Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Veganlarla girilen tartışma hep sıkıntılı oluyor.Agresifler çünkü.
Ben bi tane vegan tanıdım o da sayfada söylediğim gibi yabancı bir hocaydı pek de tatlı bir şeydi. Hatta okul onun için tüm yemeklerin içeriğini yazmaya başlamıştı takip edip yiyebilsin diye. Bizde tek çeşit yemek uygulaması yok 4 çeşit yemek 2 çeşit çorba falan oluyor genelde ve biri de ona uygun olurdu o kadar zor bir şey değil bunu sağlamak. Garip bir tepki olmuş.

Günaydın kızlar ^_^
Ay sabah sabah tipin biri yorumuma bi cevap yazmış, 0-6 yaş üslubuyla,
bi de kale alıp cevap veriyorum ne mukaddes bir insanım ya
Trafikte çıkacak böylesi karşıma, hem arabama arkadan vuracak hem de "Amaan bişi yok canım, cana gelceene mala gelsınn" diyip geniş geniş konuşacak, o ehliyetini ikiye katlar yediririm, gelmiş burada bik bikliyo.

Valla 9 ay çektim. Yiyemediğim için oturup ağlıyordum

Sizinki psikolojik ne güzel nazlı hamişe bayılırım

O hamişliğin şanındandır, kullanacak bi süre.
"Anayım ben ana, kendim için değil, çocuğum için yedim" diyorum bi şeyleri fazla kaçırdığımda
"Ana yüreği, kendim için değil çocuğum için" filan diyorum yine bi şeyler isterken, adam bakıyo, çok şeapmıyo manyağa bağlamış bu iyice diye

Günaydııın...

Günaydın, görümcenin iyi haberlerini okudum, geçmiş olsun tekrar. ^_^

En güzeli aynen böyle devam

O kızı şimdi gördüm. Bir de iyi sürücüyüm demiş zeki. Nasıl iyilikse önüne geleni biçmeye aday olmuş.

Haha bizimki de aynı cümleleri kullanıp duruyor anayim ben ana.. Zavallı babalar.

@_angela_ onlardan bir sürü var trafikte.
Ben de bir konu açmıştım bir ara trafikte aynı günde başıma gelen bir sürü şeyle ilgili. Linç etmişlerdi.
Beceremiyorsanız kullanmayın diyorum valla. Kendi ablamın araba kullanmasına izin vermiyorum. Ehliyeti var bilmemkaç saat ders aldı yok olmuyor. Sen iste ben seni istediğin yere götürürüm ama kullanma diyorum artık. Onun da işine geldi sanırım.

O kızı şimdi gördüm. Bir de iyi sürücüyüm demiş zeki. Nasıl iyilikse önüne geleni biçmeye aday olmuş.

Ay "Böyle giderse araç kullanmayın daha iyi" dedim diye "Haha dilekçe ver de iptal etsinler ehliyetimi" filan yazmış.
Ya daha dikkatini yola veremiyor, sormuş da "Kötü sürücü müyüm" diye, gelmiş burada eleştiri kabul etmiyor.
Ben karşı tarafın dikkatsizliği yüzünden 2 büyük kazaya karıştım, son anda direksiyon kırmasaydım yanımdaki emanet can gidecekti. Bunu anlatıyorum kadına, o ise "Sen iki büyük kaza yapmışsın, ben 10 küçük hata yapmayı yeğlerim" filan.

Daha kazanın yönünü idrak edemiyor.
Biçer döver gibi zaten trafik her önüne gelene ehliyet veriyorlar,
milletin bu genişliği yüzünden, pür dikkat hatasız adamlar da kazaya karıştırılıyor.

Kesinlikle. Boş özgüveni var kadının ve asıl kazalara sebep olan şey de bu zaten. Ben ehliyet aldıktan sonra fark ettim insanların nasıl deli gibi araç sürdüğünü, bu kız da onlardan biri.
Geçenlerde bir arkadaşım alışana kadar sinyal kullandım ama artık usta oldum sinyale gerek duymuyorum dedi. Ailesi de aynı kafadaydı ilk önce daha ucuz pert etmelik bir araç almışlar o gidince yenisini aldılar. Insanlık değişik. Ben olsam o arabaya ne yaptın sen yok sana bi süre araba falan derdim.

