Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renk isteyip cesareti olmayanlar :)

keşke şöyle ilk yıkamada akıp gidecek çok zararlı olmayan boyalar üretseler..düşünsenize bi rengi beğendiğimizde önce geçicisini hafta sonu evde denerdik..beğenirsek geçerdik.ben hemen siyahı denerdim :)))

şampuan boya var canım..sarı saça uygulanıyo ama!
bu boyaların her rengi mevcut,diyelimki sarı saça uyguladın yıkadıkça akıyo saç eski sarı rengine dönüyo,sık saç rengi değiştirenler ve renk denemek isteyenler için süper :lepi:

hevesiniz varsa boyatın hevesinizi alın derim ama insan bi süre sonra sıkılıyo ve dönüş kolay olmadığından dolayı uğraşmak zor geliyo ve erteliyo sürekli
uzun bi süre siyah kullandım seve seve ama sıkıldım sonradan..bi de sert bi ifade veriyo kesinlikle
onun yerine koyu kahveye boyatabilirsiniz zaten o da hemen hemen siyah oluyo

kendi saç renginiz açık tonlardaysa ve siyah yapmak istiyorsanız ağzı yanmış biri olarak ben önermiyorum :1ninca: mahvoluyor sonra saçlar.ve bi süre sonra sıkıldığınızda dönmek çokk zor oluyor..dediğim gibi birde kendi renginiz açık renkse diplerden geldiğinde kel gibi görünüyorkafamçokkarıştı 1,5 sene önce siyahtan dönmek istediğimde güzelim saçlarım yanmıştı! turuncu kafayla gezdim aylarca ve erkek gibi de kestirmiştim. Sizin kararınız benden sadece bir öneri, saç renginiz açık tonlardaysa kahve tonlarından ileri gitmeyin.lmaz:

tarçına katılıyorum eğer kendi saçlarınız çok koyu değilse boyatmadan önce tekrardan düşününün çünkü diplerden kendi saçınız geldiginde pek hoş bir goruntu olmuyor

siyah herkese gitmio ama gidenler yapabilir..kendine gitmiyceğini düşünenler çabuk sıkılcak olanlar hiç yapmasın

taşıması zor bir renk ama güsel..

loreal siyah ultra viyoleyi tavsiye ederim düz siyah istemeyenler için kızıl ve mor yansımalı bir renk ve birebir kutudaki ren tuttu bende ama zeeminim 4 numarayla boyalı idi

Ben de bayilirim siyah saca. Mavi veya kara göz bi de beyaz tenle harika duruyor. Iki senedir boyuyorum. Kendim acik kumralim kaslarim kahverengi tenim de cok beyaz o yüzden kömür karasi sac pek dogal durmuyor. Sarisinsaniz ya da acik renk kaslara sahipseniz siyah degil koyu kahve boyayin. Ilk boyamada siyah gibi duruyor ama zamanla akarak daha dogal görünüyor. Bi de lorealden uzak durun onun cikolata kahvesi bile mavi siyah cikiyor.
Bu aralar boyamiyorum saclarimi uzatmaya calistigim icin. Dinlensin biraz. Cook uzun bir süre boyamayacagim. Eylül gibi üniversiteye basladigim zaman boyayacagim. Ilk önce kizil kahve boyamak istiyorum. Garnier color naturals cikolata kahve tam istedigim renk tutuyor, daha önce denemistim. Onun üstüne kizil siyah boyayacagim, normal isikta siyah duran ama güneste kizil parlayan. Loreal istemiyorum, onun disinda hangi markayi önerirsiniz. Kizil siyah hic bir markada bulamadim. Koyu kizil var ama o da bildigimiz kizil. Benim istedigim mavi siyah gibi bir sey. Kizil isiltilari olsun. Akinca kahve ya da turuncu degil de siyah olsun.

