Adama dokunma, canlanır falanYapmak istediğim oydu aslında tam olarak.
Çok parası olursa arasıra masaj da yaparım tamam hadi yine şanslı dede.
Vay pislik.Etraftaki erkek popülasyonu giderek azalırken kendime rakip istemiyorum çünküsü. Sen evde kal.
Ay ya da biran önce evlen de ortam bana kalsın vazgeçtim. Destekliyorum seni hadi evlen.Vay pislik.
Ben herkes mutlu yuvalar kursun derken sen sırf kendi şansını arttırmak için insanları satıyorsun.
Görüyorsunuz değil mi?
Yürü tantanis ben seni tutuyorumAy ya da biran önce evlen de ortam bana kalsın vazgeçtim. Destekliyorum seni hadi evlen.
Yürü tantanis ben seni tutuyorum
Demek öyle..............................................................................................................Yürü tantanis ben seni tutuyorum
Onu shot yapmadı
konuya vakif olmadigim icin icerigini bilmiyorum ama bardan adam kaldirma deyince komigime gitti valla
Ahahah benim hatlar yine karıştı.
- Ahahahs
yamukprenses di o
Yanlız ikidir ben düzeltiyorumAhahah benim hatlar yine karıştı.
Çok özür dilerimyercekimli karanfil akıl gitti birden. Şimdi elimdeki telefonu usulca bırakıp kkdan uzaklaşıyorum.
Yok canım ya, aslında kimse adam falan kaldırmamış, yamukcprensesciğim eşi ile ilk kafe-bar gibi bir ortamda arkadaşları aracılığı ile karşılaşmış, tanışma gibi, 1 yıl bakışmışlar, sonra çıkmaya başlayıp evlenmişlerkarar verin yahu kim kim karanfil mi yamuk mu shot mu
Evet ya, dün gecede ihale bendeydi
Üzülme ben de seni tutuyorum demek isterdim ama ben de tantanisi tutuyorum kendisi benim topraam olur çünküDemek öyle..............................................................................................................
Olay tamamen üstüne vazife olmayan insanların bizim geyiklerimizi uzaktan takip edip, siyasette alakasız yerde yazmasıkonuya vakif olmadigim icin icerigini bilmiyorum ama bardan adam kaldirma deyince komigime gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?