Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

marilyn monroe @Sephoraa Brunella toplu yazayım dedim.

Aslında iyi bi çocuk. Yani iyi bi okulu, iyi bi ailesi var. Düzgün, duyarlı, neşeli, saygılı bi tip.

Ama... ama kısmını nasıl toparlayayım onu bilmiyorum.

Tehlikeli birtakım şeylere fazlaca erişimi var. Ortada yasa dısı bi durum yok benim bildigim kadarıyla (gerci onu ne kadar tanıyorum ki, ucunu bucagını bilmiyorum mevzunun, yasa dısı zemine de kaymaya müsait bi konu yani), sadece ona özel bi şey de degil ama huzursuzum.

Geçmiş ilişkisine gelince sevgili olarak seçtigi son kadın, ayrılma şekli... Baştan aşagı sıkıntılı o kısım.

Ha ilk ve tek iliskisi o degil, daha önce son derece normal, yolunda giden ve insan gibi bitmiş ilişkileri de olmuş. Yani iyi referans da var ortada kötü referans da.

Bir hoşlantın yoksa, bence kasma, küçük sinek mide bulandırır

Bir hoşlantın yoksa, bence kasma, küçük sinek mide bulandırır
Aynen ufak ufak şeyler gibi görünüyo.

Hatta açık açık yazsam belki ne var bunda diyen de çıkar ama öyle degil işte.

Yani adamın şu anda bana göstermedigi ters, öfkeli bi anında ya da bana ilgisi bittiginde çok sıkıntı çıkarmaya müsait konular ikisi de. Bi de konu benim bildigimin ötesinde de olabilir.

İcime sinmeyen bi seyler var, sezgi gibi bi tedirginlik. Sadece ne bileyim iyi özelliklerini art arda sayınca da haksızlık ediyorum diye düsünüyorum. Abartıyosun, kuruntu yapıyosun diyorum kendi kendime.

Ihhhh.
Bence abartmıyorsun. İç güdü önemlidir. İhmale gelmez bence.

Anladığım kadarıyla sana göre normal kriterlerine uymuyor.. Yani burada herkese göre uysa bile, kendine uymuyorsa boşver.. (Normalde bdv de habire kızlara ayrıl diyen kişi söylüyor bunları belki ama, daha başlamış bişey yok.. Yinede senin tercihin)

Ay eltişim hayalkırıklığına ugradı ahahaha Kel olsa bi denerdim ama bu bildigin sırma saçlı eltiş
Ay evet, zten bugünkü konuyu kaçırdım, sıkıcı günüme hareket gelirdi

Ya eltişim sen ayakları yere basan, yaşının ötesinde mantıklı bir hanım kızımızsın. Tipik BDV kadınlarından olsan "ya acaba abartıyor mu" derdim ama senin sorun ettiğin bir şeyin muhtemelen gerçekten sorun olduğunu düşünüyorum.

Şu açıdan bak.
Senin aklına takılanları ben veya mar yazsak, desek ki böyle böyle durum var napalım?
Bize ne derdin?

Sana da marilyn monroe ya da iç güdünüze güvenin derdim ne diyecegim. Muhakemesi güçlü kadınlarsınız ikiniz de. İçinize sinmeyen bi seyler varsa eger ufak da olsa dikkate almak lazım. Görmezden gelinen ufak ufak seyler birlesip birden cıkınca insanın karsısına dönmek icin cok gec oluyo.

Haklısınız, ortada aşk meşk de yokken çok zorlamamak lazım.

İçine sinmiyorsa, zorlama. Sonuçta anladığım kadarıyla ortada, işler aksi giderse seni gerçekten mutsuz edecek konular var. Ölüp bitmediğin bir adam için almaya değmez bir risk bence

Ay Flash'ta İki Gözüm Çıksın isimli ibretlik program buldum, onu izliyorum şu an. Feci ibret alıyorum bakalım kadının başına neler gelecek.

Aynen öyle.
O yüzden eltişin olarak ben red oyu veriyorum.

Bence ben boşanayım abla

Şaka bi yana tek tek düşününce bana degil kimseye uymuyor. Kendisinin hiç suçu olmasa bile durduk yerde hiç yoktan hem kendi başını hem benim başımı derde sokabilme potansiyeli var.

Ortada o riske girmeye degecek bi sey de yok. Bana da gönül rahatligiyla ayrıl diyebilirsin yani ablacım

Ayrıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…