benim sen bi de internetten dermaroller bakip onun hakkında bi fikrini alsam senin

Tabi zahmet olmassa

kızlar çam katranlı ve kükürtlü sabunu ben de öneririm.cildiniz yağlıysa çok güzel dengeliyor cildin yenilenmesine yardımcı oluyor.Ayrıca kimyasal kullanmak istemiyorum hep genç ve güzel kalmak istiyorum derseniz havuç suyu öneririm.Tam bir A vitamini deposu.Çıkmış sivilceleri kurutuyor yenilerinin çıkmasını engelliyor. Hem de çok faydalı:KK6:
(not :tabi şeker hastası değilseniz)

selam kızlar son zamanlarda benimde irin gibi sivilcelerim azmaya başladı.Doktora da gittim ilaç milaç hakgetire.
en son maden suyu ile elma sirkesini yarı yarıya karıştırıp tonik gibi yüzüme sürmeye başladım.
sivilcelerim söndü ve ışıltı geldi cildime.Yağlı cildi olanlar için tabi.Belki ilginizi çeker.

Arkadaslar dogal kurle falan gemiyo LR den faydalanin cok kisi kalici izlerini gecirdi aleo vera tamamen dogal ve sonuclar mukemmel gozenekler kapaniyo sivilce cilt lekesi bir cok derde deva micro siver krem ve box set sonuctan cok memnun kalicaksiniz

11136773_570407526433090_6232173951943195624_n.webp

Kizlar arastirin bakin sivilceden kurtulmanin en etkili yolu LR uygun fiyatla cok kisi kurtuldu dertlerinden denemek isterseniz bana ulasin bosuna para vermeyin baska kremlere

Arkadaslar dogal kurle falan gemiyo LR den faydalanin cok kisi kalici izlerini gecirdi aleo vera tamamen dogal ve sonuclar mukemmel gozenekler kapaniyo sivilce cilt lekesi bir cok derde deva micro siver krem ve box set sonuctan cok memnun kalicaksiniz
Sizde bendensiniz kesinlikle %100 cözümmm

Arkadaslar gercekten hic ugrasmayın cildinizi dahada yıpratmıs oluyosunuz benimde sivilcelerim siyah noktalarim vardı ve hepsinden LR Sayesinde kurtuldum ve o markadan baska hic bir urün kullanmıyorum gercektenn artık bebek gibi bi cildim var herkese tavsiye ederim bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz :KK54:

Sivilcelerin için yazan oldu mu bilmiyorum. Bir ara surekli kisin bal yemistim. O yaz hiç sivilcem olmadı. Tekrar basliycamm Ayrica sen maske yap balin icine bir iki damla limon sivilcelere cok iyi geliyor. Ama bal doğal olacak. Marketten alip kullanirsan hicbir fayda etmez. Internetteki yorumlari oku herkes çok memnun.

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Back
X