- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben de aşık olduğunu sanmıyorum. Mantıkla bakıyor büyük ihtimalle ama beni rahatsız etti bu tutumu.
Var ama yok.. Anneannem yatalak ve annemden baska kimseyi istemiyor. O yuzden gelemiyor anam. Ablam da addison hastasi pek bir faydasi olmuyor. Zaten su an gorumcesinin oglu evleniyor diye Ankara'da. Yegenim var ama ders calisiyor. Baska da kimse yok. Aaa bele bebelerle ev toplamaya calisiyorum üstelik.Cok yanlizim :/
Sen alismissin bebelere :) yardimcin varmi anan,bacin?
Sonra yoo sen niye kendi kendine gelin güvey oldun yok öyle bir şey derse Çükübik kalırım ortada.Rahatsızsan söyle canım benim öyle üzmeyeyim kırmayayım aman hassastır filan diye eğilip büküldükçe değil yürümek dört nala koşmaya başlar bak sana. Ne kadar dürüst bir davranış ki şu sergilediği yani?
"Bazı davranışların sanki farklılaştı, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama umarım hayal kırıklığına uğrayacağın şeyleri düşündürtmüyorumdur sana" filan de geç en olmadı.
Gecmis olsun balim Allah acil sifalar ve kolayliklar versin insallah..Var ama yok.. Anneannem yatalak ve annemden baska kimseyi istemiyor. O yuzden gelemiyor anam. Ablam da addison hastasi pek bir faydasi olmuyor. Zaten su an gorumcesinin oglu evleniyor diye Ankara'da. Yegenim var ama ders calisiyor. Baska da kimse yok. Aaa bele bebelerle ev toplamaya calisiyorum üstelik.
Sonra yoo sen niye kendi kendine gelin güvey oldun yok öyle bir şey derse Çükübik kalırım ortada.
Üzülmesin diye uğraşırken ben gerildim evet. Ufak ufak kaçıcam. Çünkü birlikte çok eğleniyoruz pat diye ilişkiyi bitirecek bir şey yapmak istemiyorum.
Sonra yoo sen niye kendi kendine gelin güvey oldun yok öyle bir şey derse Çükübik kalırım ortada.
Üzülmesin diye uğraşırken ben gerildim evet. Ufak ufak kaçıcam. Çünkü birlikte çok eğleniyoruz pat diye ilişkiyi bitirecek bir şey yapmak istemiyorum.
Ne kaa konuştunuz bee
Kızım işiniz gücünüz yok mu sizin
Ne kaa konuştunuz bee
6 dan beri ayaktayımÇook var ama kalkamıyorum, çok yorgunum.
Sen fasulyedenBenim yok. Şu ara bildiğin işsizim.
Seni idol sectim kendime. Banyo yaptim kahvalti ettim az is yaptim.Ne kaa konuştunuz bee
Kız 22 yaşında benle yasit. Adam bildiğin babası gibi duruyor. Hamile kalmış ondan evlenmişler. Hiç inanmıyorum aşk hikayesine.
Hee uyuyonSeni idol sectim kendime. Banyo yaptim kahvalti ettim az is yaptim.
Ama simdi uyuyorum
Tanti aklıma ne geldi. Eski sevgililerimden biri bir gün annesiyle kavga edip bisiklete atlayıp çıkmış evden. O sinirle altı saat bisiklet sürmüş. Testisleri yukarı kaçmıştı. Ameliyat oldu adam. Hastaneye ziyarete gidip gülmekten geçmiş olsun diyememiştim. Sonra ayrıldık. Onun da mı çocuğu olmuyordu acaba?
Testis kanseri olanin cocugu olur mu? Gelinden saklamislar cocugun gecmiste yasadiklarini. Ablamin gorumcesinin oglu yani.Tanti aklıma ne geldi. Eski sevgililerimden biri bir gün annesiyle kavga edip bisiklete atlayıp çıkmış evden. O sinirle altı saat bisiklet sürmüş. Testisleri yukarı kaçmıştı. Ameliyat oldu adam. Hastaneye ziyarete gidip gülmekten geçmiş olsun diyememiştim. Sonra ayrıldık. Onun da mı çocuğu olmuyordu acaba?
OlurTestis kanseri olanin cocugu olur mu? Gelinden saklamislar cocugun gecmiste yasadiklarini. Ablamin gorumcesinin oglu yani.
Tanti aklıma ne geldi. Eski sevgililerimden biri bir gün annesiyle kavga edip bisiklete atlayıp çıkmış evden. O sinirle altı saat bisiklet sürmüş. Testisleri yukarı kaçmıştı. Ameliyat oldu adam. Hastaneye ziyarete gidip gülmekten geçmiş olsun diyememiştim. Sonra ayrıldık. Onun da mı çocuğu olmuyordu acaba?
Geçmiş olsun gidip gülünür mü ne ayıp. Testisin yukarda olması sorun olur mu bilmiyorum ki. Erkek kardeşim doğduğunda biri daha yukardaymış galiba. 2 aylıkken ameliyat oldu ama bir şey demediler çocuk konusunda.
Sen anlatınca aklıma geldi kuzenim is yerinden bir arkadaşı ile aramı yapmaya çalışıyordu. Ayna gibi parlak kafalı bi cocuk. Bi gece aramış kuzenimi (sağlık sektorundeler) dayak yedim orama vurdular şişti diye. Kuzen de erkekleri aramış gidin bakın diye. Neyse almış doktora götürmüş tedavisini yaptırmışlar. Kuzen is yerindeki kızları toplayıp geçmiş olsuna gitmişler erkekler siz niye geldiniz diye kızmış bunlara. Işın aslı sonradan ortaya çıkıyor bizimki capkinlik yaparken sakatlanmış. Pipilettosu kırılmış dayak yedim diye yalan söylemiş. Hem kel hem kırıklı adama gidiyordum az kala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?