Evimiz o kadar buyuk degil su anda mecburen Oturdugumuz odada..Misafir odasına koyun
Zaten su an da izlemiyoruz. Ama ben rahatsiz oluyorum resmen batiyor evin icinde orda durmasi .. Atamiyorum satamiyorum psikolojimi bozduOturduğun odadan başka bir odaya koy.Alışmak istemiyorsan da izleme bu kadar basit.
Eșim de izlemiyor isin garip tarafi. Aptal gibi baska birileri icin onu evimize aldik..Bu insanlar ne kadar müdahale ediyor hayatlarımıza ya.Başta almayarak ne güzel etmişsiniz.Tv seyretmeye geliyorlarsa gelmesinler bir zahmet.Ama eşiniz de istiyorsa yapacak bir şey yok.Durduk yerde aranız bozulur.Siz uzak durup alışmamaya gayret edin.Zira çok aptalca bir alışkanlık.
Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirimAbartıyorsunuz diye düşünüyorum. bizim de tv var evde hiç açmıyoruz alışırmıyız diye de korkmuyoruz
Misafir odası sizde salon o zaman salona koyun her evde bi salon mutlaka olur sankiEvimiz o kadar buyuk degil su anda mecburen Oturdugumuz odada..
Evet bu cok mantikli zaten bunu yapmak istiyorum. Ama malum misafirler geldiginde o karti nasil takacagimi bilmiyorum bunu ogrenip sanirim dediginiz gibi yapabilirimSadece 3 kanal olarak ayarlayabilir, gerisini iptal edebilirsiniz. 1 çizgi kanalı, bir haber, bir de belgesel gibi.
Bir yabancı tanıdığım da bir tek ekran olarak kullanıyordu. TV kartını mı sökmüş, çok anlamıyorum. Sadece internete, dvd player'a bağlayınca çalışıyordu. Böyle bişey de yapabilirsiniz, o zaman gerçek manada bir TV yine olmamış olur evinizde.
Salon var elbette ama kisin evimiz soguk olur diye misafirleri Oturma odasinda agirlariz diye dusunduk. Durum boyle olunca da TV direk hayatimizin ortasina oturdu..Misafir odası sizde salon o zaman salona koyun her evde bi salon mutlaka olur sanki
Takmazsınız, internetten canlı TV izletirsiniz onlara da. Sizi anlıyorum, aynı muameleye ben de mağruz kaldım. Sanki fakirlikten alamıyormuşum gibi hediye olarak almak istemeler vs...ama bu bir duruş aslında.Evet bu cok mantikli zaten bunu yapmak istiyorum. Ama malum misafirler geldiginde o karti nasil takacagimi bilmiyorum bunu ogrenip sanirim dediginiz gibi yapabilirim
Ve siz almadiniz degil mi? Ben su anda bu durusumu koruyamadigim icin kendime cok kiziyorum.Takmazsınız, internetten canlı TV izletirsiniz onlara da. Sizi anlıyorum, aynı muameleye ben de mağruz kaldım. Sanki fakirlikten alamıyormuşum gibi hediye olarak almak istemeler vs...ama bu bir duruş aslında.
Zaten sadece misafir ille de acin dedigi zaman acmak istiyorum onda da mecburen normal kanallar acilacak. Gundelik hayatimda ben izlemiyorum ki aklima dahi gelmez.. Belki abartiyor olabilirim inanin su an biraz da inada bindigi icin canimi sıkıyorTvde radyo kanallari var muzik acabilirsiniz. Bu kadar batacak bir sey degil
yani bence biraz abartıyosunuz. Hepimiz misafirler için evimize bişeyler alıyoruz.Fazla koltuklarımız,sandalyelerimiz bile sonuçta misafirler için, benim de en sinir olduğum şey evin orta yerinde duran yemek masası ve birsürü sandalyeler mesela, ama ben naptım yemek masasını kendim yaptırdım katlandığı zaman çekmeceli küçücük bi komudin gibi bişey oluyo köşede duruyo beni de rahatsız etmiyo böyleceSalon var elbette ama kisin evimiz soguk olur diye misafirleri Oturma odasinda agirlariz diye dusunduk. Durum boyle olunca da TV direk hayatimizin ortasina oturdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?