Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bi ara ptt den kardeşime harçlık gönderiyordum ama elden
Elden derken ptt şubesinden
Bankamatikler simdi 10 lira alıyo
Yok bundan bahsetmiyorum. Kişi ya da kurum olarak Ptt'den Posta Çeki Hesabı açıyorsun. O hesaba kendi hesabından havele yapabiliyorsun.
Kardeşine para yollayacaksan Kardeşin 5 liraya Ptt Posta Çeki Hesabı açsın, sen de Ptt Bankamatikten kartsız 100 liraya kadar 1,5 lira işlem ücreti vererek para yatırabilirsin. Hiç öyle elden teslimle falan uğraşmayın, böylesi daha ucuz ve kolay.

Hesap olarak değilde, kişi yada kurum için öyle bir havale yapabiliyorsun, onu biliyorum..
Örnek arkadaşına 250 tl de yollasan 25 Tl de yollasan 5 - 10 tl gibi bir işlem ücreti var..
İşlem ücreti diğerlerine göre daha ucuz ya. Mesela 100 liraya kadar 1,5 100 liradan 250 liraya kadar 2,25 falan böyle gidiyor.
Açsam mı diye düşünüyorum hesabı, kafama yattı, en son Finansbanktaki hesabımı aldıkları ücretler nedeniyle kapatmıştım ama kredi kartı kullanmaktan da nefret ediyorum nette.
Bilemedim.

İnternet alış verişleri için istiyorsan paypal hesabı da açabilirsin.. Kredi kart mantığının işletim ücretsizi..
O kartı d&r yada migros gibi bir yerden 1 kez 5 tl ye alıp, para yükleyip internet alış verişi yapılıyor..
Dediğin şu ptt hesabını inceledim, makul görünüyor..

Hehe geçti artık o öğrencilik zamanıydı

Ama inceliyeyim bakıyım boşuna bankalara para kaptırmayalım

Paypal Nakit kart durdurulmadı mı ya? Ben durduruldu diye biliyorum. Ben paypal kullanmadım da kullanan birkaç arkadaşımın hesaplarında sorun çıktı paypal durdurdu hesaplarını o yüzden hep temkinli yaklaştım paypala.

Paypal kullanıyorum ama kredi kartıyla. Nakit şeysi de mi varmış onun?

Durdurulmuş gerçekten..1 temmuza kadar tamamen bitiyormuş..

nternet üzerinden bir çok kişinin kullandığı Paypal Nakit Kart artık sona eriyor. TEB ile Türkiye de yaygınlaşan Paypal Nakit kartı durdurulacağı duyuruldu. Paypal’ın kullanıma sunduğu ve özellikle internet alışverişlerde büyük kolaylık sağlayan Paypal nakit kartlarının kullanılmasının iptal edildiği açıklandı. Türkiye’de faaliyete geçen ve kısa zamanda büyük bir kesim tarafından kullanılmaya başlayan Paypal nakit kartların kullanımının durdurulması Paypal tarafından bugün itibariyle duyuruldu. Paypal tarafından yapılan açıklamayla iki yıldır Türkiye’de TEB Bankası işbirliğiyle yürütülen ön ödemeli para kartı Paypal Nakit Kartı’nın artık kullanılmayacağı duyuruldu. Paypal yaptığı açıklamada söz konusu kartı alırken alınan 5 TL’lik kart ücretinin hesaplara iade edileceği ve kartlarda bulunan paraların 31 Temmuz 2016 tarihine kadar kullanılabileceği açıklandı. Paypal nakit kartlarında bulunan parasını çekmek isteyen müşterilen ise TEB şubeleri aracılığıyla 1 Haziran 2016 tarihine kadar paralarını çekebilecekler. Paypal Nakit Kartına para yüklemeleri 1 Mayis 2016 tarihinde son bulacaktır denilerek, herhangi bir sorun için Paypal Nakit Kart müşteri hizmetlerine 0212 331 70 75 ulaşılabileceği belirtildi
http://www.esekadam.com/paypal-nakit-kart-durduruldu-neden.html

Paypal kullanıyorum ama kredi kartıyla. Nakit şeysi de mi varmış onun?
Var, yani vardı, bir çeşit ön ödemeli kart. Kart alıyorsun, para yüklüyorsun, paypala tanımlayıp işlem yapıyorsun. Kredi kartı değil de banka kartı gibi.
Durdurulmuş gerçekten..1 temmuza kadar tamamen bitiyormuş..
Evet. Sistem sıkıntılıymış zaten. Gerçi Paypal BKM falan güvenli yöntemler ama dediğim gibi paypaldan ağzı yanan çok kişi var etrafımda.

Güzel sistemmiş aslında. Niye kalkmış ki?
Gerçi ben taksitçiyim, taksit yapmıyorsa alacağım varsa da almam.
Cepteteb ya da enparaya baktın mı? Benim de aklım onlarda.

Çok büyük kayıp. Ben şimdi internetten alışveriş yokken verdiğim paralara bile acıyorum. Ki 10 senedir online alışveriş yaparım, son 4-5 senede de mağazadan bişeyler aldığım sayılıdır.
Valla kızkardeşimin aldıklarını gördükçe bi cesaret diyorum ama bendeki bu şansla başıma bi iş falan gelir diyede tırsıyorum
Ailecek görüp alma taraftarıyız

Valla kızkardeşimin aldıklarını gördükçe bi cesaret diyorum ama bendeki bu şansla başıma bi iş falan gelir diyede tırsıyorum
Ailecek görüp alma taraftarıyız

Aman beğenmedinmi geri gönderiyorsun risk yok ki. Ama güvenilir yerden alışveriş yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…