Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yağmurlu havayı görünce hava çok güzeğll diye kendini sokağa atan bi biz değiliz dimi? Her yer bomboş biz gezmeye gidiyoruz bacımlan.

Yağmurlu havayı görünce hava çok güzeğll diye kendini sokağa atan bi biz değiliz dimi? Her yer bomboş biz gezmeye gidiyoruz bacımlan.
Yağmurdan kardan soğuktan nefret ederim temmuz sıcağı olsun kemiklerim ısınsın kayseriyide sevmiyorum bu yüzden buz gibi memleket yazın bile üşür mü insan. Sırf çocuklara annem baksın diye mecburi tayine oraya gidicez cocuklar büyüyünce de sıcak yerlere kaçarım hemen

Yağmurlu havada dışarda olmaktan nefret ederim. Ben nickimi huysuz şirin olarak mı değiştirsem acaba?
Hehe tam huysuz şirinsin sen. Yakışır.

Ben de yaz aylarını sevmem hiç. Buharlasacak gibi hissediyorum.

Ya hukukla alakali bi konu olunca hiç tanımadığım insanlar beni oraya etiketliyor. Konu ile ilgili gram bilgim yok halbuki. Ingilizce hazırlıktayken ben bu kocayi nasıl boşarim diye soran teyzelerin karşısında hissettiğim şeyin tıpkısını hissediyorum burda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…