Bi ara ptt den kardeşime harçlık gönderiyordum ama eldenYa normal banka hesabı gibi ama hesap işletim ücreti neyin yok
Hesap olarak değilde, kişi yada kurum için öyle bir havale yapabiliyorsun, onu biliyorum..Ya normal banka hesabı gibi ama hesap işletim ücreti neyin yok
Benzeri şeyi yazmışız ya hemşire, niye yazma demiyorsunBi ara ptt den kardeşime harçlık gönderiyordum ama elden
Elden derken ptt şubesinden
Bankamatikler simdi 10 lira alıyo
Yok bundan bahsetmiyorum. Kişi ya da kurum olarak Ptt'den Posta Çeki Hesabı açıyorsun. O hesaba kendi hesabından havele yapabiliyorsun.Bi ara ptt den kardeşime harçlık gönderiyordum ama elden
Elden derken ptt şubesinden
Bankamatikler simdi 10 lira alıyo
İşlem ücreti diğerlerine göre daha ucuz ya. Mesela 100 liraya kadar 1,5 100 liradan 250 liraya kadar 2,25 falan böyle gidiyor.Hesap olarak değilde, kişi yada kurum için öyle bir havale yapabiliyorsun, onu biliyorum..
Örnek arkadaşına 250 tl de yollasan 25 Tl de yollasan 5 - 10 tl gibi bir işlem ücreti var..
İnternet alış verişleri için istiyorsan paypal hesabı da açabilirsin.. Kredi kart mantığının işletim ücretsizi..Yok bundan bahsetmiyorum. Kişi ya da kurum olarak Ptt'den Posta Çeki Hesabı açıyorsun. O hesaba kendi hesabından havele yapabiliyorsun.
Kardeşine para yollayacaksan Kardeşin 5 liraya Ptt Posta Çeki Hesabı açsın, sen de Ptt Bankamatikten kartsız 100 liraya kadar 1,5 lira işlem ücreti vererek para yatırabilirsin. Hiç öyle elden teslimle falan uğraşmayın, böylesi daha ucuz ve kolay.
İşlem ücreti diğerlerine göre daha ucuz ya. Mesela 100 liraya kadar 1,5 100 liradan 250 liraya kadar 2,25 falan böyle gidiyor.
Açsam mı diye düşünüyorum hesabı, kafama yattı, en son Finansbanktaki hesabımı aldıkları ücretler nedeniyle kapatmıştım ama kredi kartı kullanmaktan da nefret ediyorum nette.
Bilemedim.
Hehe geçti artık o öğrencilik zamanıydıYok bundan bahsetmiyorum. Kişi ya da kurum olarak Ptt'den Posta Çeki Hesabı açıyorsun. O hesaba kendi hesabından havele yapabiliyorsun.
Kardeşine para yollayacaksan Kardeşin 5 liraya Ptt Posta Çeki Hesabı açsın, sen de Ptt Bankamatikten kartsız 100 liraya kadar 1,5 lira işlem ücreti vererek para yatırabilirsin. Hiç öyle elden teslimle falan uğraşmayın, böylesi daha ucuz ve kolay.
İşlem ücreti diğerlerine göre daha ucuz ya. Mesela 100 liraya kadar 1,5 100 liradan 250 liraya kadar 2,25 falan böyle gidiyor.
Açsam mı diye düşünüyorum hesabı, kafama yattı, en son Finansbanktaki hesabımı aldıkları ücretler nedeniyle kapatmıştım ama kredi kartı kullanmaktan da nefret ediyorum nette.
Bilemedim.
Geçen benim içime giren canavardan onunda içine girmiş
Paypal Nakit kart durdurulmadı mı ya? Ben durduruldu diye biliyorum. Ben paypal kullanmadım da kullanan birkaç arkadaşımın hesaplarında sorun çıktı paypal durdurdu hesaplarını o yüzden hep temkinli yaklaştım paypala.İnternet alış verişleri için istiyorsan paypal hesabı da açabilirsin.. Kredi kart mantığının işletim ücretsizi..
O kartı d&r yada migros gibi bir yerden 1 kez 5 tl ye alıp, para yükleyip internet alış verişi yapılıyor..
Dediğin şu ptt hesabını inceledim, makul görünüyor..
Paypal Nakit kart durdurulmadı mı ya? Ben durduruldu diye biliyorum. Ben paypal kullanmadım da kullanan birkaç arkadaşımın hesaplarında sorun çıktı paypal durdurdu hesaplarını o yüzden hep temkinli yaklaştım paypala.
Durdurulmuş gerçekten..1 temmuza kadar tamamen bitiyormuş..Paypal Nakit kart durdurulmadı mı ya? Ben durduruldu diye biliyorum. Ben paypal kullanmadım da kullanan birkaç arkadaşımın hesaplarında sorun çıktı paypal durdurdu hesaplarını o yüzden hep temkinli yaklaştım paypala.
Var, yani vardı, bir çeşit ön ödemeli kart. Kart alıyorsun, para yüklüyorsun, paypala tanımlayıp işlem yapıyorsun. Kredi kartı değil de banka kartı gibi.Paypal kullanıyorum ama kredi kartıyla. Nakit şeysi de mi varmış onun?
Evet. Sistem sıkıntılıymış zaten. Gerçi Paypal BKM falan güvenli yöntemler ama dediğim gibi paypaldan ağzı yanan çok kişi var etrafımda.Durdurulmuş gerçekten..1 temmuza kadar tamamen bitiyormuş..
Uğraşma dedim amaGeçen benim içime giren canavardan onunda içine girmiş
Geçmiş olsunNaptı da gitti?
Ben de beş saatlik trafik, havaalanı ve yağmur macerasından bitap düşmüş halde eve girdim şimdi.
Var, yani vardı, bir çeşit ön ödemeli kart. Kart alıyorsun, para yüklüyorsun, paypala tanımlayıp işlem yapıyorsun. Kredi kartı değil de banka kartı gibi.
Evet. Sistem sıkıntılıymış zaten. Gerçi Paypal BKM falan güvenli yöntemler ama dediğim gibi paypaldan ağzı yanan çok kişi var etrafımda.
Bi benim galiba netten alışveriş yapmayan
Valla kızkardeşimin aldıklarını gördükçe bi cesaret diyorum ama bendeki bu şansla başıma bi iş falan gelir diyede tırsıyorumÇok büyük kayıp. Ben şimdi internetten alışveriş yokken verdiğim paralara bile acıyorum. Ki 10 senedir online alışveriş yaparım, son 4-5 senede de mağazadan bişeyler aldığım sayılıdır.
Valla kızkardeşimin aldıklarını gördükçe bi cesaret diyorum ama bendeki bu şansla başıma bi iş falan gelir diyede tırsıyorum
Ailecek görüp alma taraftarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?