Uuu hadi biz seni tutmayalım
Bu kadar mıTamam o konuyu hatırladım.
Oley!
Ay yalnız şu an nasıl ayıplanıyoruzdur, okunurken o kafa sağa sola sallanıp "cık cık cık" sesleri çıkıyordur. Not bile alan vardır ileride tokat gibi yüzlerine çarparız diye
Sarı kafa bile koymamışsın.küstüm .Ya ne olacağıdı
nuryolu
Siyasette ben bambaşka bir konuda konuşurken, konuştuğum üye bizim buradaki geyiklerimizden birini gündeme getirip bizi bununla "vurdu".
tantanis 'e koca bulmaya çalıştılar ama onun hedefinde 70 yaşında dedeler olduğu ortaya çıktı, niyeti mirasa konmakmış.
nameaver in vino veritas 'ya ayakkabı bakmak için alışverişe çıktı.
"Bardan adam kaldırma" muhabbetinin son kurbanıyercekimli karanfil oldu, ihale ona kaldı. Olayın sorumlusu yamukprenses bir şekilde sıyrıldı.
Kimin kaç yaşında olduğu konuşuldu. En küçüğümüzladyamore çıktı, en büyükler yaş belirtmediği için şu an belirsiz.
Denas14__ kayınbiraderine hayırlı kısmet arıyor. Önce beni isterken benim istediğim altınlar fazla gelince tantanis ve marilyn monroe fiyat kırdı, dolayısıyla şu an o konu biraz belirsiz.
Valla birkez daha seni tuttuğum için kendimilen gurur duydumnuryolu
Siyasette ben bambaşka bir konuda konuşurken, konuştuğum üye bizim buradaki geyiklerimizden birini gündeme getirip bizi bununla "vurdu".
tantanis 'e koca bulmaya çalıştılar ama onun hedefinde 70 yaşında dedeler olduğu ortaya çıktı, niyeti mirasa konmakmış.
"Bardan adam kaldırma" muhabbetinin son kurbanıyercekimli karanfil oldu, ihale ona kaldı. Olayın sorumlusu yamukprenses bir şekilde sıyrıldı.
Kimin kaç yaşında olduğu konuşuldu. En küçüğümüzladyamore çıktı, en büyükler yaş belirtmediği için şu an belirsiz.
Denas14__ kayınbiraderine hayırlı kısmet arıyor. Önce beni isterken benim istediğim altınlar fazla gelince tantanis ve marilyn monroe fiyat kırdı, dolayısıyla şu an o konu biraz belirsiz.
Fiiuuv süper olmuşnuryolu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...az-miyiz-turk-muyuz-diye-sordum.921042/page-2Fiiuuv süper olmuş
Kim burdaki konudan laf söyledi sana . Aa kaçırmışım .
Evet şimdi okuyordum yaşı küçük yüreği büyük insan..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...az-miyiz-turk-muyuz-diye-sordum.921042/page-2
Olay yerini şuraya bırakayım dedim.
Sen dedikodunun büyüğünü kaçırmışsin ama olmuş mu hiç?Fiiuuv süper olmuş
Kim burdaki konudan laf söyledi sana . Aa kaçırmışım .
Anamla yürüyüşe gittik sonra dondurmaciya gidip verdiğimiz tüm kalorileri geri aldık. Yeni geldim eveNabiyonuz be yaa? Niye duruldunuz?
Çocuklu kadınım ben herşeye yetişemiyorumSen dedikodunun büyüğünü kaçırmışsin ama olmuş mu hiç?
Bebeğin küçük mü?Çocuklu kadınım ben herşeye yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?