Sivilceli Ciltler siyah nokta/cilt bakımı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

simgemerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
196
2
96
Ankara
biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?

biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?[/siyah nokta hemen hemen herkesin problemi. bir de loreal skin perfection serisini dene set olarak. cildini temizleme jeliyle temizle hergün. sonra bu seriyi sabah uyanınca ve gece yatmadan önce uygula 1 ayda fark görürsün eminim.:34:

biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?

arkadasım cilt bakımınıda sürekli yaptırman gerekır denemedıgım sey kalmadı ama ınan en fazla ıkı gun oyle gezebılıyorum sonra yıne aynı yanı anlıcagım hergun maske yapmak gerekıyor yada bant ama bu seferde cıltte yazık oluyor...yanı kesın cozumu yok gecıcı oluyor:21::21:

biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?[/siyah nokta hemen hemen herkesin problemi. bir de loreal skin perfection serisini dene set olarak. cildini temizleme jeliyle temizle hergün. sonra bu seriyi sabah uyanınca ve gece yatmadan önce uygula 1 ayda fark görürsün eminim.:34:

Ve simdi reklamlar...

arkadasım cilt bakımınıda sürekli yaptırman gerekır denemedıgım sey kalmadı ama ınan en fazla ıkı gun oyle gezebılıyorum sonra yıne aynı yanı anlıcagım hergun maske yapmak gerekıyor yada bant ama bu seferde cıltte yazık oluyor...yanı kesın cozumu yok gecıcı oluyor:21::21:

o zaman güvenebildiğin bir yerle anlaş. inşaallah uygun bir yer bulursun arkadaşım. yüz çok önemli tonlarca para döksek yüzümüz için değer :34:

valla düzenli gidersen işe yarar die düşünüyorum ama benim vaktim olmadığı için iki kez gidebildim ve siyah noktaları o buhar bakımında çok ii çıkarıyorla ama tabiki bu bi seferde olacak iş değil. her hafta düzenli gidip kurtulduktan sonra 2 haftada bi veya bir ayda bi gitmek gerek ben en kısa zamanda bu düzeni oturtucam. ama cilt bakımı cildi çok rahatlatıo psikolojik olarakta denemekte yarar var die düşünüyorum :)

cilt bakımı da çözüm değil.Cilt bakımımı düzenli yaptırırım,hergün temizlerim,maskeler yaparım ama yine de var işte

Aynı dertten muzadaribim.. güzellik merkezlerine felan gitmedim.. ama zamanında cilt bakım ürünlerine tonla oara yatirdim faydasini pek görmedim. En güzel yöntemi evde kendim yapıyorum.. hafta da 2 ya da 3 gun 1, 2 tatlı kaşığı yogurdun içine bir kac damla limon damlatip yüzüme sürüp kurutup peeling yapıyorum. O an yüzüm mis gibi oluyor..bir iki gunde idare ediyor. Tamamen geçirdi mi Hayır! Ama tonlarca para verdiğimiz cilk bakim ürünlerinden daha doğal, daha masrafsız ve onlardan bir tık daha ilerde :)

valla canım, düzenli ve aksatmadan gidince öyle güzel toparlıyor ki. ergenlikten kalma baya bozuktu yüzüm. fondöten kullandığımda falan o an için kapanıyordu ama uzun vaadede iyi temizlenmezse siyah noktaya dönüşüyordu onlar. ben de biraz hassas davranmadım o konularda. arkadaşımın annesi bu işi yapıyordu, o önerdi ve gittim. ilk seanstan sonra yüzümdeki o yağlı ve kaygan his gitti, 2-3'ten sonra da yüzüme nur indi tam anlamıyla :9: kullandığı ürünler de hem kaliteli hem de kendisi çok keyifli :)

numarasını bırakıyorum, dilersen bi bak, ara konuş. en azından fikir almış olursun :)
0532 769 98 30

Son düzenleme:
Merhaba
Ben Cansın
Aynı dertten bende cok çektım ve en sonunda Cilt ve Vücut saglıgı uzmanı Çiğdem Hanım ıle tanıştım.Resmen hayatım kurtuldu.Akne,sıyah nokta ve cilt lekelerım tamamen bana özel uygulanan maske ile 3 ayda geçtı.Ama tam da tarıf edılen sekılde duzenlı olarak uygulamak gerekıyor,hatta bu maskeden günde 1 kaşık yıyordum cunku tamamen organık..Simdi sadece haftada 1 gun peeling uyguluyorum.Isteyene numarasını verırım kızlar..

Sivilceler için bi çözüm bulamadım bende ama siyah noktaya sor ağda iyi geliyor .burnum daki siyah noktalar böyle azaldı benim hatta kalmadı

Siyah nokta... Cilt doktoruna gittim verdiği ilaç işe yaradı adı; Isotrexın jel.

Cilt temizliğinde kullandığım tek ürün gül suyu. Bir sürü kimyasal ürün kullanana kadar bir deneyin farkı görün derim.

bende sade sodayı açıyorum gazı biraz gittikten sonra özellikle gece yatmadan yüzümü temizliyorum kozmetik ürünlere çok fazla yer vermeyin derim

kesınlıkle benım kullandıgım maskeyı onerırım.Cildim her anlamda ıyılestı akneden sıvılceden gunes lekelerınden tamamen kurtuldum.Ve de gayet ekonomık geldı bana.Valla ben memnunum.

Valla haftada 2 3 kez yoğurt karbonat ve limondan olusan maske çok iyi gelio bi senedir siyoh noktadan bende muzdaribim. Bi de makyaj sonrasi jel yada köpük temzleyiciyle yıkamak gerek. Pilingler de iyi gelio. Bırakmamak gerem. Ama yoğurt maskesini tek gecerm

Valla haftada 2 3 kez yoğurt karbonat ve limondan olusan maske çok iyi gelio bi senedir siyoh noktadan bende muzdaribim. Bi de makyaj sonrasi jel yada köpük temzleyiciyle yıkamak gerek. Pilingler de iyi gelio. Bırakmamak gerem. Ama yoğurt maskesini tek gecerm
Benimde kurtaricim cigdem hnm var diyebilirim.Bana ozel hazirladigi maske ile kendime geldim simdi o maskeyi hem yiyorum hem de vucuduma uyguluyorum tamamen dogal..hicbir katki yok zaten isteyene de kargoyla gonderiyor.zaten kendisi de cilt ve vucut sagligi uzmani.Ben gozumu kapatip guveniyorum kendisine..

Back
X