- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Beraber olsun diyeceğim de küsüm şu an. Uzaktan bir tabak veriyim bari bol sarımsaklı sumaklıAfiyet olsun
Ayol onun üstüne tanışmaya geldi adamAdamın gözü nasıl korktuysa sizden artık bara ilk kez geliyorum demiş
Merhabalar efendim... Memnun oldum,
Bende bir bey hiç bebe sahibi, mutfaktan pek hazzetmeyen, tembelin önde gideni 30 yaşında 174 boyunda 58 kilo bir insan evladıyım.
Az zıplayaydın adamın gözü korkmazdıAyol onun üstüne tanışmaya geldi adamBen napayım
Gözü korkacaksa niye geldi o zaman?Az zıplayaydın adamın gözü korkmazdı
İnşallah kurtulursun Bibibella2 senedir denizede gitmiyorum bu senede zoro yüzden rahat rahat yaparım genelde de evdeyim güneşle sorunum yok malum bölgelere kullanıcam ben zaten üst kısımlarında yok gibi bikaç seans alex lazere gitmiştim o yüzden üstler az hoş ben önüme neresi gelirse yapıcam bezdim kıldan
Şimdi istemem küslüğün geçince verirsinBeraber olsun diyeceğim de küsüm şu an. Uzaktan bir tabak veriyim bari bol sarımsaklı sumaklı
Nurum sende mi burdasın kuzum nasılsın bebeler nasıl?Ahahhaha
Bende memnun oldum
Var tabi ben geldimNe yazdınız be 8 sayfa. Önemli bişi var mı
HoşgeldinVar tabi ben geldim
Mantının saati olmaz cınım bir kahve yapta barışıyımŞimdi istemem küslüğün geçince verirsin
Hem bu saatte ağır gelir gece kabus görürüm
Ne yazdınız be 8 sayfa. Önemli bişi var mı
Berbat. Hayır 3 hafta zombi gibi geziyorum aldigim not 40 sonra bu notla ders geçiyorum bu nasıl is nasıl fakülte ben anlamadım.Oy ben artık siyasete pek takılmıyorum. Saçımı başımı ya da karşı tarafın saçını başını yolasım geliyor.
Hayır yolarım yolmasına da, sonra ceza alıp uzak kalıyorum sevdiğim arkadaşlarımdan.
Hani bir laf vardı ya "akıl hıyar değil ki yarısını bölüp vereyim" o misal. Tabi bu laf böyle değildi de kibarlaştırdım ben.
tantanis im nasıl geçti vizeler?
Üzülme ileri zekalısındır belkiBerbat. Hayır 3 hafta zombi gibi geziyorum aldigim not 40 sonra bu notla ders geçiyorum bu nasıl is nasıl fakülte ben anlamadım.
Iste sac baş yolmayalim diye açtım burayı. Gelin stres atın siyasete bomba gibi dönün
Bize atar nurcuna sendemi burdaydın bebeler nasılMantının saati olmaz cınım bir kahve yapta barışıyım
Sen bana gel, mantı da yaparım kahve de; sen ne istersenMantının saati olmaz cınım bir kahve yapta barışıyım
Ne ileri zekası kavunum 100 üzerinden 40i zor alıyorumÜzülme ileri zekalısındır belkiOnlar da seviye zorlaştırılmazsa kafalarını toplayıp yapamıyorlar Senin seviyene basit geliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?