Eneeee biraz daha hazırlanmaya baslamazsam ben de benimkini kaçırcam yaSizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
Evde oturdum kaldım yine. Çay demliyim bari
Normalde müdüre göre cumartesi de gidiyor eşim sabah gittim güzel simitimi aldım kendi kendime kahvaltı yapıcam adam kalktı bende gidecek sanıyorum hadi kahvaltıyı hazırla demeye başladı ben bu saatte yemiyorumki sen gitmiyor musun hem dedim. Müdür aramamış evdeyiz bugün dedi kızın üstünü başını mahvetti 2 kere üst değiştim daha 2 gün önce yıkamadan gelen halıma çay döktü. Kıza çikolata domates eline ne geçerse tattırdı. Ya niye kaldınız siz gidinsene dedim az daha uyuyum demeye kalmadı müdür aradı gidelim diye bana söylendi durdu burda suçlu ben miyim siz söyleyin
Bu ne la
Normalde müdüre göre cumartesi de gidiyor eşim sabah gittim güzel simitimi aldım kendi kendime kahvaltı yapıcam adam kalktı bende gidecek sanıyorum hadi kahvaltıyı hazırla demeye başladı ben bu saatte yemiyorumki sen gitmiyor musun hem dedim. Müdür aramamış evdeyiz bugün dedi kızın üstünü başını mahvetti 2 kere üst değiştim daha 2 gün önce yıkamadan gelen halıma çay döktü. Kıza çikolata domates eline ne geçerse tattırdı. Ya niye kaldınız siz gidinsene dedim az daha uyuyum demeye kalmadı müdür aradı gidelim diye bana söylendi durdu burda suçlu ben miyim siz söyleyin
Elinde ıslak mendili iki sürttü ne kızıyorsun al gitti diyor ama ne gitmesi duruyor sapsarı bir de güzel denk getirmiş o kadar koyu rengin içinde beyaz kısma özellikle yapsan öyle dökemezsinAnam koca değil büyük çocuk mübarek.
Bi de bu heriflerin hepsi mi sakar yahu?
Orijinal beğğnnBu ne la
La bu ne
Ne la bu
Yardım etmesin zaten bu sakarlikla ya mutfak kümes kadar kucağında çocuk mutfakta dolanıyor arkami dönüyorum çarpışıyoruz elimdekini döküyorum bir git ayağımın altından diyorum aman iyi çıkıyoruz deyip üste çıkıyorBuyuracağına azcık yardım ediverse olmaz mıymış? :/
Haber etmiyo, aniden gelişiyor olaylar filan, sen haklısın, eşinin iş düzenine paralel bi ev düzenin var tabi ki senin de.
Bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum bebeğimOrijinal beğğnn
Yardım etmesin zaten bu sakarlikla ya mutfak kümes kadar kucağında çocuk mutfakta dolanıyor arkami dönüyorum çarpışıyoruz elimdekini döküyorum bir git ayağımın altından diyorum aman iyi çıkıyoruz deyip üste çıkıyor
He tabii, havalimanına git gel benim de 600-610'u bulacak.Hey maşallah.
Biz de dün antalyaya baktık uçak+transfer 760 oluyor bayramda. Arabayla gitmeye karar verdik galiba. Üç kere antalyaya gider döneriz o paraya.
Uçağın taksini benden alıyorlar herhaldeAman tanrım didim o neo gün icin tüm business ı üstüne yapcaklar mıymıs
Tişekkür ederim cınıımmBu kadar güzel olduğunu bilmiyordum bebeğim
Arkadaşlar benim sağ kaşım dökülüyor. Sağ tarafımın üzerine yüzüstü yattığımdan sanırım, ayrıca hormonal de belki..
Özetle: Aranızda kaş kontörü (kıl tekniği ile) yaptıran oldu mu? Memnun olan varmı? Gerçi İzmirde ne zaman metroya binsem herkez kontörlü kaşlı ve ipek kirpikli, utanmasam soracağım
Nette çok yorum var, ama buradakiler tarafsız yorum yapacağından soruyorum ..
Yok canım ya o an sinirden ölüyorum iş yaparken agresif olurum kimse dokunmasın başımda beklemesin elim çabuktur zaten daralırım ben öyle ya anlatırken bile daraldımO an gıcık olmuşsundur da böyle anlatınca baya tatlı bi itiş kakış canlandı gözümde
He tabii, havalimanına git gel benim de 600-610'u bulacak.
Bu nedir ya.
Uçağın taksini benden alıyorlar herhalde
Metroya binince utanmasam soracağım kirpiğiBi arkadaşım yaptırmış bi kaç ay önce. Gayet güzel olmuş, ben beğendim. Sadece rengi biraz çiğ geldi bana ama değişecekmiş zamanla.
İpek kirpik benim de aklımda ama yıllar önce yaptırmıştım çok çabuk döküldü. Hala öyle mi acaba?
Metroya binince utanmasam soracağım kirpiği
Ama kaş konusunda çok farklı yorum olduğundan cesaret edemedim, birde her yerde iyi yapılmaz sanırım,
İzmir veya Ankaradan tavsiye veren olursa sevinirimBu konuda konu açmak istemem
Tuzun miktarına bağlıBizimki seyyar bir herife yaptırmış. Bu işin en iyisiymiş. Mesela işte izmirde 10 kişi var isteyen, geliyor iki gün kalıyor yapıyor, sonra adanadan 10 kişi çıkıyor kalkıp oraya gidiyor falan. İstersen numarasını alayım ama tuzluydu biraz.
Tuzun miktarına bağlı
Yok canım ya o an sinirden ölüyorum iş yaparken agresif olurum kimse dokunmasın başımda beklemesin elim çabuktur zaten daralırım ben öyle ya anlatırken bile daraldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?