- Konu Sahibi benkahvecanavari
Zoretanin roacutane gibi bi ilaç.[/QU özür dilerim ama roacutane dediğin şeyi bilmediğim için anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zoretanin roacutane gibi bi ilaç.[/QU özür dilerim ama roacutane dediğin şeyi bilmediğim için anlayamadım
Hiiim tesekkur ederimSivilce tedavisinde kullanılır. Yüksek doz A vitamini türevi hap olarak alınır. 3 6 aylık tedavi ile sivilceden kurtulabiliyosun. Ancak öyle kolay bi yöntem değil tabi. Yan etkileri vs olabiliyo. İnternetten araştırmak gerek. Yüksek doz sonuçta
canim daha universiteye yeni baslamissin yani yasin daha kucuk,cildin sivilceli olsa da gencecik.kalem rimel ruj uclusu disinda yuzune kapatici uygulama sakin,pudra surmen bile gereksiz..bol bol su ic,kahve cikolatayi azalt hatta kesebiliyorsan kes.yuzunu oyle kremlere de bogma belki kullandigin urune de tepki veriyordur cildin.
bide cay agaci kremi diye birsey var.sivilcelerin ustune uygulaniyor,ben tek tuk cikan sivilcelerime surerim 2 gunde gecer.ama ellemiceksin patlatmak filan yok onlari..
hareket durumun nasil,spor yapiyor musun? mumkun oldugunca hareket et.
kolay gelsin
Merhaba ben de senin kullandıklarinı kullanıyorum 2hafta oldu ama bende dediğin gibi faydasini daha göremedim herhangi bir değişiklik yok yani bide yüzünde benim hani sivilcenin üstünde bir siyah ben gibi bisey cikiyor ve bi kaç gün içinde buyuyor ve ustu ya kuruyup dusuyuor ya da ben yoluyorum oyuk kaldi yizum hep allahim ben bu oyuklarlar la ne yapacam
Merhaba 19 yasindayim ve cok erken yasta basladim makyaja, her gun olmasada hafta 1 ve ya 3 kez kapatici kullaniyorum bir de allik o kadar su an 1 ay oldu yuzume allik harici birsey surmuyorum ama sivilcelerim derimin altinda bulunuyorlar bende ozel gun ve bulusmalarda onlari kapatabilmek icin mecbur kapatici kullanmak zorunda kalacagim. Cikolata cok tuketirim kahvede oyle azaltmayi deneyecegim, cok zayif oldugum icin hayatimda hic spor yapmadim cunku yapinca kilo kaybediyorum ama hareketliyimdir genelde mesafe yakınsa otobusten cok yurumeyi tercih ederim fakat yuzumde hic sivilce cikmiyor su anda cunku hep rahatim, sanki psikoloji ilaci aliyormusum gibiyim keske bu onlemi bastan alsaydim :)
Selam ilacin etkisini gosterebilmesi icin 2 hafta cok erken, bir bucuk ay olsun ondan sonra sonucu hakkinda yorum yapman cok daha iyi olur. Mesela benim sivilcelerim cok buyuk, kirmizi ve irin doluydu, onlari sondurdu ve derimin icine sindirdi, yine kaldi mi yuzumde evet sadece biraz sakinlestirdigi icin yararini gordum o kadar zaten doktor kontrolum de var bakalım o ne diyecek. Dedigin o oyuklugu tam anlayamadim ama sivilcelerine asla dokunup patlatma, yuzunde cukurluklar kalir.
Merhaba 19 yasindayim ve cok erken yasta basladim makyaja, her gun olmasada hafta 1 ve ya 3 kez kapatici kullaniyorum bir de allik o kadar su an 1 ay oldu yuzume allik harici birsey surmuyorum ama sivilcelerim derimin altinda bulunuyorlar bende ozel gun ve bulusmalarda onlari kapatabilmek icin mecbur kapatici kullanmak zorunda kalacagim. Cikolata cok tuketirim kahvede oyle azaltmayi deneyecegim, cok zayif oldugum icin hayatimda hic spor yapmadim cunku yapinca kilo kaybediyorum ama hareketliyimdir genelde mesafe yakınsa otobusten cok yurumeyi tercih ederim fakat yuzumde hic sivilce cikmiyor su anda cunku hep rahatim, sanki psikoloji ilaci aliyormusum gibiyim keske bu onlemi bastan alsaydim :)
Selam ilacin etkisini gosterebilmesi icin 2 hafta cok erken, bir bucuk ay olsun ondan sonra sonucu hakkinda yorum yapman cok daha iyi olur. Mesela benim sivilcelerim cok buyuk, kirmizi ve irin doluydu, onlari sondurdu ve derimin icine sindirdi, yine kaldi mi yuzumde evet sadece biraz sakinlestirdigi icin yararini gordum o kadar zaten doktor kontrolum de var bakalım o ne diyecek. Dedigin o oyuklugu tam anlayamadim ama sivilcelerine asla dokunup patlatma, yuzunde cukurluklar kalir.
Tabi zahmet olmassa
Sizde bendensiniz kesinlikle %100 cözümmmArkadaslar dogal kurle falan gemiyo LR den faydalanin cok kisi kalici izlerini gecirdi aleo vera tamamen dogal ve sonuclar mukemmel gozenekler kapaniyo sivilce cilt lekesi bir cok derde deva micro siver krem ve box set sonuctan cok memnun kalicaksiniz