Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çenemde ya da yüzümün yan taraflarında (yani kulağımla yanağımın birleştiği yerlerde) 2-3 ayda bir sert-kırmızı-uçsuz sivilceler çıkıyor. Çenemin anatomik yapısını bozabilen bi büyüklüğe sahip oluyor, neredeyse bi bezelye kadar... İnmesi ise bir haftayı buluyor. Bıraktığı lekelerse aylarca geçmek bilmiyor... Kızartma-çikolata-yağlı-tuzlu yemediğim halde yine çıktı. Bu sıralar cildimle başım dertte ya
sizin de midenizi bulandırıyorum ama kusura bakmayın
yarın dışarı çıkmıcam valla, bugün okulda 50 kişi sordu çenene noldu diye
yok mu bunun çaresi![]()
HIH ARKADAŞIM BENİMKİSİDE İŞTE BUNDAN HATTA DAHA KIZARIK ALEVLİ, NE BAŞI VAR SIKILIP KURTULACAK EK Bİ ÇENE GİBİ DURUYORGÖZÜNÜ SEVEYİM BİR YOL BULURSAN BANADA HEBERDAR ET, KENDİ FOTOMU KOYSAM BU KADAR BENZER:)
:s
Benim çenemde ya da yüzümün yan taraflarında (yani kulağımla yanağımın birleştiği yerlerde) 2-3 ayda bir sert-kırmızı-uçsuz sivilceler çıkıyor. Çenemin anatomik yapısını bozabilen bi büyüklüğe sahip oluyor, neredeyse bi bezelye kadar... İnmesi ise bir haftayı buluyor. Bıraktığı lekelerse aylarca geçmek bilmiyor... Kızartma-çikolata-yağlı-tuzlu yemediğim halde yine çıktı. Bu sıralar cildimle başım dertte ya
bu yandan görüntüsü
Eki Görüntüle 267851
bu da önden
Eki Görüntüle 267852
sizin de midenizi bulandırıyorum ama kusura bakmayın
yarın dışarı çıkmıcam valla, bugün okulda 50 kişi sordu çenene noldu diye
yok mu bunun çaresi![]()