- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ne söz verdin eltiş, nasıl pazarlıklar dönüyo burada? Nikah sahidi koltugunu vermedin insallah ya da eltilik makamımı? Aglarım bak bi yakısıklı bekar Pilot tanıdıgım yok diye beni silersen
Hii ay olur mu....Ne söz verdin eltiş, nasıl pazarlıklar dönüyo burada? Nikah sahidi koltugunu vermedin insallah ya da eltilik makamımı? Aglarım bak bi yakısıklı bekar Pilot tanıdıgım yok diye beni silersen
Bayramda Bodrum için uçak bileti aldım, şu an biletlere bakıp ağlıyorum. İnsafsızlar ya.Manevi şeyler istemedim ben yavru raad ol. Nikah şahitliği senin olabilir.
Cok günah.Yok dört bey alma planları yapıyorum şu an.
Ocagına incir agacı dikmediysen eltişimin mesela yok, azıcık maddiyat göz cıkarmazManevi şeyler istemedim ben yavru raad ol. Nikah şahitliği senin olabilir.
Bayramda Bodrum için uçak bileti aldım, şu an biletlere bakıp ağlıyorum. İnsafsızlar ya.
Cok günah.
Angela ne anlar sen takva sahibi diğer üyelere sorAngela değil dedi. Diğerlerine sormak sıkar biraz.
Ülkenin ilk çok kocalı hürmüzü ben olacağım. Haberlerde izlersiniz.
Bitanemsin be helal sana eltişHii ay olur mu....
BakDenas14__ defalarca şahitliği sordu, kontenjan dolu dedim. Verir miyim nikah şahitliği yerini senin?
Sep'le de eltilik değil görümcelik üzerine uzlaştık. Kendisi görümcem olacak.
Ocagına incir agacı dikmediysen eltişimin mesela yok, azıcık maddiyat göz cıkarmaz
580 teleNiye ki, çok mu pahalıydı?
580 tele
Bende kayinvalidenin komşusu olayım bariBitanemsin be helal sana eltiş
Sizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
Evde oturdum kaldım yine. Çay demliyim bari
Benimki açık olsunSizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
Ohh kaldık mı başbaşa...
Aman tanrım didim o ne580 tele
Hep sizden ötürü. Al uleyn sen al 4 koca
Benim mevcut koca gitti, gezmelere yetişemedim.
Normalde müdüre göre cumartesi de gidiyor eşim sabah gittim güzel simitimi aldım kendi kendime kahvaltı yapıcam adam kalktı bende gidecek sanıyorum hadi kahvaltıyı hazırla demeye başladı ben bu saatte yemiyorumki sen gitmiyor musun hem dedim. Müdür aramamış evdeyiz bugün dedi kızın üstünü başını mahvetti 2 kere üst değiştim daha 2 gün önce yıkamadan gelen halıma çay döktü. Kıza çikolata domates eline ne geçerse tattırdı. Ya niye kaldınız siz gidinsene dedim az daha uyuyum demeye kalmadı müdür aradı gidelim diye bana söylendi durdu burda suçlu ben miyim siz söyleyinSizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?