Ciddi bi sağlık sorunu var mi? Gidiciyse olur.
Oo beni gömer o istemem. Yaşlı olcaksa bi ayak çukurda diğeri sallantıda olmalı.Yok turp gibi sporcu. Yanılmıyorsam hakemlik de yapıyor futbol maçlarında.
Oo beni gömer o istemem. Yaşlı olcaksa bi ayak çukurda diğeri sallantıda olmalı.
Merhabaa hoşgeldinizmerhaba kizlar
merhaba kizlar
Tamam onların is de bitmiş olur arada yemek falan yaparım geçiniriz gül gibiDur bakınayım ben ozman etrafa. Babamın arkadaşlarından bir yetmişlik bulalım sana.
Diplomanı al, boşver herifi merifi, sen okulunu bitü, köpeğin olur hepsi, öğkk dede adamları napcen, senin gibi gepegenç kızları görünce hayata tutunurlar, boşver ya, sen ona rahat ettireceğine gitsinler mezarlarında huzur bulsunlarTamam onların is de bitmiş olur arada yemek falan yaparım geçiniriz gül gibiCenazeye bekleriz.
Ahaha annem gibi konuştun.Diplomanı al, boşver herifi merifi, sen okulunu bitü, köpeğin olur hepsi, öğkk dede adamları napcen, senin gibi gepegenç kızları görünce hayata tutunurlar, boşver ya, sen ona rahat ettireceğine gitsinler mezarlarında huzur bulsunlar
İşte napalım, +30, -40 , olunca böyle oluyor bizim kafalarAhaha annem gibi konuştun.
Şaka yapıyorum zaten ya öyle bir amaç ve isteğim yok.
Bir ay önce biri ile tanıştırdılar görüştüğümüzün ertesi günü biz bu görüşmeyi hiç yapılmamış sayalım dedim adama. Kim bilir neler dedi arkamdan
Tabii sınav dönemi zengin koca hayalleri olmuyor değil.
Heh di mi ama yaOh oh bereketi bol olsun
Hemen koluna takıp napıcaksın zaten, önce en boylu poslusunu, güzel gözlü güzel gülüşlüsünü, hem aklı hem kalbi dolusunu seç, sana yakışsın sonra koluna takarsın.
Hahaha ben de ilahi sandım ya, meğer biliyormuşsun da söylemişsinYok be ne ilahisi Mar'ın duvarında görmüştüm
İçince ilan-ı aşk ettiyse o kesin temiz,pak duygularıdır. Sarhoşken cesaret gelmiştir. O kadar.
Alkol bence olmayanı değil,içinde gizli olanı açığa çıkartıyor.
Yanılıyorda olabilirim güzel ablalarım
Yapmak istediğim oydu aslında tam olarak.İşte napalım, +30, -40 , olunca böyle oluyor bizim kafalar
Ha ölüm döşeğinde olupta, mirasını bırakmak isteyen dede olursa bak o olabilü(film gibi )
Sonuçta evlilik anlaşması diye bişey var
Kızın derdi gücü ben olmuşumŞat evde kalacak dimi dedim evet dedi.
Etraftaki erkek popülasyonu giderek azalırken kendime rakip istemiyorum çünküsü. Sen evde kal.Kızın derdi gücü ben olmuşum
Elti adayıma şöyle bi baktıydımHeh di mi ama ya
Hahaha ben de ilahi sandım ya, meğer biliyormuşsun da söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?