Yok sürünürsün..Oof kaç aydır sol yumurtaligim ağrıyor benim. Ölür müyüm?
Hadi be. Süründürmeyeydi eydi.Yok sürünürsün..
Bir Türk ailesi klasiği; çerez, çay ve diziye kaptırmışızNabiyonuz be yaa? Niye duruldunuz?
Bence sizde lejyoner hastalığı var.Hadi be. Süründürmeyeydi eydi.
Bencede..Hadi be. Süründürmeyeydi eydi.
Ayy Eskiyayi mi izliyorsunuz. Anamlar az önce evden kovaladılar beni diziye çok hakaret ettim izlemelerine engel oldum diyeBir Türk ailesi klasiği; çerez, çay ve diziye kaptırmışız
Bence sizde lejyoner hastalığı var.
(Peki benim gerçekten böyle bi hastalık oldugunu Cem Yılmaz sayesinde ögrenmem)
Sağ olsaydı ölürdün de solsa sürünürsünOof kaç aydır sol yumurtaligim ağrıyor benim. Ölür müyüm?
14 aylık ablası :)Bebeğin küçük mü?
aaaa benden önce yapmışsınYok sürünürsün..
Bilseydim sanada kombin bakardımBen de Sörvayvır izliyorumYarın da arkadaşlarımla çıkacağım, ne giysem diye düşünüyorum.
O da ne ki?Bence sizde lejyoner hastalığı var.
(Peki benim gerçekten böyle bi hastalık oldugunu Cem Yılmaz sayesinde ögrenmem)
Of yine mi doktor. Gitmem gerek galiba.Bencede..
O yüzden uslu bir kız çocuğu olup doktora gidiyorsun
Ne farkları var aydınlat bizi marSağ olsaydı ölürdün de solsa sürünürsün
Hee sen öbür topikte çivi alfebesini söküp cevap yazana kadar ben burda yazdımaaaa benden önce yapmışsın
Çoh üzüldüm
Ayy en tatli zamanları. :)) Sağlıcakla büyüsün.14 aylık ablası :)
Bilmiyorum onu hiç. Aa bi dakika Kenan'ın oynadığıysa adını biliyorum sadece. Hiç benlik değil.Ayy Eskiyayi mi izliyorsunuz. Anamlar az önce evden kovaladılar beni diziye çok hakaret ettim izlemelerine engel oldum diye
Amin cümlemizinki:)Ayy en tatli zamanları. :)) Sağlıcakla büyüsün.
Önce evlenseydim keşke. Kendi kendime boşanmak zor olurCanım sen bilirsin ama bence boşan.
Benim televizyonla aram yok pek nasıl çalıştığını çözmem bile zaman alıyor ya. Misafirler Tivibu ac dedi geçenlerde becerip acamazdim bileBilmiyorum onu hiç. Aa bi dakika Kenan'ın oynadığıysa adını biliyorum sadece. Hiç benlik değil.
Türk dizisi olarak 3 tane dizim var şu an. Bugünkü de Hayat Şarkısı. Hoş Kore dizisi uyarlaması aslında ama bizimkiler de hakkını veriyolar simdi. Tavsiye ederim
Ben yakinda teyze olcem. Takip ettiğim kadarıyla yaparım seninle bebek muhabbetini olma mıAmin cümlemizinki:)
Şurda bebek muhabbeti yapacağım insan yok ayolmarilyn monroe doğur bitane oyun arkadaşı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?