Denize karşı yada bayıra karşı farketmez sigara her yerde içilirDenize karşı sigara içelir mi?
Hahahaha yapayım mı öyle bir şey gerçekten?
Sonuçta makarna yani. Güzel de bir sos yaparım.
Banlanır mıyım ki?
Farklı sunumları seviyoruz KK olarak, kesinlikle yapmalısın ama ban konusuna garanti veremem
Demokrasi varsa banlanmazsın
"Ağzının tadını bilen hanımlar için"
Hahahaha yapayım mı öyle bir şey gerçekten?
Sonuçta makarna yani. Güzel de bir sos yaparım.
Banlanır mıyım ki?
Denize karşı yada bayıra karşı farketmez sigara her yerde içilir
Denize karşı yada bayıra karşı çayda içilir birada, yeterki kafalar güzel olsunAman be çay içilir mi diyecektim.
Buz gibi bira varken diyecektim.
İşyerinde hem iş yapıp hem yazınca böyle oluyor.
Tamamen görsellik için şeettiydim
Aynen aynenTamamen görsellik için şeettiydim
Farklı sunumları seviyoruz KK olarak, kesinlikle yapmalısın ama ban konusuna garanti veremem
Demokrasi varsa banlanmazsın
Evlenemiyorum diye bdv ye konu açanlar protesto eder
Ya bak beni gaza getirmeyinHarbiden banlanır mısın ki?
Denize karşı yada bayıra karşı çayda içilir birada, yeterki kafalar güzel olsun
Belli olmaz orasıYa bak beni gaza getirmeyin
Hayır banı da göze alırım eğer 5 gün-1 hafta sürerse.
Çok epik olur benceBence banlanırım, başlık da silinir. Forumda da iyice adım çıkar
Tam +18e yakışır bir proluk olurBelli olmaz orası
Yalnız üstüne bide proluk hediye ederlerse çok gülerim
Özel mesajlada "bacım nerden aldın söylede bizde alak" derlerse şaşırmamTam +18e yakışır bir proluk olur
Ama birinci olmak bir yana, kib birincisi olurum herhalde. Her gören "cık cık cık" diye kibler beni
Tefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.Özel mesajlada "bacım nerden aldın söylede bizde alak" derlerse şaşırmam
O değilde bdv de kocaya süprizler için kırmızı gecelik falan deniliyorya denk gelirsek makarna pisir diyelimTefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.
Ama buraya bir fotoğraf koyarım artık
Yahu bu ülkede koç yumurtasından meze yapılıyorTefe koyarlar beni name, taşlarlar. Nimetle neler yapıyorsunuz diye.
Ama buraya bir fotoğraf koyarım artık
Yalnız koca alınganlık edebilir, minik makarna kadarmı demek istiyorsun diyeO değilde bdv de kocaya süprizler için kırmızı gecelik falan deniliyorya denk gelirsek makarna pisir diyelim
Seninle birdaha konuşmıcam.Bu da kvnin yaptığıyla gelmiş burda hava atıyor
Benim yaprağım yerinden geliyor bebişim
Ne güzel. Hamarat hatun.. Ben etli seviyorum onuda topaç yapınca birşey olmuyor:)Benim yöntem daha pratik bence..
Yaprağı demetleyip, (sanki para tomarlamak gibi) o demetleri sudan geçirip, kaynayan tuzlu suda 10 saniye bir yüzünü, kevgirle çevirip 10 saniye öbür yüzünü haşlayıp, hemen kavanoza koyarım, 1 kavanoz için 4-5 demet şoklamak gerek, çok hızlı davranıp, hemen kavanozlara tepip, ters çevirip geceletiyorum.. Kışın o kadar kolaylık ki, yani çözdüreyim derdi yok ve salamur gibi suda bekletme tantanası yok..
Ben sarmayı incecik sevmem, yaprak yemek değil maksat diye düşünürüm :)) Sarmayı sardığında ne kadar kalın olabilirki.. Takılma, bildiğin ve sevdiğin gibi yap..
Çay da içilir herşey de harareti alır hem hehehehDenize karşı sigara içelir mi?
Seninle de bir daha konuşmıcam.Tencerenin dibine kaburga koymanı tavsiye ederim, ama normal sarınca ve güzel tereyağlı sosu ile pişince
Bu arada maşallah sende de ne marifetler varmış
Denas14__ utan utan bak kızımız mis gibi sarmalar yapıyor
Sen kv ye yaptırdığın ile övün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?