- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Son düzenleme: