Günaydın çıtır kızGünaydıınnn piremsesler
Bugün kendimi ultra çıtır ve güzel hissediyorum heyoo.Günaydın çıtır kız
Kız o ne öyle.sağlıksız beslenirsen olacağı o. Boyun kaç?Bugün kendimi ultra çıtır ve güzel hissediyorum heyoo.
Tabi bunda 49 kilo oluverdiğimi görmek Dr etkili olabilir.
Bitim ben bitt 160. Normal yani 49Kız o ne öyle.sağlıksız beslenirsen olacağı o. Boyun kaç?
49 kilo mu? 49 kiloya çıkabilmek için yapmadığım şey kalmamıştıBugün kendimi ultra çıtır ve güzel hissediyorum heyoo.
Tabi bunda 49 kilo oluverdiğimi görmek Dr etkili olabilir.
Est. :) boyuna göre normalmiş olsun yimek de ye kafan çalışmazBitim ben bitt 160. Normal yani 49
Havalar ısınınca hiç yemek yemiyorum zaten. 1 ay sonra karpuz in yemek out.
Ay en sevdiğim insan türü. Ye ye kilo alma alma ne güzel. Sizinle dışarı çıkmak zevkli oluyo yok çok geldi kilo alırım lafı yok.49 kilo mu? 49 kiloya çıkabilmek için yapmadığım şey kalmamıştı
Sekerlemeler bunun için var. Beyin çalıştırıcı güç onnarEst. :) boyuna göre normalmiş olsun yimek de ye kafan çalışmaz
Ben yemek yemesem kahrımdan ölürümSekerlemeler bunun için var. Beyin çalıştırıcı güç onnar
Senin Bebişin var süt veriyorsun normal. Kardeşim daha gebeliğin 4. ayında doyuramiyoruz kızı yarım saatte bir durup ne yesek diyor.Ben yemek yemesem kahrımdan ölürüm
benle dışarıda takılan insan zafiyet geçiriyor hiç tavsiye etmemAy en sevdiğim insan türü. Ye ye kilo alma alma ne güzel. Sizinle dışarı çıkmak zevkli oluyo yok çok geldi kilo alırım lafı yok.
He sen yemeyengillerdensin. Benim dönem dönem doymama günlerim var. Waffleın üstüne Valonia kafenin ıslak kekini yemisligim vardır o kadar diyim.benle dışarıda takılan insan zafiyet geçiriyor hiç tavsiye etmem
O yüzden genelde tek takılıyorum
Hamileyken çok çektim ben doğumda bile istifra ediyordum . Şimdi acısını çıkartıyorumSenin Bebişin var süt veriyorsun normal. Kardeşim daha gebeliğin 4. ayında doyuramiyoruz kızı yarım saatte bir durup ne yesek diyor.
Abo 9 ay çekilir mi ya zormuş.Hamileyken çok çektim ben doğumda bile istifra ediyordum . Şimdi acısını çıkartıyorum
Ben yemeği çok severim ama sağlık problemim olduğu için her yerde ve her şeyi yiyemiyorum, pimpirikli olmak zorundayım o yüzden tantini..Yoksa dünyayı yesem gene doymam..Ahh o hunharca yemek yediğim günler...He sen yemeyengillerdensin. Benim dönem dönem doymama günlerim var. Waffleın üstüne Valonia kafenin ıslak kekini yemisligim vardır o kadar diyim.O günlerde benimle hunharca yemek yiyen arkadaş iyi oluyor.
Valla 9 ay çektim. Yiyemediğim için oturup ağlıyordumAbo 9 ay çekilir mi ya zormuş.
Bizimki durumu kullanıyor resmen beğenmediği bir yemek söyleyince yok o benim midemi bulandiriyo, kocası bişeye laf yapınca ay sus midem bulanıyor zaten oluyor onun dışında sıkıntı yok.
Geçmiş olsun.. Sağlıklı yemek en iyisi aslında.Ben yemeği çok severim ama sağlık problemim olduğu için her yerde ve her şeyi yiyemiyorum, pimpirikli olmak zorundayım o yüzden tantini..Yoksa dünyayı yesem gene doymam..Ahh o hunharca yemek yediğim günler...
Ama senin kilon boyuna göre çok iyimiş.
Veganlarla girilen tartışma hep sıkıntılı oluyor.Agresifler çünkü.Vegan konusunda ne kavgaya tutuşmuşsunuz öyle yav en son 2. sayfada bırakmıştım ben konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?