Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Eneeem, eren isminden soğudum bir anda.
Kuzenim de oğluna koyacaktı, arayıp söyleyeyimde koymasınlar. Anası zaten uyuz, oğlu da uyuz olmasın

Isimleri karıştırdım

Bizde bebeğe anneanne çeyiz dizer. Bildiğin kız çeyizi gibi hazırlık yapıyoruz taa ekimde gelecek bebeğe. Çıldırmamak elde değil

Bunu bebek görmeye gelenler için hatıra mahiyetinde yaptı.
Sıkıntılı geçti gebeliği ona rağmen inat edip yaptı :)
Bunların hepsi çöp oluyor sonra ya. Bilmiyorum ugrasmak ne kadar mantıklı, tam bir odunum bu konuda.

BDV de hakkımda yapılan tespiti söylüyorum kızlar size.

Hayata gözlerimi yalnız kapayacakmışım.

Neden çünkü özgürlüğüme düşkünmüşüm ve ne giyeceğime karışacak, benden bugün ne giydin diye fotografla rapor isteyecek farazi erkek arkadaşıma/eşime hıyar demişim.

Ha bi de teşhirciymişiz ama o geneleydi sanırım. Artık kim üstüne alırsa.

Bide algı problemin varmış bilmiyorsan öğren

Bide algı problemin varmış bilmiyorsan öğren
Var abla bende öyle şeyler. Doktora gittim, haftada 3 gün BDV'de takıl bi seycigin kalmaz dedi ondan buralardayım.

Hayır kadın hiçbi Türk erkeği bunları kaldırmaz, vucudunuzu teşhir ediyorsunuz diye kendisinin Orta Doğu zihniyeti olarak tanımladığı düşünceye övgüleri dizdi dizdi. İlk tepkide de 180 derece çark etti, hiç gocunmadan "ülkemiz yabancı dolu, Orta Doğu olduk" diye ağlıyor şimdi de.

Kafası nasıl güzelse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…