palette kızıl gece 3.68 istediğin gibi olabilir.palettenin siyah inci serisinin 3 renginden biri bu.ben en açığı olan buğulu gece 4.36 boyuyorum kendi saçımı baya bildiğin siyah oluyo ilk zamanlar.daha sonra koyu küllü kahve gibi bi renk oluyor.kızıl gece benim kullandığım renkten daha koyu olduğuna göre bu da siyah gibi durur bence.

ben 2.5 senedir boyuyorum saçlarımı ten rengim beyaz gözlerim mavi kendi doğal saçlarım orta kahve yazın güneşte açık kahve olabilio.2 yıldır saçlarımı siyaha boyuorum ilk deneyimim koleston röfle seti olmuştu.snra koyu kahve ardından siyaha döndüm :) saçlarım nerdeyse belime gelecek
daha çok uzatmayı düşünüorum çünkü siyah saç ya tam kısa saça gidio yada tam uzun ortası yok pek dikkat çekmio orta boy saçta bence..aslnda sanki böyle sıkıldım gibi sarıya dönmek ister gibiyim ama saçımı o kdr senedir uzatıorum kuaföre gitsem belki yanacak saclarım kestirmek zorunda kalmaktan korkuorum sırf bu yüsden siyaha devamm :)) he bide marka olarak garnier color naturals kullanıorum 6 aydır.daha önce natural colors organik boya kullanıodum yaa saçımda beyzlar war sanki daha da arttırdı sonra o boyanın içindeki bitkileri araştırdım içinde aloe vera war ve o bitki pigment yapımını azaltıomus deride pigment ne kdr azalırsa o kdr çok beyazlar saç.bunu öğrenince hemen bıraktım o markayı garnier a döndüm vallahi piyasadakilerin en iyisi.görüosunuz organik boyalara bile güven yok :) saçımdaki beyazlar içinde çörek otu tohumu alıcm aktardan ve siyaha devammm :)

Son düzenleme:

Baktim ona tam istedigim gibi. Sagol canim.

Ay benim hayalim popoya kadar uzun simsiyah saclar.
Sakin dönme sariya eminim siyah sana cok yakisiyordur. Sari hem gözlerinin rengini kapatir hem de seni soluk gösterir. SIkilirsan rengini biraz akitarak cikolata kahve ya da kizil kahve de yapabilirsin ama sakin rengini acma. Saclarina yazik etme.
Aynen dedigin gibi orta boy sacta siyah pek kendini göstermiyor. Ya upuzun olacak ya da kisacik. Bob modeli de güzel, kahküllerle birlikte.
Aloe vera pigment yapini mi azaltiyormus. Ben bir ara aloe vera jelini yüzüme kullaniyordum, beyaz olan yüzüm iyice beyazliyordu. Demek bu yüzdenmis. Cilt rengini acmak isteyenler icin iyi bir bilgi bu.
Cörek otu tohumunun ne gibi bir etkisi oluyor beyazlara? Boyuyor mu beyazlari yoksa cikmasini mi engelliyor? :44:

cnm ben kahve tonlarını kendime yakıştırmıorum zaten kendi doğal saçlarım orta kahve yazın acık kahveye dönüşüo.en iyisi siyaha devamm :)) çörek otu tohumu beyaz çıkmasını engelliomuş öyle duydum ondan alıcam.bende baya war malesef.aloe vera bana zarar veren bi bitki :)) beyazlarım daha da arttı o natural colors adlı boyayı kullannca şimdi garnier kullanıorum çok memnunum.

evetttt bende bu ay boyicam saçlarımı ama ya yakışmazsa diorum kendi doğal rengim de siyah ama yıllardır boyamaktan yakışıp yakışmadığını untmuşum

Ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil çok istiyorum siyah saçı ama kime sorsam sana yakışmaz diyo ne yapıcam bbilmiyorum off

bende bi ara sıyah yapmıştım ama sıkılınca donmesi cok zor 1 sene kendi kendine akmasını bekledim siyah sac ısteyenler ıyı dusunssun yanı sıkılınca ya sacları yakmak lazım ya sabredip akmasını beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…