O zaman üstü odası daha mantıklı senin icin. Sinir oldum gönderebilsem fotografı iyiydi paneli kırışık azaltması vs. fikrin olurdu ama atmıyor inatlaEheh yoğuşmalılar daha iyi o zaman. Kuzenin banyo saunaya dönüyor ısınınca.
Çamaşır makinasının üstünde dolap var, onu söktürmem lazım işime gelmiyor. Çok şey topluyor banyoda havlular falan. O yüzden ütü odasına koycam onu alırsam.
Screen al fotoğrafı onu at.O zaman üstü odası daha mantıklı senin icin. Sinir oldum gönderebilsem fotografı iyiydi paneli kırışık azaltması vs. fikrin olurdu ama atmıyor inatla
Eki Görüntüle 1836270 Eki Görüntüle 1836272
in vino veritas ss le de sadece paneli atabildim ama olsun
Bak bebegim kolay gelsin. Kırk yılın başı sevdigim bi ev aleti çıkınca coştum ahahahhaa topu topu bi kettle bi mikrodalga bi de bu kurutmayı seviyorum zatenTamam şeker teşekkür. Ben buna bir bakayım.
Pek fark yokHerpes farkli hpv farklı ama
Tembel bir insani çağrıştırdı sanki bu aletlerBak bebegim kolay gelsin. Kırk yılın başı sevdigim bi ev aleti çıkınca coştum ahahahhaa topu topu bi kettle bi mikrodalga bi de bu kurutmayı seviyorum zaten
Kv kullaniyor cok memnun. Elektrik faturasinda cok bir oynama yok. Bittikten sonra su haznesi var onu pet siseye bosaltiyoruz atmiyor utu suyu oluyor kirecsiz.kolay kuruyan seyleri atmiyor. Battaniye pike vb cok iyiKuzenim kullanıyor elektrik faturasında hiç bişey farketmedi dedi. Gömlekleri atmıyormuş, atarsa da tam kurutmadan çıkarıyormuş kırışmasın diye. Diğerlerinde sıkıntı olmuyor didi. Ama ben detaycı insan olduğum için en az on insandan kullanıyorum memnunum cümlesini duymadan bişey alamam.
Tembelim, tembelligimden ne kadar gurur duydugumu yazarken bile tembelligim tutuyo üseniyorumTembel bir insani çağrıştırdı sanki bu aletler
Agda sonrasi neden batik oluyor balim? Kendin mi yapiyorsun? Muhtemelen kendin cunku iyi bir kuafor tuylerin cikis yonunu iyi gorur ona gore alir batik olmaz.Denas14__ , nameaver ve in vino veritas tişikkirlir kızlar.
Ağda sonrası bazen batık oluyor da, batıkla beraber o sivilce irini gibi oluyor. O yzden şaaptım ben de.
Kendim yapmıyorum ayol kendim yapar mıyım hiçAgda sonrasi neden batik oluyor balim? Kendin mi yapiyorsun? Muhtemelen kendin cunku iyi bir kuafor tuylerin cikis yonunu iyi gorur ona gore alir batik olmaz.
Niye ben kendim yapiyorum cok afaki bisi mi dedik sankiKendim yapmıyorum ayol kendim yapar mıyım hiç
Tek tük oluyor zaman zaman.
Yaaa en heyecanlı yerinde okuyodum yok oldu bari sadece kapansaydı
Evet uçtu konu.Yaaa en heyecanlı yerinde okuyodum yok oldu bari sadece kapansaydı
Daha engin tavsiyeler verecektim, hele bi otur soluklan birader nedir senin hanımla derdin diye bak görüyo musunEvet uçtu konu.
Aman yok ya, adam aldatmaya karar vermiş de iyi kötü kendini haklı çıkaracak bir şeyler arıyor.Daha engin tavsiyeler verecektim, hele bi otur soluklan birader nedir senin hanımla derdin diye bak görüyo musun
Bende de batık olur hep. Hatta yanar, kabuk bağlar sonra döküntü olur bir en son batıklarla işi kapatiriz. O kadar kuaför değiştirdim bir işe yaramadı. Tenim hassas sanırım.Agda sonrasi neden batik oluyor balim? Kendin mi yapiyorsun? Muhtemelen kendin cunku iyi bir kuafor tuylerin cikis yonunu iyi gorur ona gore alir batik olmaz.
Hayır biz nereden geliyoruz aklına ben onu merak ediyorum. Yani karımı aldatıcam ama dur bi KK ya sorayımAman yok ya, adam aldatmaya karar vermiş de iyi kötü kendini haklı çıkaracak bir şeyler arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?