- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Aynen. Sanırım benden sonra psikolojik tedavi görmeye başladı"Finish him" işaretiyle fatality yapmışsın
Yağmurlu havayı görünce hava çok güzeğll diye kendini sokağa atan bi biz değiliz dimi? Her yer bomboş biz gezmeye gidiyoruz bacımlan.
Yağmurdan kardan soğuktan nefret ederim temmuz sıcağı olsun kemiklerim ısınsın kayseriyide sevmiyorum bu yüzden buz gibi memleket yazın bile üşür mü insan. Sırf çocuklara annem baksın diye mecburi tayine oraya gidicez cocuklar büyüyünce de sıcak yerlere kaçarım hemenYağmurlu havayı görünce hava çok güzeğll diye kendini sokağa atan bi biz değiliz dimi? Her yer bomboş biz gezmeye gidiyoruz bacımlan.
Hehe tam huysuz şirinsin sen. Yakışır.Yağmurlu havada dışarda olmaktan nefret ederim. Ben nickimi huysuz şirin olarak mı değiştirsem acaba?
Ben de yaz aylarını sevmem hiç. Buharlasacak gibi hissediyorum.Yağmurdan kardan soğuktan nefret ederim temmuz sıcağı olsun kemiklerim ısınsın kayseriyide sevmiyorum bu yüzden buz gibi memleket yazın bile üşür mü insan. Sırf çocuklara annem baksın diye mecburi tayine oraya gidicez cocuklar büyüyünce de sıcak yerlere kaçarım hemen
Eee burdaymışsınız ya işte
Eee burdaymışsınız ya işte
Ben gelirim
Ver adresiÇık gel :))
Ben başladım içmeye zaten, 2 simit alırsın gelirken, peynir var, basarız arasına
Ne ayıp
İnsan gel beraber olsun der
Hee farkettimAyıp mı? Günahımı aldın bak
Hee farkettim
Ben oraya gelene kadar çay icetea olur
Hehe demlerizÇay köpeen olsun bi daha demleriz.
Sen niye muhatap almıyorsun beniNolduu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?