Siyah Kutu!

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?

Son düzenleme:
Bu insanlar ne kadar müdahale ediyor hayatlarımıza ya.Başta almayarak ne güzel etmişsiniz.Tv seyretmeye geliyorlarsa gelmesinler bir zahmet.Ama eşiniz de istiyorsa yapacak bir şey yok.Durduk yerde aranız bozulur.Siz uzak durup alışmamaya gayret edin.Zira çok aptalca bir alışkanlık.

Bu insanlar ne kadar müdahale ediyor hayatlarımıza ya.Başta almayarak ne güzel etmişsiniz.Tv seyretmeye geliyorlarsa gelmesinler bir zahmet.Ama eşiniz de istiyorsa yapacak bir şey yok.Durduk yerde aranız bozulur.Siz uzak durup alışmamaya gayret edin.Zira çok aptalca bir alışkanlık.
Eșim de izlemiyor isin garip tarafi. Aptal gibi baska birileri icin onu evimize aldik..

Sadece 3 kanal olarak ayarlayabilir, gerisini iptal edebilirsiniz. 1 çizgi kanalı, bir haber, bir de belgesel gibi.

Bir yabancı tanıdığım da bir tek ekran olarak kullanıyordu. TV kartını mı sökmüş, çok anlamıyorum. Sadece internete, dvd player'a bağlayınca çalışıyordu. Böyle bişey de yapabilirsiniz, o zaman gerçek manada bir TV yine olmamış olur evinizde.

Sadece 3 kanal olarak ayarlayabilir, gerisini iptal edebilirsiniz. 1 çizgi kanalı, bir haber, bir de belgesel gibi.

Bir yabancı tanıdığım da bir tek ekran olarak kullanıyordu. TV kartını mı sökmüş, çok anlamıyorum. Sadece internete, dvd player'a bağlayınca çalışıyordu. Böyle bişey de yapabilirsiniz, o zaman gerçek manada bir TV yine olmamış olur evinizde.
Evet bu cok mantikli zaten bunu yapmak istiyorum. Ama malum misafirler geldiginde o karti nasil takacagimi bilmiyorum bunu ogrenip sanirim dediginiz gibi yapabilirim

Evet bu cok mantikli zaten bunu yapmak istiyorum. Ama malum misafirler geldiginde o karti nasil takacagimi bilmiyorum bunu ogrenip sanirim dediginiz gibi yapabilirim
Takmazsınız, internetten canlı TV izletirsiniz onlara da. Sizi anlıyorum, aynı muameleye ben de mağruz kaldım. Sanki fakirlikten alamıyormuşum gibi hediye olarak almak istemeler vs...ama bu bir duruş aslında.

Takmazsınız, internetten canlı TV izletirsiniz onlara da. Sizi anlıyorum, aynı muameleye ben de mağruz kaldım. Sanki fakirlikten alamıyormuşum gibi hediye olarak almak istemeler vs...ama bu bir duruş aslında.
Ve siz almadiniz degil mi? Ben su anda bu durusumu koruyamadigim icin kendime cok kiziyorum.

Tvde radyo kanallari var muzik acabilirsiniz. Bu kadar batacak bir sey degil
Zaten sadece misafir ille de acin dedigi zaman acmak istiyorum onda da mecburen normal kanallar acilacak. Gundelik hayatimda ben izlemiyorum ki aklima dahi gelmez.. Belki abartiyor olabilirim inanin su an biraz da inada bindigi icin canimi sıkıyor

Salon var elbette ama kisin evimiz soguk olur diye misafirleri Oturma odasinda agirlariz diye dusunduk. Durum boyle olunca da TV direk hayatimizin ortasina oturdu..
yani bence biraz abartıyosunuz. Hepimiz misafirler için evimize bişeyler alıyoruz.Fazla koltuklarımız,sandalyelerimiz bile sonuçta misafirler için, benim de en sinir olduğum şey evin orta yerinde duran yemek masası ve birsürü sandalyeler mesela, ama ben naptım yemek masasını kendim yaptırdım katlandığı zaman çekmeceli küçücük bi komudin gibi bişey oluyo köşede duruyo beni de rahatsız etmiyo böylece ;) Sizin de bi kutunuz duruveriyo bi köşede nolmuş ki? Açmadığınız sürece kendi kendine açılıp sizi zorla izlemeye alıştırmaya falan çalışmayacak, cansız bi eşya sonuçta ne gibi bi zararı olabilir ki anlam veremedim :KK57:

Back
X