Uykum kaçtı az size bakayım dedim,bu mesajı gördüm direkYok, karşılıklı olarak birbirimizi hazzetmediğimiz biri var, onunla uğraşırım habire, kendiside asil ama gurulu tavrı yaparbirde deynepnaz bana laf sokar siyasi konularda
Ben toplu olarak ortamı geriyorum orada
Sınavada Çarşamba günü gelir ben girerim artık
Yok canım, kastettiğimi sen anladınUykum kaçtı az size bakayım dedim,bu mesajı gördüm direk
Ne 6.hissi kuvvetli kadınım ya,kulağım boşuna çınlamamış.
Sen beni geremezsin gülom
Bu kız neleri başardı. Idare hukukundan mi korkacak?Sınavada Çarşamba günü gelir ben girerim artık
Konumuz neymişMerhaba sevgili ablalarım(evet en çıtır minnoşunuz benim)
Sürekli konu dışından uçtuğumuzu fark etmiş olduğumdan açıyorum bu sayfayı. Baktiniz konu kayıyor, geliverin buraya kıymasın @Mune bize
Ben etiketliyorum aklıma gelenleri siz de etiketleyin gelmek isteyenler buyursunn
@HanimKelesimiGetir @goha @chessBrunella nameaver @marilyn monroe @Sephoraa S shot @kavun kokusu deynepnaz
Aa yeni üye birinci mesaj buraya. Hoşgeldiniz.Konumuz neymiş
Ben de anlamadım. Çocuk cinliyim ben diye kız götürüyor galiba.Ahaha o ne öyle ya, komşunun oğluna cin mi kaçmış neymiş anlamadım ben
Bodoslama daldığımdan çok ta anlamadım (mı acaba).Buralar tenha,açsana ne demek istediğiniYok canım, kastettiğimi sen anladın
Ya bir garip topiğimiz var onu da patlatma lütfenBodoslama daldığımdan çok ta anlamadım (mı acaba).Buralar tenha,açsana ne demek istediğiniBirde yarışma hakkında başka topikte konuşmak yasak,Kazen kızar.Etiketlesem mi acaba Kazeni,mu ha ha ha
Fena fikir değilmişYa bir garip topiğimiz var onu da patlatma lütfen
Unut onu unutFena fikir değilmiş
Cin gibi çocukmuş deseneBen de anlamadım. Çocuk cinliyim ben diye kız götürüyor galiba.
Valla yarışma hakkında konuşulmadı aslındaBodoslama daldığımdan çok ta anlamadım (mı acaba).Buralar tenha,açsana ne demek istediğiniBirde yarışma hakkında başka topikte konuşmak yasak,Kazen kızar.Etiketlesem mi acaba Kazeni,mu ha ha ha
İyi geceler öpüyoreIyi geceler hatun kişiler. Öptüm sizi
Allah rahatlık versin çocuumIyi geceler hatun kişiler. Öptüm sizi
O uyuzlaştığınız kişiye dün takacaktın diye korktumValla yarışma hakkında konuşulmadı aslındaZaten uyarısıda yapıldı Oradaki muhabbetti konu.. Bende orada ki muhabbetle ilgili bir yorum yaptım.. Bildiğim kadarıyla orada karşılıklı uyuzlaştığımız 1 kişi var, o da benim demek istediğimi anlamadı ve konuyu uzattı.. Konunun sen olan kısmıda seni malum siyasetten hepimiz tanıdığımız için deynep siyasetle ilgili sataşır dedim (yani şakadan )
Sağ bek deynep
Bulurum birazdanO uyuzlaştığınız kişiye dün takacaktın diye korktumgörmedin herhalde mesajını,neyse yazmayayım ,ara bozan olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?