Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renk isteyip cesareti olmayanlar :)

Siyahım matlaştı benim.Tenim soluk iyice ruh gibi oldum.Gözlerimde ela. Siyah kalem çektiğimde çok güzel oluyordu.Şimdi kendi saçlarım bayağ çıktı.Yarısından gerisi siyah.Karışık birşey oldu.Yanakların pembe gibiyse çok harika durur.Ama benim sarı sarı

Ben dikkat ettimde ünlülerin çoğundada öyle soluk duruyo sarı.Onlar çok allık ve fondoten kullanıyor.Bende makyaj yapınca renk geliyordu.Bir de allığı suratıma da sürüyordum ben pudrayla karıştırıp renk gelsin diye :

gerçek saçım açık kahve.. kaş rengim kahve (zaten kaşım siyah olsa hiç düşünmeyecem boyayacam ) tenim sarımsı beyaz , gözler koyu kahve bi gün peruk takıp deneyecem yaa çok merak ediyorum siyah bende nasıl duracak...

cnm sıyah gercektennn ozellıklee buna dıkkat et kı gercektenn renkten hemen sıkılmayan bırıysen en mukemmel renktr...ben sahsen esmer hatunlara bayılırım kendıde 4 senedr sıyah saclıyım ama sıkıldıgım ıcın degıscemm ...sanaasagıya 2 resım eklıcemm sen karar wer megan fox un sarı ve sıyah saclı hallerı sarı onu nasıl sıradanlastrmıss o sana fıkır wersın

ıste yenı esmer halı ve eskı saarısın halı..........sıyah sacı hele kı tenın acıksa kasın gozun belırgınse hıcbıseye degısmemmmm

Eklentiler

• $d.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $Megan_Fox%20(15).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 80
aslında megan fox un resimleri aynı derecede çekici değil.koyu renk saçlı halinde saçları uçuşuyor ve dekoltesi var.açık renk saçlı fotoğrafında ise saçlarını toplamış hiçbişey belli olmuyo ve alelade giyinmiş.eğer saçlarını açmış olsaydı ilk fotoğraftaki gibi o halinin de gayet çekici olacağını düşünüyorum.kadındaki yüz aynı sonuçta ve saç renginden ziyade saçlarını nasıl kullandığına göre değişebilir nasıl göründüğü.ben de saçımı koyu renklere boyuyorum uzun zamandır ama saçımı hiç boyatmadığım resimlerimi buldum bilgisayarımda ve içim acımadı değil.şuan kahvelerden gidiyorum ama bi gün tekrar doğal bir açık kumral veya kumral rengine dönmek isterim.iki rengi de çok avantajlı hale getirebileceğimizi düşünüyorum renk olarak çok aşırıya kaçmadıkça ve kendimize yakışmayacak renkleri kullanmadıkça.

nasrettin hoca giibbi sende haklısın dermışım :)) canım benım ne kadar havalandırırsan havalandır bazı kişilere sarı yakışmıyor yapacak bişey yok kaşı gözü belirgin değilse hasta gibi duruyoo ...işte o kişilere siyah yakışırmı diye düşünüyorum benbilmiyorumkismile

sarı bana yakışmadı şahsen.ama 23 yıl boyunca saç rengim açık kumraldı ve çok da yakışıyordu.geçenlerde bi hata yapıp saçlarımı açık kumrala boyadım ve çok iğrenç bi renk oldu.sanırım bunun nedeni boyalar.yani her boyanın tonları normal bildiğimiz doğal saç renkleri gibi olmuyor oyuncak bebek saçı gibi yapıyor.eğer geri dönemem siyahtan diye düşünüyorsan koyu kahveye boyayıp sana yakışıp yakışmayacağını görebilirsin.zaten koyu kahve siyahtan farksız oluyor.sevmezsen de değiştirme şansın olur hem.

numarası 3 ve bi ton daha koyusu çıkıyor kolestonda.bence kahve durmıcak.bak yanına da siyahı koyuyorum.

Son düzenleme:
ay evett sanki siyahtan bile güzel duruyorr
ama cesaret edemem yaa ben önce kahveye boyayayım bi resim koyayım bi bakın yakışmış derseniz devam ederım koyultmaya :)) dimi doğru olan bu sanki

benim saçım siyah annemin saçına çekmiş:lepi:ama ben 5 6 yıldır kına yaptığım için artık koyu kızıl ama kndi saçımı istyorum yani siyah çok seviyorum çünkü şimdi beklıyorum uzyp kınayı atsın die belimin biraz aşağısında saçlarım kulaklarıma kadar kendi saçım geldi daha çabuk gelir inşallah hihoyyyt

:)) şöyle söyleyeyim; koyu renk zaten herkese yakışır.koyulttukça saç rengini sen de beğenirsin muhtemelen.siyahtaki sorun bambaşka diye düşünüyorum.siyah bazı insanların yüz hatlarını çok sert gösteriyor ve vazgeçmek istenildiğinde saçları yıpratmadan dönüşü çok zor ve çoğu zaman da imkansız gibi.kat kat boya yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum aslında.mesela bi defa siyah boyanmış saçı kuaförler açabiliyor en azından bi şanslarını deniyorlar ama ikinci defa siyah boya yapılmışsa açamıyorlar.eğer aşama aşama koyu kahveye geçiceksen birden boyama art arda olur mu? iki boyama arasında zaman bırak biraz ki saçların iyice kurumasın.

canım sana fikir vermek açısından söylüyorum, saçlarımın koyu kahveye boyanmış hali şu an avatarımdaki renk ve siyah gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…