- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Peki ortaya cikmaz mi? Oglan icin üzüldüm ama kiza da haksizlik sanki.Olur
Tek testiste yada erken müdahale edilirse
Hayır bi de neden kadin ve evli çalışanı arıyorsun git erkekleri ara rahat rahat anlat derdini.
Off feci
Kabus gibi o var ya.... Seneler önce bir gif'te görmüştüm ve cidden korkuyorum öyle bir şeye sebebiyet vermekten. Allah korusunHayır bi de neden kadin ve evli çalışanı arıyorsun git erkekleri ara rahat rahat anlat derdini.Kuzenin evi yakın diye gidip alacağını düşündü zaar.
Kibar davran sen de eccük.Kabus gibi o var ya.... Seneler önce bir gif'te görmüştüm ve cidden korkuyorum öyle bir şeye sebebiyet vermekten. Allah korusun
Hosgeldiinnn.Kızlarrr tünaydın.
40 sayfa ne yazdınız 1 günde ya
Oku oku bitmedi.
Olm kibar davransan da içime işledi o korku, cidden korkuyorum ya adam elimde kalır diyeKibar davran sen de eccük.
Ben de merak edip bakmıştım cidden kabus gibi görünüyor. Iyilesmesi de uzun sürüyormuş. Kız naptıysa artık.
Yani muayene olursa Ürolojiye çıkar tabi kiPeki ortaya cikmaz mi? Oglan icin üzüldüm ama kiza da haksizlik sanki.
Adam mı elinde kalacak? Yoksaaa..Olm kibar davransan da içime işledi o korku, cidden korkuyorum ya adam elimde kalır diye
O da adamın bir parçası sonuçtaAdam mı elinde kalacak? Yoksaaa..
Ay nebiliyim. Içine işleyen şeyler, elinde kalan parçalar..O da adamın bir parçası sonuçta
Ay neler dedirtiyor bana yaa
Tahriklere kapılıyosun yapmaaO da adamın bir parçası sonuçta
Ay neler dedirtiyor bana yaa
Merkezden kastın bi ucuysa hava kapadı ama yağmıyornameaver yağmur yağıyor mu merkezdee? ^_^
Arkadaşının testisini, müstakbel kısmetinin pipisini gündeme getiren sen değil misinAy nebiliyim. Içine işleyen şeyler, elinde kalan parçalar..
Sen konuşuyorsun söyleten ben oluyorum nedense. Yapan sen suçlu ben.
Ay evet kaptırdım kendimi konuşmaya bu hain domdomlaTahriklere kapılıyosun yapmaa
Merkezden kastın bi ucuysa hava kapadı ama yağmıyor
Hiç de bile. Kendisi söylüyor. Yapıyormuş ki içine işleyen şeyler olmuş bu yüzden de gerilmiş. Ya parçası kalırsaymış.Tahriklere kapılıyosun yapmaa
Olmadı be shot kişisi.Arkadaşının testisini, müstakbel kısmetinin pipisini gündeme getiren sen değil misin
Ay evet kaptırdım kendimi konuşmaya bu hain domdomla
Öhm.
Müstakbel kısmetine geçmiş olsun der, yaşadığı bu ufak (belki de büyük, bilemiyorum) sakatlanmanın ilerideki hayatına etki etmemesini temenni ederim.
Seçtiğin smiley manidar.Olmadı be shot kişisi.
Batı tarafı bulutlu merkez tamam:)) Doğu tarafı kapalı sanırım?
İlçede yayladayım şakır şakır buralar. Ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?