Kesinlikle benim acimdan olay bu zaten. Orasi benim Ozel alanim, ben evime gereksiz hicbir sey almadim. Hayatimi az esya cok huzur prensibiyle idare ettiriyorum. Ve birileri gelip bu alanima bagimliyiz istiyoz biz gelmeyiz diyerek mudahale ediyor . Gercekten sinir bozucuBu konuda haklısınız sizi geren şey başkası istediği için kendi alanınıza rızanız dışında bir şey alıp koymak. Şimdi benim de evime biri hiç kullanmadığım bir cihaz aldırsa o üründen de kişilerden de nefret ederim. Ev bu, sizin özel alanınız nasıl isterseniz öyle dayar döşer, isteğinizi alırsınız. Gelmeyiz, canımız sıkılıyor olayı saçma. E gelmezsen gelme sen bana gelmiyosun ki tv ye geliyon.
Aynen ben de zaten iyice inada bindirmistim. Ama eşimden kaynakli oldu işteBen sırf onlar istedi diye alacağım varsa da almazdım. Artık almışsınız, elden çıkarmaya çalışın madem. Prensip meselesi diyip sustururdum milleti.
Evet izleyici olmadigimi idda etmiyorum. Ama ben kucuk ekranimdan kendimi tatmin etmekle yetiniyordum. Gereksiz gordugu bir cihazi, benim gibi evini minimalist yerlestiren birinin evine koysaniz gercekten herkes ayni tepkiyi verir :)Iyi de siz tv izlemiyor degilsiniz ki.. siz tv yi laptop dan izliyorsunuz.. hani bu kadar eve sokulmayacak bir sey olmamali sizin icin.. bende de tv var, ama 5 senedir bir tanesi playstation’a bagli cocuklar icin, digeri de chromecast e bagli benim icin.. cocuklar film seyretmek istediklerinde ps’dan ya netflix e ya da youtube a baglanip izliyorlar, bende bir sey izlemek istedigimde bilgisayardaki filmleri chromecast e aktarip izliyorum.. son 5 senedir tv deki yayin akisini, Turk dizilerini, yarismalari bilmiyorum ama ben tv izleyicisiyim.. sadece kanallar yok evde, onu da ben tercih etmiyorum diyorum..
Sık geliyorlar evet ikimizin ailesi de ayni sehirdeler. Neyse ki olan oldu ve muhabbetimizi baltalamayi basardilar :)Size sürekli geliyorlar akrabalarıniz demkki çünkü sürekli gelmeseler sizinle sohbet etmek vakit geçirmek isterler TV akıllarına bile gelmez. Bence de onların dediginin olması TV den daha çok bozuyor sinirinizi.bence korkmayın olan olmuş huzursuz etmeyin kendinizi. Bakalım bu defa ne yapacaklar izlesinler boşver hep sizin kafanızı agritmazlar
Evet izleyici olmadigimi idda etmiyorum. Ama ben kucuk ekranimdan kendimi tatmin etmekle yetiniyordum. Gereksiz gordugu bir cihazi, benim gibi evini minimalist yerlestiren birinin evine koysaniz gercekten herkes ayni tepkiyi verir :)
Haklisiniz muhakkak gereksiz seyler de bulunuyor, bu konu bende inat haline donustugu icin de buyudu sanirim o denli :)Bu acidan bakarsaniz evinize “misafir gelir” dusuncesiyle aldiginiz her sey minimalist dusunceye aykiri :) yani namaz kilmadiginiz halde ceyizinizde seccade varsa, fazla yastiginiz- yorganiniz varsa, hatta fazla kasik-catal bile minimalist degil.. size gelen kisiler icin yaptiginiz ikrami gozunuzde bu kadar buyutmeyin.. ya da laptop i tv ye yansitin kendinizi kucuk ekrana hapsetmeyin :)
tv bağımlı olmak tamamen sizin elinizde bende 1 sene tvsiz kaldım benimki bozulmuştu aldıktan sonra tvyi sadece netfilx dizileri için açtık ilk başlarda özlemle kullandım ama sonra sıkmaya başladı ..Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Çok katılıyorum.ya da laptop i tv ye yansitin kendinizi kucuk ekrana hapsetmeyin :)
Eğer aldıysanız artık bundan sonrasına bakın teknolojik çoğu cihaz huzurumuzu etkiliyor zaten bir tek siyah kutu değil...Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
O kara kutu siz açmadan açılmaz. Kimse kafanıza silah da dayamaz illa izle diye. Bırakın dursun orda haa derdiniz maraz çıkarmaksa o balka tabi.Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Ben de bi benimkini saniyorum dünyadaki bütün maclari takip eden baskalari da varmis demek. Iyi en azindan bu da rahatlatiyor insaniDevamlı mac,haber ilgimi cekmeyen spor programlari izlediği icin olabilir.izledigi tek bir dizi var oda ilgimi çekmiyor.savasli dövüşlü.onun bağımlılığı spor programlari izlemek.o yüzden sanirim kafami kaldırıp bakmıyorum bile.
Gelip cok durmadan gitti yani oyle mi? Iste bizde de boyle olacagi icin alindi bu alet. Insanlarin anlamak cok gucBiz de izlemiyoruz diye en son kayinvalidemlere verdik tvyi.Benim de babam laf sokup duruyor hala alisamadi
Kacinci yuzyilda yasiyormusuz da tv siz ev mi olurmus canimiz sikilmiyormus mu falan? Bende her seferinde biz halimizden memnunuz diyorum.Gecen bize geldi 1 saat torununu sevdi gitti mesela ben tvsiz bu kadar duramam diyeCunku babam izlemese bile o tv acik kalmali. Kendine acimiyor da bana aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?