- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kolay gelsin.Beyfendinin odasını topluyorum. Sanırım kayboldum böyle dağınıklık olamaz. Size de bir kısmını gönderiyorum gerisi daha felaket durumda annem isyan edip son bir haftadır toplamamis.Bi kaç saat içinde haber gelmezse itfaiyeyi arayın.
Beyfendinin odasını topluyorum. Sanırım kayboldum böyle dağınıklık olamaz. Size de bir kısmını gönderiyorum gerisi daha felaket durumda annem isyan edip son bir haftadır toplamamis.Bi kaç saat içinde haber gelmezse itfaiyeyi arayın.
Beyfendinin odasını topluyorum. Sanırım kayboldum böyle dağınıklık olamaz. Size de bir kısmını gönderiyorum gerisi daha felaket durumda annem isyan edip son bir haftadır toplamamis.Bi kaç saat içinde haber gelmezse itfaiyeyi arayın.
Ben bile bu kadar değilim
Kolay gelsin
Kolay gelsin.
Kendisi niye toplamıyor diyecektim ki, kırık bir kol durumu mu vardı yanlış okumadıysam? Geçmişler olsun, kolay gelsin.
Ay şu renkli olana bayıldım çok tatlı duruyor.
Ama turkuaz istiyordun di mi .son 2 tanesi ozaman.
Halın çok hareketli değilse düz seçme derim.
2 3 ve 4 bencein vino veritas
Koyu kahveye sondaki 2 taneyi yakıştırdım. Renk geçişinde de var.Halım da koyu kahve işte.
O ikisi artı rekli olan gibi düşündüm. Ya da ikinciyi de ekleyebilirim bu kombinasyona.
Acikcasi ben son ikiyi sevmedim. Parlak çizgili hali hoşuma gitmedi düz olanlardan yanayım o yüzden.Mavi olmaz turunju olur o zaman. Son ikisi artı renkli olan artı belki ikinci turkuaz. Ne dersin?
İşleri sana yıkmak için bi numara olmasın o kırık kolTeşekkür ederim. Evet kolu kırık olduğu için topluyorum yoksa hiç isim olmaz. Öyle de şeker ablayim
in vino veritas koltuğun dalga desenli, kırlentleri dümdüz kullansan diye düşündüm.
Dalga desenli kırlentleri kaplamasan da, düz kırlentleri bu ilk üç renkten açık olanlara kaplasan?
Baştaki üçü de (ilk sıra) birbiri içinde uyumlu göründü gözüme.
Zor karar.
Koyu kahveye sondaki 2 taneyi yakıştırdım. Renk geçişinde de var.
Biraz patlak olsun diyorsan sondan bir önceki.
Ama bence sonuncu.
Turuncudamı düşünüyorsun?
Düz koltuk rengi yaptırırsan bir düz önünede alttaki çizgili renkli olan kırlent hoş durur :)O desenliler gidecek canım.
Ama mavi mi olacaklar düz koltuk rengi mi şu an karar veremedim.
Acikcasi ben son ikiyi sevmedim. Parlak çizgili hali hoşuma gitmedi düz olanlardan yanayım o yüzden.
Bir de çizgili bir desenle başka çizgili şeyler kombine edildiğinde nasıl olur emin olamadım. Bir çeşit çizgili farklı renkte düz olanlar göz yormaz ve hoş durur.
Ama sen beğendiysen hepicigi güzel.
Teşekkür ederim. Bence okula gitmemek için bilerek kırdı 1 ay rapor vermişlerİşleri sana yıkmak için bi numara olmasın o kırık kol
Çok geçmış olsun
Çizgili parlaklar beni de açmadı.Acikcasi ben son ikiyi sevmedim. Parlak çizgili hali hoşuma gitmedi düz olanlardan yanayım o yüzden.
Bir de çizgili bir desenle başka çizgili şeyler kombine edildiğinde nasıl olur emin olamadım. Bir çeşit çizgili farklı renkte düz olanlar göz yormaz ve hoş durur.
Ama sen beğendiysen hepicigi güzel.
O desenliler gidecek canım.
Ama mavi mi olacaklar düz koltuk rengi mi şu an karar veremedim.
Parlakları elesek mi o zaman.Çizgili parlaklar beni de açmadı.
2. turkuaz çok güzel. 3. turuncuyu da çok sevdim, belki bi ton daha uçuk olsa daha iyi ama canlı böyle de.
1.ci de güzel ama o zaman istedigin gibi canlı bi salon olmaz. Donuk bi gri-mavi ile bej arasına sıkışırsın bu sefer de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?