Siyah Kutu!

Televizyonlar eskisi gibi değilki artık birçok üyenin yazdığı gibi sadece kadın programı veya bayık diziler izlemekten çok başka amaçlar için de kullanılabilir teknoloji çok gelişti.

İlave edeyim izlemeyecegim desen de olmuyor. İnsanlar bir şeylerden bahsediyor o neymiş ki diye merak ediyorum izliyordum, izliyorum

Başkalarının isteği üstüne aldığınız için siniriniz bozulmuş. Bende de var bu tür bir zorunluluk. Kendi isteğimle alsam böyle olmazdı pişman bile olsam sinirim bozulmazdı mesela.

Tek çözüm aaçmayın tvyi. Benim hep açık durur ama hiç izlemem mesela. Bütün gün çalışır kendi kendine. Biri gelse aa bu adam şöyle miydi böyle miydi der misal ben bilmem e izlemiyor musun diyorlar veya radyo özelliğini kullanabilirsiniz.

Bizde evlenirken almayalim demiştik ama mobilyaları aldığımız yerden hediye ettiler. Eşimde bende izlemiyoruz ama 2,5 yaşındaki oğlum son zamanlarda çizgi film bağımlısı olmaya başlamıştı. Bende kaldırdım bi 15 gün önce kilere koydum. Kafamız rahat etti. Ailecek çok memnunuz bu durumdan. Çocuk olunca kaldır sende misafirleri umursama bence kendi evlerinde izlesinler televizyonlarini.

Birde bazen bir yere misafirlige gidiyoruz ev sahipleri pür dikkat tv izliyor. Kimse kimseyle konuşmuyor. Çok sinir oluyorum. Madem diziniz vardi bizi neden çağırdıniz diyesim geliyor. Sizin yerinizdede olsam çok sinirlenirdim. Misafirlige gidilen yerde televizyon aramak nedir yani 2 saat izlemesen ne olacak ?

Böyle bir anm var. arkadaşlar çağırdı gittik, o gece Kurtlar Vadisi varmış ev sahipleri pür dikkat izliyor biz evin çocuğuyla oynuyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam memati diye birinin bebeğini öldürüyorlar biz şok çocucuğu odadan nasıl kaçırdığımızı bilemedik. Ev sahipleri pür dikkat izlemeye devam ama . Ben o gün karar verdim ev gezmesine gitmeyeceğimi ve gitmiyorum da.

Kaç defa karşılaştım aynı durumla. Bağımlılık demekki coluk çocuk görmüyor gözleri. Geçen annemlerdeydik mesela. Ben başka odadayim içeri bi girdim adamın biri kız kardeşini ahırda bi direğe bağlamış dövüyor. Herkes dikkat kesilmiş benim oğlumda yanlarında. Napiyosnuz anne dedim ben çizgi film izletmiyorum siz 2.5 yasinda ki çocuğa işkence sahneleri izletiyorsunuz. Öyle dalmış ki tabi oğlumun orda olduğundan haberi bile yok. Çocuklu evde asla olmamalı televizyon.

eşimle ben de tv izlemiyoruz ama evimizde tv var. uydu için kablosunu bile bağlamıyoruz. tv özelliği aktif bile değil yani. onun yerine laptoplarımızdan biri için monitor olarak kullanıyoruz. youtube videolarını bile büyük ekrandan izliyoruz. bizim için bayağı kullanışlı oldu. hem de hayatımızda en ufak bir değişiklik olmamış oldu. tv de sadece eşimin ve benim annem geldiğinde aktif ediliyor :))

Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum

Film izlmeyle tv izlemenin farki ne ki? Illa evlilik programi oynamio tvde :) laptoptan film izlemek hic hos diil ayrica kucucuk ekrana odaklanmaya calis dur. Bence obsesyon gelistirmissiniz bu konuda. Takilmamaya çalışın. Baskasi dedi die yapmis olmak sinir bozucu ama hic istemezsen iki dunya bir araya gelse yapmazdin zaten esin istedi die sen de istemissin artik. Tv de izlencek bisi yok ki korkma aliskanlik yapacak tek bisi yok.

Dun kizim dizisi tekrari vardi.. acmistim.. bi bsktim buyuk oglum uzgun uzgun ixliyo.. cocuk aglayacak gibi oldu:)) hepsinin rol yaptigini acikladim filan.. o dizide oynayan cocugun psikolojisini dusunemedim

Ne güzel fikirler verdiniz...bende deneyeceğim

Ne kadar zavallı bir durum aslinda TV olmadığı için misafir gidilen evde rahatsiz olmak, nedeni ne? TV olmaması. ..komik gerçekten....biz de tv yi çok çok az açan ailelerdeniz şükür ...Haftasonu kızım uyuunca anca bir film vs varsa ...öyle evde devamlı tv sesi inanılmaz batıyor diğer evlerde de ama tv nizi yok edin gelmeyiz bir daha demiyoruz ....yav aileler geliyor herkes mal mal afedersiniz tv ye bakıyor ya herkes otursun o zaman evinde baksın....Ben zaten muhabbet kriterini onla ölçüyorum benim evime gelip tv ye bakıyorsa birisi bana gelmemiştir o...yazik insanlığın haline nasil da sanal ve hic bisi katmayan bir saçmalığın bağımlılık kurbanı oluyorlar....kendi ailem de öyle gidiyorsun herkes diziye bakıyor tavana ben

Ben çalışıyorum. 1.sınıfa giden bir kızım var. 70 küsür yaşında annemle yaşıyorum ve kızımla annem ilgileniyor. dolayısıyla tv hep açık. Bi elif dizisi var en çok rahatsız olduğum. kızımda bakıyor bazen benim işim olduğunda. Genelde ben müsaitken kızımı odadan çıkarıp odasına gidiyoruz.
Ama annemi de bu yaştan sonra değiştiremem :)
Madem ki evler yakın. geldiklerinde tv seyretmeseler ne olur du.sohbet edilebilirdi..
Artık olan olmuş sizde avantaja çevirin. Telefonunuzdan her ne izliyorsanız tvden izleyin bence.

Bizde eşimle hiç tv izlemiyoruz. Tv internete bağlı sürekli netflix açık yabancı dizi/film izliyoruz. Ve bu yüzden bizim için tv çok önemli. Görüntü ses kalitesi vs. Yani illa kanalları izleyeceksin diye bir şey yok. Ha bilgisayardan izlemişsin filmini ha tv den. Ki bence tv den izlemek kesinlikle büyük zevk.

Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Esiniz veya siz, bir tek tv konusunda başkasının lafiyla hareket etmisseniz bunca zaman icerisinde cok şanslısınız. Tvyi de acmazsaniz alismazsiniz.

televizyon izlemek zorunda değilsiniz.ya da izledikleriniz konusunda seçici davranabilirsiniz.sonuçta film yada belgesel izlemek size katkı sağlayacaktır olumsuz şeyler değil.başkasının lafı ile hareket etmek olarak düşünmeyin bence tek derdiniz bu olsun biz 1 yıl televizyonsuz yaşadık ama almadığımızdan değil alamadığımızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…