Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İçine sinmiyorsa, zorlama. Sonuçta anladığım kadarıyla ortada, işler aksi giderse seni gerçekten mutsuz edecek konular var. Ölüp bitmediğin bir adam için almaya değmez bir risk bence
özeti olmuş bebegim aynen. Bi terslige, bi ihmale bakar saçma sapan mavzularda bogulmam. O toplara girmelik de bi sey yok ortada.

Mezuniyet kapıya dayandı, bekarlık hat safhada, çevreden bi baskı, coşku, heyecan. Hal böyle olunca "acaba?" ların sayısı artıyo galiba. Objektif düsüncelerin yerini "olur muyuz biz bunla?"lar alıyo sanki.

Neyse cocuga bi süre ölü taklidi yaparsam kendisine sıkılır gider herhalde.

Ahahaha evet ölü taklidi işe yarar.
Amannn bana hala diyorlar, evlilik ne zaman kıh kıh kıh diye, yokmuşlar gibi davranıyorum

Olm sen bu moddaysan biz ölelim

Bu arada ibretlik bitti, kıssadan hisse, yalan söylüyorsanız "iki gözüm çıksın" diye yalan söylemeyin sonra göz damarlarınız tıkanıyor, yalan söylediğiniz kişi yalanınızı anlıyor ve ameliyat olmak zorunda kalıyorsunuz.

Benim bugün Moda'da bir işim var. Kadıköy'den yürümem gerekecek saat 2 gibi. Sizce gitsem patlama riskim yüzde kaç?

Gitmedim, bi süre zaten doktor yat dinlen, sonrasında 10ar dklık yürüyüşlerle başlarsın hareketlere demişti.
Daha yeni yeni tekrar yürüyüşlere başladım, EXPO içinde gezemezdim açıkçası. Ama kardeşim arkadaşlarıyla gitti, merak ettiğin noktalar varsa ona sorayım.

Anladım canım dikkat et kendine
Teşekkür ederim :)

Sevgili komsumuz sabah 9 dan beri önce garip türküler şimdi de ilahi çalıyor son ses. Ders çalışmaya çalışıyorum şurda. Patlarım, patlamasam da otobüs bulamam korkusuyla dışarı çıkıp arkadaşımla birlikte de çalışamıyorum.

Çareyi kılikte buldum. Iyi ki varsın cınım.

Buongiorno

tantanis zorunlu degilse Moda Kadıköy tarafına gitme bugün bebegim, ne olur ne olmaz. İlla gideceksen de turistlerden ve kalabalık gruplardan, 1 Mayıs etkinliklerinden uzak dur.

Sabah sabah kadın "kel olmayacak, erkegimi entelektüel açıdan doyururum" dedi ya ben sabah kahvemi icemeden millet ne iciyo arkadas

Gitmiyorum zaten ladyamore . Arkadaşımın evine gidecektim vazgeçtim, kendim gitmediğim gibi grubu da dağıttım rahatım.

Dalga geçiyor kesinlikle. Normal çalışan bir kafa olamaz o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…