Gezme olursa bir numarayim. İş sevmiyorum ben.Sen daha ötedeki markete gidemiyosun
Gezme olursa bir numarayim. İş sevmiyorum ben.
Niye ya çocukluyum diye hakkim yok mu ?Çoluklu çocuklu kadınsın, otur totoşunun üstüne.
Vay be helal. Git aç başlığını sen çok durma buralarda.Daha resmen mezun olmadı, hala üniversite öğrencisi.
Olmadı BDV'ye başlık açarım, biri bulunur elbet :)
Hüp diye içime de çekeyim miTut kolumdan çek götür beni
Beni de götürün.
Mesafe koy arana. Da bunu durduk yere nerden ogrenmis neden sperm testi yaptirma geregi duymus bu yasta. Olmaz diye birsey yok ayrica. En agir ilaclari kullanan amcamin bile 10 yil sonra tup bebekle kizlari oldu .Kafam karıştı benim yine. Bir arkadaşım var en yakın arkadaşımın sınıf arkadaşı çocuk. Önceki yıl çocuğunun olmayacağını, tedavi olsa da çok düşük bir ihtimal olduğunu öğrendi. Bunu benimle paylaştı birbirimizin her şeyini biliyoruz genel anlamda. Kız arkadaşından da ayrıldı bu yüzden. Ona haksızlık yapamazmış diye.
Ben bu aralar bu çocukta bi gariplik seziyorum. Sapitti galiba. Bu yıl mezun oluyor ben gider başka şehirde düzen kurarım sen gelirsin demeye sevgili gibi kur yapmaya falan başladı. Saçma bir konu yüzünden kıskançlık bile yapmışlığı var ki benim sevgilimle alakali sorunları ilk anlattığım kişiydi kendisi.
Çocuk konusu olduğu zaman dert etme x istemese bile bunu sorun yapmayıp evlenecek insanlar var falan demiştim. Benim dert etmeyeceğimi bildiğinden ve iyi anlaştığımızdan dolayı farklı düşünmeye başlamış olabilir mi? Arkadaşlığımız durduk yere bozulsun istemiyorum ama cozutmuş gibi davranıyor.
Arkadaşım genel anlamda hasta bir çocuk. Ameliyat oldu kaç defa, midesi de sıkıntılı. Yakın arkadaş olmamız bile bu yüzden olmuştu İsmet özelin imza gününe gidecekti hastalanıp gidemeyince ben gidip imzalattım onun adına. Testisleriyle de alakali bir sorunu vardı detay anlattı ama bilemiyorum. Onun için de ameliyat olması gerekecekmiş. Ben daha fazla detay sorup üzmek istemedim.Mesafe koy arana. Da bunu durduk yere nerden ogrenmis neden sperm testi yaptirma geregi duymus bu yasta. Olmaz diye birsey yok ayrica. En agir ilaclari kullanan amcamin bile 10 yil sonra tup bebekle kizlari oldu .
Çok yakın arkadaşın değilse testis sorununa kadar detaylı anlatması zaten ilginç. Yani genel olarak anlatır tabii de, bir tahlilleri göstermediği kalmış.Arkadaşım genel anlamda hasta bir çocuk. Ameliyat oldu kaç defa, midesi de sıkıntılı. Yakın arkadaş olmamız bile bu yüzden olmuştu İsmet özelin imza gününe gidecekti hastalanıp gidemeyince ben gidip imzalattım onun adına. Testisleriyle de alakali bir sorunu vardı detay anlattı ama bilemiyorum. Onun için de ameliyat olması gerekecekmiş. Ben daha fazla detay sorup üzmek istemedim.
Çok konuşmuyorum bu aralar ama konuştuğumuzda da bi garip davranıyor.
Buaralar biraz buhranli bir havadan geciyor olabilir. Seninle de herseyi paylasmis ya yakin goruyordur tabiki. Biraz alttan al sevdigin bir insansa. Ara ara onun ne kadar iyi bir dost oldugunu kardesin gordugunu soyle ki aklinda pekissin oyle bir dusuncesi varsada gitsin.Arkadaşım genel anlamda hasta bir çocuk. Ameliyat oldu kaç defa, midesi de sıkıntılı. Yakın arkadaş olmamız bile bu yüzden olmuştu İsmet özelin imza gününe gidecekti hastalanıp gidemeyince ben gidip imzalattım onun adına. Testisleriyle de alakali bir sorunu vardı detay anlattı ama bilemiyorum. Onun için de ameliyat olması gerekecekmiş. Ben detay sorup üzmek istemedim.
Çok konuşmuyorum bu aralar ama konuştuğumuzda da bi garip davranıyor.
Direkt friendzone'a at. Ona da hissettir.Kafam karıştı benim yine. Bir arkadaşım var en yakın arkadaşımın sınıf arkadaşı çocuk. Önceki yıl çocuğunun olmayacağını, tedavi olsa da çok düşük bir ihtimal olduğunu öğrendi. Bunu benimle paylaştı birbirimizin her şeyini biliyoruz genel anlamda. Kız arkadaşından da ayrıldı bu yüzden. Ona haksızlık yapamazmış diye.
