İçine sinmiyorsa, zorlama. Sonuçta anladığım kadarıyla ortada, işler aksi giderse seni gerçekten mutsuz edecek konular var. Ölüp bitmediğin bir adam için almaya değmez bir risk bence
Ahahaha evet ölü taklidi işe yarar.özeti olmuş bebegim aynen. Bi terslige, bi ihmale bakar saçma sapan mavzularda bogulmam. O toplara girmelik de bi sey yok ortada.
Mezuniyet kapıya dayandı, bekarlık hat safhada, çevreden bi baskı, coşku, heyecan. Hal böyle olunca "acaba?" ların sayısı artıyo galiba. Objektif düsüncelerin yerini "olur muyuz biz bunla?"lar alıyo sanki.
Neyse cocuga bi süre ölü taklidi yaparsam kendisine sıkılır gider herhalde.
Olm sen bu moddaysan biz ölelimözeti olmuş bebegim aynen. Bi terslige, bi ihmale bakar saçma sapan mavzularda bogulmam. O toplara girmelik de bi sey yok ortada.
Mezuniyet kapıya dayandı, bekarlık hat safhada, çevreden bi baskı, coşku, heyecan. Hal böyle olunca "acaba?" ların sayısı artıyo galiba. Objektif düsüncelerin yerini "olur muyuz biz bunla?"lar alıyo sanki.
Neyse cocuga bi süre ölü taklidi yaparsam kendisine sıkılır gider herhalde.
Sana daha iyi gecelerSize de iyi geceler!
Sevgilimden Günaydın mesajı almışçasına sevindim. Günaydınn.Günaydın hanımlar
@_angela_ Expo'ya gittin mi ?
Anladım canım dikkat et kendineGitmedim, bi süre zaten doktor yat dinlen, sonrasında 10ar dklık yürüyüşlerle başlarsın hareketlere demişti.
Daha yeni yeni tekrar yürüyüşlere başladım, EXPO içinde gezemezdim açıkçası. Ama kardeşim arkadaşlarıyla gitti, merak ettiğin noktalar varsa ona sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?