- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
3 kişinin üçü de mi böyle olur, ister istemez "isminde meymenet yok"a bağlıyor insan bi yerden sonra.
Biri çıkarcının teki. Yani ona faydası dokunmayacaksa ölüyorum deseniz bi yudum su vermez. Uyanık geçinir, nereden ne kadar sömürürüm hesabı yapar sürekli. Gıcık herif hatırlatıdıkça sinir oluyorum bak.
Digeri tam bir ayı. Kaba, patavatsız, kadınlara karşı çirkin tavırları olan bir tip. Hani bu "kadın dediğin..." le başlayan kıro cümleler var ya, işte o cümleleri ilk kullanan bu çocuğun ataları değilse ben de bi şey bilmiyorum. Mandıra kaçkını pis öküz.
Sonuncusu da sinsi ve ukala bi inek. Hayır ineklik müessesine sonsuz saygım var zira ben de o yolun yolcusuyum ama ben bu kadar kindar, bu kadar sinsi, bu kadar yüzüne gülüp, yardım eder gibi görünüp alttan alttan alacagını alıp ortadan kaybolan bi tip görmedim. Fakültede adı cıktı, ünü sınır aştı yani.
Böyleler malesef Sep, keşke senin ikizler gibi olsalarmış.
Not: Ne kinlenmişim Eren'lere kendimden korktum şu an.
Isimleri karıştırdımYusuf'un anlamı o, Yunus'a baktım ben bir takım yıldızın adı. Yekta da anlam olarak güzelmiş şimdi baktım.
Ağustos sonuna doğru olacak nasipse, annemleri de tutamıyorum ya gardıroptu şifonyerdi... Ya Allasen dur bi dedim, 2-3 çekmecelik yer kaplar olsa olsa bu çocuğun giyeceği dedim. Ama olur mu mama sandalyesine kadar yapışmış sürüyüp getiriyor
Coşunca herkes iflas eder, çıldırmayın
Bunların hepsi çöp oluyor sonra ya. Bilmiyorum ugrasmak ne kadar mantıklı, tam bir odunum bu konuda.Bunu bebek görmeye gelenler için hatıra mahiyetinde yaptı.
Sıkıntılı geçti gebeliği ona rağmen inat edip yaptı :)
Bilmem benim zamanımda bunlar moda değildi bi çikolatayla kurtarmıştım.Bunların hepsi çöp oluyor sonra ya. Bilmiyorum ugrasmak ne kadar mantıklı, tam bir odunum bu konuda.
O modalar zaten başımızı yakanBilmem benim zamanımda bunlar moda değildi bi çikolatayla kurtarmıştım.
Şimdi moda diye sanırım heves ediliyor olabilir :)
Şimdiki ekol "baby shower yapmayan bizden değildir" le başlıyor gittiği yere kadar artıkO modalar zaten başımızı yakan
He vallah. Geçen gün sırf bu yüzden cimrilikle suçlandım, cok erken elediler beni beŞimdiki ekol "baby shower yapmayan bizden değildir" le başlıyor gittiği yere kadar artık
Bide algı problemin varmış bilmiyorsan öğrenBDV de hakkımda yapılan tespiti söylüyorum kızlar size.
Hayata gözlerimi yalnız kapayacakmışım.
Neden çünkü özgürlüğüme düşkünmüşüm ve ne giyeceğime karışacak, benden bugün ne giydin diye fotografla rapor isteyecek farazi erkek arkadaşıma/eşime hıyar demişim.
Ha bi de teşhirciymişiz ama o geneleydi sanırım. Artık kim üstüne alırsa.
Var abla bende öyle şeyler. Doktora gittim, haftada 3 gün BDV'de takıl bi seycigin kalmaz dedi ondan buralardayım.Bide algı problemin varmış bilmiyorsan öğren
Hoşgeldin de erken geldin+18 dediler geldik
Kafası nasıl güzelse artıkVar abla bende öyle şeyler. Doktora gittim, haftada 3 gün BDV'de takıl bi seycigin kalmaz dedi ondan buralardayım.
Hayır kadın hiçbi Türk erkeği bunları kaldırmaz, vucudunuzu teşhir ediyorsunuz diye kendisinin Orta Doğu zihniyeti olarak tanımladığı düşünceye övgüleri dizdi dizdi. İlk tepkide de 180 derece çark etti, hiç gocunmadan "ülkemiz yabancı dolu, Orta Doğu olduk" diye ağlıyor şimdi de.
Ee ben anca uyanıyorumHoşgeldin de erken geldin
Çok sükür bıyıkların da vardır senin seviyesine gelmediler daha
Erkekse eğer kesin Ozan Güven e benziyordurÇok sükür bıyıkların da vardır senin seviyesine gelmediler daha
Keşke erkek olsaydın, bak zaten tek başıma ölecekmişim bari seni alır kaçardım buralardan
KK nın nöbetçi ve bekçi üyeleri bizizEe ben anca uyanıyorum5de 6da uyuyorum napayım
Oh biz nerdeyse akşam yemeğini yiyip yatacazEe ben anca uyanıyorum5de 6da uyuyorum napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?