Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renk isteyip cesareti olmayanlar :)

her rengi denemiş biri olarak söyleyebilirimki siyah ve kızıldan dönüş çok zor birsüre sonra sıkılıyorsun.ve rengini açtırmak zorunda kalıyorsun sonuç yanmış saçlar tabi.bence siyah yerine kahverengi en iyisi.

cnm benım bu sadece bır ornek genellee yappılamaz tabıkı bayanssulusmile ama şoyle soyluyum kı yuz hatları goz rengı kas yapısı vs hepsı etkıler sac rengının yakısma durumunu zemuszemus alsanaalsanasmile ama sıyah sac bakımlı kadınsan yakısıyor yanı makyaj vs eger bakımsızsan sıyah cok sıradan duruyor

aaa evet ya gördüm :)) çook yakışmış bana asla böyle durmaz eminim..ama dediğin gibi siyahtan farksiz canım..tşk ederim

kızlar bide aklima bişey geldi..kızım sağolsun selenayı çok seviyoo ee bizde izlemek zorunda kalıyoruz..sibel kobalın ordaki son saçları sanki sıcak sarı karamel arasına röfle gibi..ama çok canlı duruyoo..solgun bi cilde de renk verir gibi geliyoo ne dersiniz

Benim saçlarım siyah şuan,fakat diplerim geldi yine boyamayı düşünüyorum.Kızlar yeni çıkan Kızıl Siyah boyasını kullandım çok güzel duruyor güneş vurunca kızıl gibi gözüküyor.Tekrar boyayınca resim ekliyicem.

kızlar dün kuaföre gittim saçlarımın uçlarından aldırmak için.bana siyah yakışırmı dedim..dediki hayır seni ruh gibi gösterir ..yani çok soluk durursun ( kafam karıştı

ya kızlar yapmayın doğalı siyah olanlara bişi demiyorum da saçını siyaha sadece ibrahim tatlıses boyatıyor artık

kızlar ben esmerim kaşım gözüm siyah ama saçım kızıl herke çok hoş olmuş diyo ama ben sevemedim ne renk yakışır bide kızılın üstüne tutarmı başka renk

merhaba kızlar bende uzun yıllardır siyah kullandımm daha sonra sıkıldım karamele döndüm ve şimdide sarışınım siyah iyi hoş güzel ama insanın elini kolunu bağlıyo başka bi renk istesen dönüşün imkansız ben neler çektim dönene kadar siyah isteyenlere koyu kahve öneririm aynı siyah gibi duruyo zaten

Doğal saç rengim açık kumral, beyaz tenli ve mavi gözlüyüm.
Bugüne kadar kahve, gün batımı, kızıl, siyah, platin başta olmak üzere pekçok rengi denedim.
İçlerinde hem en genç gösteren hem de en çekici duran siyahtı.
Kaşlarınızın kahve olmasının hiç önemi yok.
Kaş kalemiyle koyulaştırdınız mı tamamdır.
Ama siyah saç en çok beyaz tende güzel duruyor bence.

siyah saçı bende severim ve kullandım..yüz hatlarınız kemikli değilse,yumuşak bi simaya sahipseniz ayriyetten buğday tenli yada beyaz tenliyseniz yakışır..ama sıkılınca dönmek zor onuda unutmamakda fayda var :lepi:

bugun loreal perference 2.16 ultra viyole siyah aldım bi kaç gune boyarım sanırım begenmezsem perference ıkı haftada açılıor kahve yaparımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…