Siz bilirsiniz, yanlış ata oynuyorsunuz. Kaybetmeye mahkumsunuz.Üzülme ben de seni tutuyorum demek isterdim ama ben de tantanisi tutuyorum kendisi benim topraam olur çünkü
Ohooo, neler yapmışsın nelerAdım gecti söz hakki doğduBen nerede ne zaman ne yapmışım?
Sendeki potansiyeli görüyorum ve seni tutuyorumSiz bilirsiniz, yanlış ata oynuyorsunuz. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Korkmayın, titreyin.
Kaybetme şansı yok. O kadderSiz bilirsiniz, yanlış ata oynuyorsunuz. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Korkmayın, titreyin.
Can torpaam benimÜzülme ben de seni tutuyorum demek isterdim ama ben de tantanisi tutuyorum kendisi benim topraam olur çünkü
Olay tamamen üstüne vazife olmayan insanların bizim geyiklerimizi uzaktan takip edip, siyasette alakasız yerde yazması
yamukprenses eşiyle barda çalışan bir arkadaşı vasıtasıyla tanışmış, aslında barın hiçbir rolü yok burada. Biz sadece "oo bardan mı kaldırdın" diye geyik yaptık kendi aramızda.
Kadın izindeyizSiz bilirsiniz, yanlış ata oynuyorsunuz. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Korkmayın, titreyin.
Ben kaldırdım bennn,hem bardan adam kaldırdım,hem de nikah kıydım eve attım,evimin erkeği yaptımkarar verin yahu kim kim karanfil mi yamuk mu shot mu
Sendeki potansiyeli görüyorum ve seni tutuyorum
İşte akıllı kadınların hali başkaKadın izindeyiz
Canım bilemiyorum bence boşanBen kaldırdım bennn,hem bardan adam kaldırdım,hem de nikah kıydım eve attım,evimin erkeği yaptım
Hiç kimse ben olduğumu tutturamamış yanlız,demek oradan hanım hanımcık uslu ablalar gibi duruyorum ,bana hiç yakıştıramamışsınız ehl_i keyf ve tantanis
Çok güzel saklamışsın ehlaksız kimliğini. Biz ne yapalım.Ben kaldırdım bennn,hem bardan adam kaldırdım,hem de nikah kıydım eve attım,evimin erkeği yaptım
Hiç kimse ben olduğumu tutturamamış yanlız,demek oradan hanım hanımcık uslu ablalar gibi duruyorum ,bana hiç yakıştıramamışsınız ehl_i keyf ve tantanis
Yemin ederim kk da adım çıktı bardan adam kaldırdı diyeYok canım ya, aslında kimse adam falan kaldırmamış, yamukcprensesciğim eşi ile ilk kafe-bar gibi bir ortamda arkadaşları aracılığı ile karşılaşmış, tanışma gibi, 1 yıl bakışmışlar, sonra çıkmaya başlayıp evlenmişler
kıskanma shot çalış seninde olurİşte akıllı kadınların hali başka
Canım bilemiyorum bence boşan
Öyle yapmışım değilmi,vay terbiyesiz ben.Çok güzel saklamışsın ehlaksız kimliğini. Biz ne yapalım.
Şimdi benim tarafımda olduğunu söylersen tüm foruma aslında nasıl cici bir hatun olduğunu anlatırım. Shot kadınını seçersen neler olur bilemem elbetkıskanma shot çalış seninde olur
Öyle yapmışım değilmi,vay terbiyesiz ben.
siz neyi paylaşamıyorsunuz ?sanırım geçmişi okumam lazımŞimdi benim tarafımda olduğunu söylersen tüm foruma aslında nasıl cici bir hatun olduğunu anlatırım. Shot kadınını seçersen neler olur bilemem elbet
Arkamda dur yeter. Gerisini ben halledicemsiz neyi paylaşamıyorsunuz ?sanırım geçmişi okumam lazım
ayrıca bu saatten sonra adım çıktı,toparlayamam artık ben,bırak dağınık kalsın tantanis
Ben ne dedimYemin ederim kk da adım çıktı bardan adam kaldırdı diyeSende olmasan bilinmeyen,sağol canım açıklayıcı mesajın için,yoksa kötü yola bile düşecektim
Saflar belli olsun bari. Bi taraf olan bertaraf olur diyorum ve shot u tutuyorumSiz bilirsiniz, yanlış ata oynuyorsunuz. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Korkmayın, titreyin.
geçmişi şimdi okudum tantanis beni kandıramazsın,shotta sende ikinizde becereksizsiniz ama dualarım sizinleArkamda dur yeter. Gerisini ben halledicem
Oyy shotum acele acele okuyorum mesajları bir baştan bir sondan,yeni gördüm mesajını,sen de aynısını demişsin canım,teşekkürederimBen ne dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?