Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O zaman üstü odası daha mantıklı senin icin. Sinir oldum gönderebilsem fotografı iyiydi paneli kırışık azaltması vs. fikrin olurdu ama atmıyor inatla

Kv kullaniyor cok memnun. Elektrik faturasinda cok bir oynama yok. Bittikten sonra su haznesi var onu pet siseye bosaltiyoruz atmiyor utu suyu oluyor kirecsiz.kolay kuruyan seyleri atmiyor. Battaniye pike vb cok iyi

Agda sonrasi neden batik oluyor balim? Kendin mi yapiyorsun? Muhtemelen kendin cunku iyi bir kuafor tuylerin cikis yonunu iyi gorur ona gore alir batik olmaz.
Kendim yapmıyorum ayol kendim yapar mıyım hiç
Tek tük oluyor zaman zaman.

Agda sonrasi neden batik oluyor balim? Kendin mi yapiyorsun? Muhtemelen kendin cunku iyi bir kuafor tuylerin cikis yonunu iyi gorur ona gore alir batik olmaz.
Bende de batık olur hep. Hatta yanar, kabuk bağlar sonra döküntü olur bir en son batıklarla işi kapatiriz. O kadar kuaför değiştirdim bir işe yaramadı. Tenim hassas sanırım.

Aman yok ya, adam aldatmaya karar vermiş de iyi kötü kendini haklı çıkaracak bir şeyler arıyor.
Hayır biz nereden geliyoruz aklına ben onu merak ediyorum. Yani karımı aldatıcam ama dur bi KK ya sorayım nasıl kafalar bunlar hatuna söyleyemediklerinj bize söyleyip vicdan mı rahatlatıyo yani, bu aralar beyefendiler de bizi pek bi sever oldular zaten gecen de vardı erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…