Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

benle dışarıda takılan insan zafiyet geçiriyor hiç tavsiye etmem
O yüzden genelde tek takılıyorum
He sen yemeyengillerdensin. Benim dönem dönem doymama günlerim var. Waffleın üstüne Valonia kafenin ıslak kekini yemisligim vardır o kadar diyim. O günlerde benimle hunharca yemek yiyen arkadaş iyi oluyor.

Hamileyken çok çektim ben doğumda bile istifra ediyordum . Şimdi acısını çıkartıyorum
Abo 9 ay çekilir mi ya zormuş.

Bizimki durumu kullanıyor resmen beğenmediği bir yemek söyleyince yok o benim midemi bulandiriyo, kocası bişeye laf yapınca ay sus midem bulanıyor zaten oluyor onun dışında sıkıntı yok.

He sen yemeyengillerdensin. Benim dönem dönem doymama günlerim var. Waffleın üstüne Valonia kafenin ıslak kekini yemisligim vardır o kadar diyim. O günlerde benimle hunharca yemek yiyen arkadaş iyi oluyor.
Ben yemeği çok severim ama sağlık problemim olduğu için her yerde ve her şeyi yiyemiyorum, pimpirikli olmak zorundayım o yüzden tantini..Yoksa dünyayı yesem gene doymam..Ahh o hunharca yemek yediğim günler...
Ama senin kilon boyuna göre çok iyimiş.

Valla 9 ay çektim. Yiyemediğim için oturup ağlıyordum

Sizinki psikolojik ne güzel nazlı hamişe bayılırım

Geçmiş olsun.. Sağlıklı yemek en iyisi aslında.

Yaa gerizekalınin biri binanın havalandırma boşluğuna sigara atmış galiba. Duman olmuş her taraf. Itfaiye geldi şimdi. Ekşın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…