Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gözüm yollardı kaldı valla:1::1:.neyse konuya geçelim ya bende svilce mağduru olarak okuduklarım çok mantıklı geldi işe yaradımı merak ettim doğrusu cevabını bekliyorummmmmm:71:

canım ben özelden atamıyom daha şimdilik sağol tavsiyelerin için mesaj sayım dolunca ben sana tekrar atarım.buarada senn adına çok sevindim...:16:

Başlangıçtaki msj silinmiş sanki
sorry2.gif

anlamıyorum ya bir saat üzlsem hüzünlü şarkı dinlesem hmn beliriyor siivlce ki hüzünlü şarkılara fln byılırım :58 bir gece bol bol sarımsaklı cacık bol sarımsaklı yemek yedim ertesi gün çıktı bir kaç sivilce ... anlamadım yaa:15: bu ibrahim saraçoğlu flnda demiş sarımsak en büyük azdırıcı demiş hani adam doktor ama bilemedim ki yada ondan bir gün önce yediğim bol yağlı lokmalar mı sebep o gün gayet mutluydum da:26:

Benim çenemde ya da yüzümün yan taraflarında (yani kulağımla yanağımın birleştiği yerlerde) 2-3 ayda bir sert-kırmızı-uçsuz sivilceler çıkıyor. Çenemin anatomik yapısını bozabilen bi büyüklüğe sahip oluyor, neredeyse bi bezelye kadar... İnmesi ise bir haftayı buluyor. Bıraktığı lekelerse aylarca geçmek bilmiyor... Kızartma-çikolata-yağlı-tuzlu yemediğim halde yine çıktı. Bu sıralar cildimle başım dertte ya :5:

bu yandan görüntüsü

$çeneyan.webp

bu da önden

$çeneön1.webp

sizin de midenizi bulandırıyorum ama kusura bakmayın :5:

yarın dışarı çıkmıcam valla, bugün okulda 50 kişi sordu çenene noldu diye :5::5:

yok mu bunun çaresi :14:

Son düzenleme:
Benim çenemde ya da yüzümün yan taraflarında (yani kulağımla yanağımın birleştiği yerlerde) 2-3 ayda bir sert-kırmızı-uçsuz sivilceler çıkıyor. Çenemin anatomik yapısını bozabilen bi büyüklüğe sahip oluyor, neredeyse bi bezelye kadar... İnmesi ise bir haftayı buluyor. Bıraktığı lekelerse aylarca geçmek bilmiyor... Kızartma-çikolata-yağlı-tuzlu yemediğim halde yine çıktı. Bu sıralar cildimle başım dertte ya :5:

yarın dışarı çıkmıcam valla, bugün okulda 50 kişi sordu çenene noldu diye :5::5:

HIH ARKADAŞIM BENİMKİSİDE İŞTE BUNDAN HATTA DAHA KIZARIK ALEVLİ, NE BAŞI VAR SIKILIP KURTULACAK EK Bİ ÇENE GİBİ DURUYOR:( GÖZÜNÜ SEVEYİM BİR YOL BULURSAN BANADA HEBERDAR ET, KENDİ FOTOMU KOYSAM BU KADAR BENZER:) :( :s

HIH ARKADAŞIM BENİMKİSİDE İŞTE BUNDAN HATTA DAHA KIZARIK ALEVLİ, NE BAŞI VAR SIKILIP KURTULACAK EK Bİ ÇENE GİBİ DURUYOR:( GÖZÜNÜ SEVEYİM BİR YOL BULURSAN BANADA HEBERDAR ET, KENDİ FOTOMU KOYSAM BU KADAR BENZER:) :( :s

yok bunun çaresi ya tıp kansere çare bulur, ölümsüzlüğü keşfederler bunun çaresini bulamazlar :47:

bak 2 ay olmuş bunu yazalı, yine çıktı, 2 ay sonra, hem de bu sefer 3 tane birden :5::5:

canımsınız o kadar okumak istiyorum ki minik oğlum pek müsade etmiyor yüzümde sivilceler çok değil ama ara ara fena çıkıyor birde önceden kalan berbat lekelerim var bana da bir el atarsanız sevinirim seviyorum sizi :))

Arkadaşlar,benim öncelikle söylemek isterimki sivilce başa bela.Bende zamanında dove,nivea vb..bakım ürünleri kullandım ama olmadı,amwayin cilt analizi yaptı satış temsilcisi arkadaş ve ürün tavsiye etti bende aldım,hatta boynumda acaip halka halka kızarıklıklar vardı,egzamadan kaynaklı.Allaha şükür amwayin cilt bakım ürünü ile boynumdaki kızarmalar geçti,sivilelerimde azaldı.bende amwaye üye oldum.Bana soranlara ezbere ürün tavsiye etmektense bende cilt analizi yapıyorum ve ürün tavsiye ediyorum.Tavsiye ettiğim ürünleri alanlar çok memnun.Görüşmek isterseniz,İstanbuldaysanız.1 saat yeterli cilt analizi ve bakımı için,ücretsizdir.

bende bıkmıştım artık kullanmayacağım dedim. ilaçları kullanmaktan vazgeçtm ve gitgide yüzüm kötüleşiyor.eskiden de sıkardım şimdi de sıkıyorum ama hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştı yüzüm. evet takıyorum kafaya ama napimm.sivilcenin kendisi stres yaratan bi şey. zoratin rauccetene gibi ilaçlar kullanmak istemiyorum yaa:((

bu yandan görüntüsü

Eki Görüntüle 267851

bu da önden

Eki Görüntüle 267852

of işte benim de aynen böyle.. hiç çıkmıyor çıkmıyor herkes ne güzel cildin diyor ertesi gün aynen böyle sivilceler.. uçsuz bir de uçlu olsa sıkarım. gerçi uçsuzu da cani yöntemlerle sıkmaya çalışıyorum baya yara oluyor bu sefer de:( doktora gideceğim randevu alayım dedim taa 10 gün sonra randevu veriyorlar yuh dedim:( bu konuda ben de gerçekten çaresizim:(

bu konuyu açan kişinin yöntemini uygulayıp sonuç alan veya konu sahibiyle iletişimde olan var mı? sanırım ilk mesaj da kaybolmuş.

Back
X