Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ne söz verdin eltiş, nasıl pazarlıklar dönüyo burada? Nikah sahidi koltugunu vermedin insallah ya da eltilik makamımı? Aglarım bak bi yakısıklı bekar Pilot tanıdıgım yok diye beni silersen
Hii ay olur mu....
Bak Denas14__ defalarca şahitliği sordu, kontenjan dolu dedim. Verir miyim nikah şahitliği yerini senin?

Sep'le de eltilik değil görümcelik üzerine uzlaştık. Kendisi görümcem olacak.

Hep sizden ötürü. Al uleyn sen al 4 koca
Benim mevcut koca gitti, gezmelere yetişemedim.

Ehehe, bak dört koca iyi işte. Biri gider üçü kalır. Hepsini çalıştırır haftanın farklı günlerinde tatil yapmalarını sağlarsan bi de şahane olur. Her gün biriyle gezmece...

Sizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
Evde oturdum kaldım yine. Çay demliyim bari
Normalde müdüre göre cumartesi de gidiyor eşim sabah gittim güzel simitimi aldım kendi kendime kahvaltı yapıcam adam kalktı bende gidecek sanıyorum hadi kahvaltıyı hazırla demeye başladı ben bu saatte yemiyorumki sen gitmiyor musun hem dedim. Müdür aramamış evdeyiz bugün dedi kızın üstünü başını mahvetti 2 kere üst değiştim daha 2 gün önce yıkamadan gelen halıma çay döktü. Kıza çikolata domates eline ne geçerse tattırdı. Ya niye kaldınız siz gidinsene dedim az daha uyuyum demeye kalmadı müdür aradı gidelim diye bana söylendi durdu burda suçlu ben miyim siz söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…