Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yani benimlesin? Yess

Yalnız siyaset bölümündeki kadın öyle bi yazmıştı ki sanırsın KK dan her cuma cumartesi gecesi barlara gece kluplerine servis kaldırılıyo bu başlık altında.

Barda da herkes ilk gördügü herifin kucagına atlayıveriyo.

Sonra da alıyosunuz elinize kadehleri "ne kadar da içkiye kumara zinaya düşkünüz, ne kadar da ateistiz ahahahaha" diye Nuri Alço kahkahaları atıyosunuz.

Hayır nasıl kinlendi ne kurdu kafasında kim bilir

Bu başlık da şer yuvası zaten

Çakalll Ben de ben çağırdım diye geldin sanıyorum.

Ya sen o kadar mesajı hani ara yazdın yahu, daha eylülde üye olmuşsun
En yakın arkadaşım siteden kovulmadan önce acayip geyik yapardık. O zamanlardan kalma şimdi öyle takılıyorum:)

En yakın arkadaşım siteden kovulmadan önce acayip geyik yapardık. O zamanlardan kalma şimdi öyle takılıyorum:)
Ben senin nickini yeni yeni görmeye başladım. Önceden pek BDVde veya siyasette yoktun sanırım değil mi?

E bunları yapıyoz zateeeen...

Ben senin nickini yeni yeni görmeye başladım. Önceden pek BDVde veya siyasette yoktun sanırım değil mi?
Yok bdv de vardım denk gelmemiş. Hatta 5-6 konum da var..
Siyasete pek bakmazdım evet.
Geyikteydik çoğunlukla...

Ama seninle besin zinciri hakkında fikir alışverişimiz olmuştu :) hatırlamadın mı beni

Çaktırmaaa Mune abla gelip kaldırdıgımız erkekleri cımbızıyla alcak sonra. Baksana kimin okudugu belli olmuyo
Aynen leydi (seni leydi diye okudum bunca zaman, öyle kalacak benim için ) bu in vino veritas hiç gizli is beceremiyor hemen ortaya döktü ne var ne yok.

Yok bdv de vardım denk gelmemiş. Hatta 5-6 konum da var..
Siyasete pek bakmazdım evet.
Geyikteydik çoğunlukla...

Ama seninle besin zinciri hakkında fikir alışverişimiz olmuştu :) hatırlamadın mı beni
Tamam o konuyu hatırladım.

Sen çagırmasan fitnenin fesadın tadı mı çıkar , en sevdigim şer odağı sensin aşk olsun.
Oley!
Ay yalnız şu an nasıl ayıplanıyoruzdur, okunurken o kafa sağa sola sallanıp "cık cık cık" sesleri çıkıyordur. Not bile alan vardır ileride tokat gibi yüzlerine çarparız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…