Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben de aşık olduğunu sanmıyorum. Mantıkla bakıyor büyük ihtimalle ama beni rahatsız etti bu tutumu.

Rahatsızsan söyle canım benim öyle üzmeyeyim kırmayayım aman hassastır filan diye eğilip büküldükçe değil yürümek dört nala koşmaya başlar bak sana. Ne kadar dürüst bir davranış ki şu sergilediği yani?

"Bazı davranışların sanki farklılaştı, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama umarım hayal kırıklığına uğrayacağın şeyleri düşündürtmüyorumdur sana" filan de geç en olmadı.

Cok yanlizim :/
Sen alismissin bebelere :) yardimcin varmi anan,bacin?
Var ama yok.. Anneannem yatalak ve annemden baska kimseyi istemiyor. O yuzden gelemiyor anam. Ablam da addison hastasi pek bir faydasi olmuyor. Zaten su an gorumcesinin oglu evleniyor diye Ankara'da. Yegenim var ama ders calisiyor. Baska da kimse yok. Aaa bele bebelerle ev toplamaya calisiyorum üstelik.

Sonra yoo sen niye kendi kendine gelin güvey oldun yok öyle bir şey derse Çükübik kalırım ortada.

Üzülmesin diye uğraşırken ben gerildim evet. Ufak ufak kaçıcam. Çünkü birlikte çok eğleniyoruz pat diye ilişkiyi bitirecek bir şey yapmak istemiyorum.

Gecmis olsun balim Allah acil sifalar ve kolayliklar versin insallah..

Benimki yuruyor toplarken arkamda. Ben topluyorum o dagitiyor yatak odasindan kremleri kendi odasina,kendi odasindan oyuncaklari yatak odasina tasiyor
Boyle boyle idare ediyoruz iste...

Tanti aklıma ne geldi. Eski sevgililerimden biri bir gün annesiyle kavga edip bisiklete atlayıp çıkmış evden. O sinirle altı saat bisiklet sürmüş. Testisleri yukarı kaçmıştı. Ameliyat oldu adam. Hastaneye ziyarete gidip gülmekten geçmiş olsun diyememiştim. Sonra ayrıldık. Onun da mı çocuğu olmuyordu acaba?

O kadar samimiyseniz sen de ona çatarsın; "Bilmiyorum artık, bi terso olmasın da." dersin. Nolcak ki arkadaşlar arasında? Bırak kendi kendine gelin güvey oldun desin, varsa da niyeti, direkt kendi kendini ekarte etmiş olur yine kendi lafıyla.

Geçmiş olsun gidip gülünür mü ne ayıp. Testisin yukarda olması sorun olur mu bilmiyorum ki. Erkek kardeşim doğduğunda biri daha yukardaymış galiba. 2 aylıkken ameliyat oldu ama bir şey demediler çocuk konusunda.

Sen anlatınca aklıma geldi kuzenim is yerinden bir arkadaşı ile aramı yapmaya çalışıyordu. Ayna gibi parlak kafalı bi cocuk. Bi gece aramış kuzenimi (sağlık sektorundeler) dayak yedim orama vurdular şişti diye. Kuzen de erkekleri aramış gidin bakın diye. Neyse almış doktora götürmüş tedavisini yaptırmışlar. Kuzen is yerindeki kızları toplayıp geçmiş olsuna gitmişler erkekler siz niye geldiniz diye kızmış bunlara. Işın aslı sonradan ortaya çıkıyor bizimki capkinlik yaparken sakatlanmış. Pipilettosu kırılmış dayak yedim diye yalan söylemiş. Hem kel hem kırıklı adama gidiyordum az kala.

Testis kanseri olanin cocugu olur mu? Gelinden saklamislar cocugun gecmiste yasadiklarini. Ablamin gorumcesinin oglu yani.

Böyle bi şey mümkün mü?

Off feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…