Yani benimlesin? Yessgeçmişi şimdi okudum tantanis beni kandıramazsın,shotta sende ikinizde becereksizsiniz ama dualarım sizinle
Oyy shotum acele acele okuyorum mesajları bir baştan bir sondan,yeni gördüm mesajını,sen de aynısını demişsin canım,teşekkürederim
Kadının dibisinSaflar belli olsun bari. Bi taraf olan bertaraf olur diyorum ve shot u tutuyorum
Bu başlık da şer yuvası zatenYalnız siyaset bölümündeki kadın öyle bi yazmıştı ki sanırsın KK dan her cuma cumartesi gecesi barlara gece kluplerine servis kaldırılıyo bu başlık altında.
Barda da herkes ilk gördügü herifin kucagına atlayıveriyo.
Sonra da alıyosunuz elinize kadehleri "ne kadar da içkiye kumara zinaya düşkünüz, ne kadar da ateistiz ahahahaha" diye Nuri Alço kahkahaları atıyosunuz.
Hayır nasıl kinlendi ne kurdu kafasında kim bilir
Tabii kii. Şer yuvası olmasa ben niye geleyimBu başlık da şer yuvası zaten
ÇakalllTabii kii. Şer yuvası olmasa ben niye geleyim
Ya sen o kadar mesajı hani ara yazdın yahu, daha eylülde üye olmuşsunBeni kimse sallamadığına göre gidiyim yalnızları oynamaya devam edeyim..
En yakın arkadaşım siteden kovulmadan önce acayip geyik yapardık. O zamanlardan kalmaÇakalllBen de ben çağırdım diye geldin sanıyorum.
Ya sen o kadar mesajı hani ara yazdın yahu, daha eylülde üye olmuşsun
Ben senin nickini yeni yeni görmeye başladım. Önceden pek BDVde veya siyasette yoktun sanırım değil mi?En yakın arkadaşım siteden kovulmadan önce acayip geyik yapardık. O zamanlardan kalmaşimdi öyle takılıyorum:)
Yalnız siyaset bölümündeki kadın öyle bi yazmıştı ki sanırsın KK dan her cuma cumartesi gecesi barlara gece kluplerine servis kaldırılıyo bu başlık altında.
Barda da herkes ilk gördügü herifin kucagına atlayıveriyo.
Sonra da alıyosunuz elinize kadehleri "ne kadar da içkiye kumara zinaya düşkünüz, ne kadar da ateistiz ahahahaha" diye Nuri Alço kahkahaları atıyosunuz.
Hayır nasıl kinlendi ne kurdu kafasında kim bilir
Yok bdv de vardım denk gelmemiş. Hatta 5-6 konum da var..Ben senin nickini yeni yeni görmeye başladım. Önceden pek BDVde veya siyasette yoktun sanırım değil mi?
ÇakalllBen de ben çağırdım diye geldin sanıyorum.
Çaktırmaaa Mune abla gelip kaldırdıgımız erkekleri cımbızıyla alcak sonra. Baksana kimin okudugu belli olmuyoE bunları yapıyoz zateeeen...
Aynen leydi (seni leydi diye okudum bunca zaman, öyle kalacak benim içinÇaktırmaaa Mune abla gelip kaldırdıgımız erkekleri cımbızıyla alcak sonra. Baksana kimin okudugu belli olmuyo
Tamam o konuyu hatırladım.Yok bdv de vardım denk gelmemiş. Hatta 5-6 konum da var..
Siyasete pek bakmazdım evet.
Geyikteydik çoğunlukla...
Ama seninle besin zinciri hakkında fikir alışverişimiz olmuştu :) hatırlamadın mı beni
Oley!Sen çagırmasan fitnenin fesadın tadı mı çıkar , en sevdigim şer odağı sensin aşk olsun.
Beyin bu gece evde mi yoksa?Selam der kaçarım
İçim dışım bir napam.Aynen leydi (seni leydi diye okudum bunca zaman, öyle kalacak benim için) bu in vino veritas hiç gizli is beceremiyor hemen ortaya döktü ne var ne yok.
Nasıl seviyosan öyle söyle ahahah, KKnızın Leydisi olarak hizmetinizdeyimAynen leydi (seni leydi diye okudum bunca zaman, öyle kalacak benim için) bu in vino veritas hiç gizli is beceremiyor hemen ortaya döktü ne var ne yok.
Beyin bu gece evde mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?