Ya da cinli eti cinli tamam gittim
Boşver,yapılacak ütün yok mu?ütü yapBulurum birazdan
Dur beni azarlayacak şimdi muhtemelen.
Ne dönüyor, etiket istiyorum.Dur beni azarlayacak şimdi muhtemelen.
Bdv yağuşuklu olmayan irkek temalı konu :)Ne dönüyor, etiket istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sikli-bulmadigim-bir-erkekle-evlenmek.922656/Ne dönüyor, etiket istiyorum.
Çokta fifi,Boşver,yapılacak ütün yok mu?ütü yapBulup ta ne edeceksin
Buraya can sıkıntısından giriyoruz genelde,birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.Ben çoğu zaman birine kızsam da alttan aldığım oluyor(bazıları hariçÇokta fifi, kudursun da başını yesin inşallah
Yarına kalırsa hatun hızını alamayıp yorum yapanları kiblerseBu konu patlar yarın, benden söylemesi.
Valla canım, banane, terbiyesizlik edene, hakettiği cevabı vereceksin.Buraya can sıkıntısından giriyoruz genelde,birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok.Ben çoğu zaman birine kızsam da alttan aldığım oluyor(bazıları hariç)Uykun gelmedi mi senin?Geç saatlere kadar buralarda oluyorsun,ben kaçayım iyi geceler(esneyen üye smileyi)
Ay tam yatıyordum takıldım konuya valla.Yarına kalırsa hatun hızını alamayıp yorum yapanları kiblerse
Offf! Cevap vermeyeceksin, kibleyeceksin, hala içselleştiremedin şu kib konusunuValla canım, banane, terbiyesizlik edene, hakettiği cevabı vereceksin.
O kadar uzağım işte insan dışlamayaOfff! Cevap vermeyeceksin, kibleyeceksin, hala içselleştiremedin şu kib konusunu
Hakettiği cevabı verince banlanılıyorsun ama?Valla canım, banane, terbiyesizlik edene, hakettiği cevabı vereceksin.
Allah rahatlık versin NameKızlar iyi geceler öpüldünüz
Ben de vicdan yapıyorum kibleme konusunda,şu ana kadar 3 kib yaptım herhalde,biri banlandı.Offf! Cevap vermeyeceksin, kibleyeceksin, hala içselleştiremedin şu kib konusunu
Ay tam yatıyordum takıldım konuya valla.
Neyse sen yatıyorsun sanırım, iyi geceler sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?