Bana da 30 bin verip pert etmelik araç alacak bir ebeveyn istiyorum artık.

30 binlik araba pert edilecek araçmıymış. Şimdi alsalar bana öyle araba havaya uçarım ulen. İlk arabamı 7500 liraya almıştım

O sinyal vermeyenleri görünce sinyal kolunu koparıp bi tarafına monte etmek istiyorum. Allahtan izmirde sürücüler biraz daha düzgün, kurallara uyan cinsten. İstanbul ya da ankarada araba kullanmak ölüm resmen. Özellikle ankara. Adamlar ne sinyal veriyor ne kırmızı ışık tınlıyor. Sürekli tetikte olman lazım.

Sep ben bu okulda fakir kalıyorum diyorum kimse inanmıyor bana.

Evet sinyal vermeden gidince sürücülüğün nirvanasına ulasmis oluyorlarmış ondan dümdük gidiyorlar.

Sep ben bu okulda fakir kalıyorum diyorum kimse inanmıyor bana.

Evet sinyal vermeden gidince sürücülüğün nirvanasına ulasmis oluyorlarmış ondan dümdük gidiyorlar.

Ulan şanslı veletler.. 30 binlik bir arabam olaydııı, kocamla paylaşmak zorunda kalmayaydıııım.

Bu arada bizim arabaya talip çıkmış. İki sene önce aldığımız fiyattan fazlasını öneriyor adam. Benimki niyetlendi satmaya, terlik fırlattım kafasına.

E satın daha güzelini alırsınız işte negzel

30 binlik pert etmelik araç mı?
İyi de herkesin arabası pert etmelik mi sanki trafikte.
Ay kafalara gel, sinyali mi bırakmış usta olup?

in vino veritas usta şoför kıstası "Freni neredeyse hiç kullanmayan şoför" değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
O kadar iyi gaz ayarı yapar ki usta bir şoför, sadece gazdan ayağını çekmesi bile fren yerine geçer.
Şaka gibi gelir belki söyleyeceğim ama 13 yaşlarında geçtim ben direksiyona trafiğe kapalı alanda, boyum ilk yettiğinde.
Sonra yavaş yavaş ebeveyn kontrolünde kullandım tenha yerlerde. Öyle öyle kaç sene oldu bu güne kadar.

Bir kişinin canını yakmışlığım yok şükür ki; "Allah'ım eceli gelmişleri karşıma çıkarma" diye dua eder çıkarım trafiğe. Kazadır, anlarım ama bu kadar olmaz ya. Ay umursamazlığa bak, milletin arabasını yamult, kazasızlığını boz, oldu.

Ay bildiğin sinirlendim aaa
Bizim buraların trafiği Allah'a emanet zaten, trafikte saygı yok saygı.

E satın daha güzelini alırsınız işte negzel

Duygusal bağ kurdum satamam.

Bir de çin atasözü müydü neydi "ucuz arabaya bin ama alabileceğin en güzel evi al" mottom budur. Arabamız güzel, yetiyor bize. Sıfır aldık, iki senede bir araba değiştirmenin model yükseltmenin bir anlamı yok bence. Ben 15 sene kullanabilirim bunu. Vergiler, sigortalar falan zaten kol gibi giriyorken bir üst sınıfa geçip devlete daha çok ödemek çok saçma bence.

Aynen öyle, usta şöfer freni pek kullanmaz.
Ben de aynen öyle çok erken başladım. Yaşımı tam hatırlamıyorum ama ortaokul yılları olması lazım. Çok meraklıydım araba kullanmaya. 2008'den beri de kendi aracımla trafikteyim. Söylediğim şey başıma gelir kesin ama salak saçma insanların hatası dışında kendi hatamla yaptığım kaza yok sanırım.

Daha kötüsünü söyliyim bizim kız yolu ortalayıp yokuşta bırakmış arabayi el frenini cekmeyi unutup. Hangi akla hizmet böyle bir seu yapmış onu da anlamadım zaten. 4 5 arabanın aynasını kapısını deşmiş sonuç olarak. Sanırım o sıra pert oldu o araba. Üzgündü komşular bana dava açıp duruyorlar diye.

Sen baya usta olmuşsun ya 13 yaş nedir? Ben ilk kez sürücü kursunda oturdum direksiyon başına.

E o da mantıklıymış. Ben olsam satardım ama Kocana terlik atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…