• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilceye azitro

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bana da verdi doktor bu hapı.3 ün kullanıp 10 gün ara vereceğim,2 aydır monodoks kullanıyorum zaten, baya faydasını gördüm artık pek sivilce çıkmıyor ama izleri kaldı,doktor kistik sivilce çıkmış dedi ama geçermiş.şimdi 10 günlük aradayım 1 ay sonra kontrole gideceğim bakalım artık.

bana da verdi doktor bu hapı.3 ün kullanıp 10 gün ara vereceğim,2 aydır monodoks kullanıyorum zaten, baya faydasını gördüm artık pek sivilce çıkmıyor ama izleri kaldı,doktor kistik sivilce çıkmış dedi ama geçermiş.şimdi 10 günlük aradayım 1 ay sonra kontrole gideceğim bakalım artık.

Arkadaşım azitro kistik sivilcene bi faydası oldumu?Ben yarın 3 .kutuyu içiçem bende sönen sivilcelerin yerine yenisi ekleniyor hala dolayısıyla bi yararı olup olmadığını anlayamadım...

allah allah sivilceye iyi geldiğini bilmiyordum ben ağır solunum yolu enfeksiyonu için kullanmıştım

arkadaşlar ben 3 aydır sivilce tedavisi görüyorum,biliyorsunuz ki sivilce öyle hemen 1 haftada etkisi alınabilen bir sorun değil.3. ayın sonunda şunu diyebilirim gerçekten faydasını gördüm,son 1 ayda sadece 2 sivilce çıktı yüzümden.bi de şu var tabi bu tip ilaçlar önce deri altındaki bütün iltihabı dışarı vurup sonra kurutuyor,benim sadece çenemde sorun vardı belki o yüzden daha çabuk etki gördüm.pınarcım belki sivilce yoğunluğun fazladır ve bu yüzden ilaç kullandığın halde sivilcelerin çıkmaya devam ediyordur.kesinlikle sanbır isteyen bi hastalık bu.
çenemde de izleri kaldı ,izler için yeni bir tedaviye başlayacağım bu ay bakalım inşallah faydası olur.

ben cildiyeye gitmiştim ve bu azitroyu vermişti aslında azeltin vermişti ama azitroda azeltinle aynı sanırım ve sivilcelerim geçti hemde 5-6 ay gibi uzun zaman almadı 1-2 ayda çok etkisini gördüm ama aynı zamanda benzamycin de kullanıyodum doktor vermişti bunları

bana doktor 3 gün kullan 4 gün ara ver sonra 3 gün daha kullan dedi yanında bi jel verdi ve dermokozmetiklerle birlikte kullanırsam daha yararlı olacağını söyledi jel pek işe yaramıyor gibi ama ilaç çok etkili azitro

ben bugün gittim bana bu ilacı verdi sadece 3 adet...kullandım tabi ilk günüm bide nadixa diye krem verdi

bana da geçen hafta doktorum bu hapı verdi 3 gün kullanıp 4 gün ara vermemi söyledi yarın tekrar başlıycam bu böyle 1 ay sürecekmiş... ayrıca yanında Nadixa ve SivEx de verdi... daha 1 hafta oldu bunları kullanalı henüz bi fark göremiyorum ama bakalım sabredip görücez... :)

slm bnada doktor benzamycn sivex ve azitro(3 gün kullanıp 4 gün ara ver dedi) verdi dün gttim daha artık bıktım şu sivilcelerden deri altında bnimkiler galiba inşallah geçerr ya arkadaşlarımın hiçbirinde bitane ble sivilce yok:çok üzgünüm:

mrb kizlar ne cok kullanan varmiş bu azitroyu:):) bnde 3 hafta önce doktora gittim nadixa e azitro 250 mg yazdi icinde 6 tane olanindan bunu ben hergün iciorm ve ara vermiyorum 3 kutumu dün bitirdim faydasinida cok gördüm aktif hic sivilcem cıkmadi ama lekeler kaldi:sinifsinif: tekrar gittim doktora ilaca devam etmemi ve lekelere azelderm sürmemi istedi smdi ona devam ediyorm 3 ayda bölyle gidicek gibi gözüküo ins hepimiz kurtulurz kizlar

bnm sırtımda ve omuzlarımda sivilceler,sönmüş sivilceler vs var..dr daha önceden siveks(adını yanlış yazmış olabilirim) losyonu vrdi..uzun süre kullandıgımı ama işe yaramadığını söyledim azitro ilacını yazdı p.tesi,çarş,cuma günleri tk ilacı ikiye kırıp içmemi söyledi..sivilceler için olmasaydı bana nie o ilacı yazsın ki :uhm:

Kızlar bende geçen hafta Azitro'yu kullanmaya başladım. ilk ay sivilcelerin dışarı atılması gayet normal ama kist şeklindeki sivilcelerim söndü. Şu anda yüzümde aktif 3 sivilce var hihoyyyt işe yarayacak inşallah. Benim sivilcelerim kaşınıyor azıcık, sizde de oluyor mu? iyileştiği için kaşındığını düşünüyorum. inşallah öyledir :uhm: bir de youngblood mineral makyaj ürünlerini kullanıyorum. Onlar da sivilcelere iyi gelir demişti sürekli gittiğim eczacı :)

Kızlar kist halindeki sivilcelere gerçekten çok iyi geliyor. 2. kutum bitti. Şu anda kist halinde sivilcem kalmadı. Bundan 14 gün önce 4 tane vardı. Doktor 3 kutu demişti ama bende karın ağrısı yaptı daha fazla kullanamayacağım. :1no2:

azitroyu fazla kullanmayın arkadaşlarr..ben eczane teknisyeniyimm çokk yan etkisi varr.. özellikle fazla kullanımda dişleri maff ediyoo..bende doktor tavsiyeli 4 -5 kutu kullandımm ...dişlerim maf oldu..bi daha aslaa....

yıllardır sırtımdaki sivilcelerle savasıordum ama olumlu bi sonuc alamıyordum.. gecen gün yine cildiyeye gittim. bana azitro ve benzamisin verdi. azitrou 4 kutu kullan dedi.. zaten bi kutuda 3 tablet var. 1. kutu bitti ve su anda cok rahat sırtı acık badiler giyebiliorum. hiçbir sey kalmadı:D
4 kutuyuda kullanmayı düşünüyorum.. bi daha cıksın istemiyorum cünkü

AHHH Kızlar Ahh!
Deri altında ucu olmayan Sivilceler!! İltihaplı sivilce dedi doktor. Geçen sene kullandım yaklaşık 2 ay 15 gün ara ile. İlk zamanlar faydasını gördüm sonra biraz düzeldi 2 ayın sonunda bıraktım . Bu sene 3 ay önce başladım kullanmaya ilk zamnlar yine biraz etkisi oldu şuan halen çıkıyor! sürekli çıkıyorlar allahım. gelde dokunma ya. Hadi geçsin de dokunmiim .. Ne geçmesi halen çıkıyorlar..
Dr aslında roacutan yazmalıyım sana ama önce bunu veriyoruz dedi.
O ilacı kullanamak istemiyroum :(( Bunun da faydası yok!
Dışarıdan ilaç sürmeyle olacak gibi değil. Bunun kökünü kurutmak lazım artık yaşım 24 daha ne kadar bunlarla uğraşacağım ya. Artık yüzümü yıkayıp çıkmak istiyoruuuuuuuuuuuummm:sinifsinif:

Back
X