Ben bu aralar bu çocukta bi gariplik seziyorum. Sapitti galiba. Bu yıl mezun oluyor ben gider başka şehirde düzen kurarım sen gelirsin demeye sevgili gibi kur yapmaya falan başladı. Saçma bir konu yüzünden kıskançlık bile yapmışlığı var ki benim sevgilimle alakali sorunları ilk anlattığım kişiydi kendisi.
Çocuk konusu olduğu zaman dert etme x istemese bile bunu sorun yapmayıp evlenecek insanlar var falan demiştim. Benim dert etmeyeceğimi bildiğinden ve iyi anlaştığımızdan dolayı farklı düşünmeye başlamış olabilir mi? Arkadaşlığımız durduk yere bozulsun istemiyorum ama cozutmuş gibi davranıyor.
O zaman çok daha yakındık. Sabah uyanıp mesaj atıyordu bütün gün konuşuyorduk iyivexeler diye bitiyordu en son. Anlattığı zaman garipsememiştim ama düşününce garip.Çok yakın arkadaşın değilse testis sorununa kadar detaylı anlatması zaten ilginç. Yani genel olarak anlatır tabii de, bir tahlilleri göstermediği kalmış.
Kafam karıştı benim yine. Bir arkadaşım var en yakın arkadaşımın sınıf arkadaşı çocuk. Önceki yıl çocuğunun olmayacağını, tedavi olsa da çok düşük bir ihtimal olduğunu öğrendi. Bunu benimle paylaştı birbirimizin her şeyini biliyoruz genel anlamda. Kız arkadaşından da ayrıldı bu yüzden. Ona haksızlık yapamazmış diye.
Olabilir bu ara ekstra mutsuz gibi görünüyor. Ya kanki falan da diyebilen biri değilim ki söyleyip rahat edeyim.Buaralar biraz buhranli bir havadan geciyor olabilir. Seninle de herseyi paylasmis ya yakin goruyordur tabiki. Biraz alttan al sevdigin bir insansa. Ara ara onun ne kadar iyi bir dost oldugunu kardesin gordugunu soyle ki aklinda pekissin oyle bir dusuncesi varsada gitsin.
Buluşacaktık vazgeçtim zaten. Eski sevgilimi ne kadar unutamadığımdan bahsedeyim diyorum olma mı? Bu konuyu açınca kapattı ben de tekrar açmamıştım.Direkt friendzone'a at. Ona da hissettir.
Çok vicdansizca olmaz mı yav? Ben çocuğun meylinin bu yüzden olduğunu düşünüyorum ama sevgili olarak düşünebileceğim biri değil. Iyi arkadaşız o kadar. Uzmeden kaçmak istiyorum bu konudan.Çocukları çok sevdiğinden, bir gün mutlaka anne olmak istediğinden bahset. Normale döner.
Olabilir bu ara ekstra mutsuz gibi görünüyor. Ya kanki falan da diyebilen biri değilim ki söyleyip rahat edeyim.
Buluşacaktık vazgeçtim zaten. Eski sevgilimi ne kadar unutamadığımdan bahsedeyim diyorum olma mı? Bu konuyu açınca kapattı ben de tekrar açmamıştım.
Çok vicdansizca olmaz mı yav? Ben çocuğun meylinin bu yüzden olduğunu düşünüyorum ama sevgili olarak düşünebileceğim biri değil. Iyi arkadaşız o kadar. Uzmeden kaçmak istiyorum bu konudan.
Eski sevgilinden bahset . Baskasina aşık der geçer . Zaten sana aşık oldugunu dusunmuyorum, sıkıntılı zamaninda yaninda oldugun ve tek oldugun icin yakin goruyordur.Olabilir bu ara ekstra mutsuz gibi görünüyor. Ya kanki falan da diyebilen biri değilim ki söyleyip rahat edeyim.
Buluşacaktık vazgeçtim zaten. Eski sevgilimi ne kadar unutamadığımdan bahsedeyim diyorum olma mı? Bu konuyu açınca kapattı ben de tekrar açmamıştım.
Çok vicdansizca olmaz mı yav? Ben çocuğun meylinin bu yüzden olduğunu düşünüyorum ama sevgili olarak düşünebileceğim biri değil. Iyi arkadaşız o kadar. Uzmeden kaçmak istiyorum bu konudan.
Yok bu konuyu o zaman konuştuk bitti. Benden başka pek kimsenin bilmediği bir konu zaten, ben de açıp durmadım. Ama durduk yere böyle davranmasını bu konuya bağladım. Hazır sevgili de yok yazayım moduna geçti sanki.Vicdansız olmaz. Ama araya kaynatman lazım. Sürekli çocuk meselelerinden konuşmuyorsunuz heralde dimi? Kardeşinin hamileliğinden bahsedip araya yedir işte.
Ben de aşık olduğunu sanmıyorum. Mantıkla bakıyor büyük ihtimalle ama beni rahatsız etti bu tutumu.Eski sevgilinden bahset . Baskasina aşık der geçer . Zaten sana aşık oldugunu dusunmuyorum, sıkıntılı zamaninda yaninda oldugun ve tek oldugun icin yakin goruyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?