- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Böyle bir anm var. arkadaşlar çağırdı gittik, o gece Kurtlar Vadisi varmış ev sahipleri pür dikkat izliyor biz evin çocuğuyla oynuyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam memati diye birinin bebeğini öldürüyorlar biz şok çocucuğu odadan nasıl kaçırdığımızı bilemedik. Ev sahipleri pür dikkat izlemeye devam ama . Ben o gün karar verdim ev gezmesine gitmeyeceğimi ve gitmiyorum da.Birde bazen bir yere misafirlige gidiyoruz ev sahipleri pür dikkat tv izliyor. Kimse kimseyle konuşmuyor. Çok sinir oluyorum. Madem diziniz vardi bizi neden çağırdıniz diyesim geliyor. Sizin yerinizdede olsam çok sinirlenirdim. Misafirlige gidilen yerde televizyon aramak nedir yani 2 saat izlemesen ne olacak ?
Kaç defa karşılaştım aynı durumla. Bağımlılık demekki coluk çocuk görmüyor gözleri. Geçen annemlerdeydik mesela. Ben başka odadayim içeri bi girdim adamın biri kız kardeşini ahırda bi direğe bağlamış dövüyor. Herkes dikkat kesilmiş benim oğlumda yanlarında. Napiyosnuz anne dedim ben çizgi film izletmiyorum siz 2.5 yasinda ki çocuğa işkence sahneleri izletiyorsunuz. Öyle dalmış ki tabi oğlumun orda olduğundan haberi bile yok. Çocuklu evde asla olmamalı televizyon.Böyle bir anm var. arkadaşlar çağırdı gittik, o gece Kurtlar Vadisi varmış ev sahipleri pür dikkat izliyor biz evin çocuğuyla oynuyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam memati diye birinin bebeğini öldürüyorlar biz şok çocucuğu odadan nasıl kaçırdığımızı bilemedik. Ev sahipleri pür dikkat izlemeye devam ama . Ben o gün karar verdim ev gezmesine gitmeyeceğimi ve gitmiyorum da.
Internet alışkanlığı tv alışkanlığından daha kötü degilmi?Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum
Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum
Ne güzel fikirler verdiniz...bende deneyeceğimBide aklima ne geldi, benimki smart Tv. İnternetden bazen zumba veya yoga videosu bakiyorum. Oturma odasında cok rahat okuyor. Bazen youtubedan şömine videosu aciyorum mesela, televizyon şömine havasi veriyor eve... kendi arkadaşlarım gelince musik aciyorum TV üzerinden. Sizde deneyebilirsiniz. Gecende onu tablo olarak kullandim. Cok güzel bir resimi screensaver olarak koydum.
Ne kadar zavallı bir durum aslinda TV olmadığı için misafir gidilen evde rahatsiz olmak, nedeni ne? TV olmaması. ..komik gerçekten....biz de tv yi çok çok az açan ailelerdeniz şükür ...Haftasonu kızım uyuunca anca bir film vs varsa ...öyle evde devamlı tv sesi inanılmaz batıyor diğer evlerde de ama tv nizi yok edin gelmeyiz bir daha demiyoruz ....yav aileler geliyor herkes mal mal afedersiniz tv ye bakıyor ya herkes otursun o zaman evinde baksın....Ben zaten muhabbet kriterini onla ölçüyorum benim evime gelip tv ye bakıyorsa birisi bana gelmemiştir o...yazik insanlığın haline nasil da sanal ve hic bisi katmayan bir saçmalığın bağımlılık kurbanı oluyorlar....kendi ailem de öyle gidiyorsun herkes diziye bakıyor tavana benMerhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Esiniz veya siz, bir tek tv konusunda başkasının lafiyla hareket etmisseniz bunca zaman icerisinde cok şanslısınız. Tvyi de acmazsaniz alismazsiniz.Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?