Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sizle muhabbet edicem diye adamı kaçırdım ya
Evde oturdum kaldım yine. Çay demliyim bari
Eneeee biraz daha hazırlanmaya baslamazsam ben de benimkini kaçırcam ya

Hem az hem çokmuş gibi en güzeli oymuş gibi yıllarca beklemis gibi bekledigime degmis gibi ben ona resmeeen aşığııım

Öhöm ne diyoduk manita beklemez, makyaj aceleye gelmez, ben kaçar. Seviyorum sizii hadi çayınız muhabbetiniz bol olsuun

Anam koca değil büyük çocuk mübarek.
Bi de bu heriflerin hepsi mi sakar yahu?

Buyuracağına azcık yardım ediverse olmaz mıymış? :/
Haber etmiyo, aniden gelişiyor olaylar filan, sen haklısın, eşinin iş düzenine paralel bi ev düzenin var tabi ki senin de.

Anam koca değil büyük çocuk mübarek.
Bi de bu heriflerin hepsi mi sakar yahu?
Elinde ıslak mendili iki sürttü ne kızıyorsun al gitti diyor ama ne gitmesi duruyor sapsarı bir de güzel denk getirmiş o kadar koyu rengin içinde beyaz kısma özellikle yapsan öyle dökemezsin

Buyuracağına azcık yardım ediverse olmaz mıymış? :/
Haber etmiyo, aniden gelişiyor olaylar filan, sen haklısın, eşinin iş düzenine paralel bi ev düzenin var tabi ki senin de.
Yardım etmesin zaten bu sakarlikla ya mutfak kümes kadar kucağında çocuk mutfakta dolanıyor arkami dönüyorum çarpışıyoruz elimdekini döküyorum bir git ayağımın altından diyorum aman iyi çıkıyoruz deyip üste çıkıyor

O an gıcık olmuşsundur da böyle anlatınca baya tatlı bi itiş kakış canlandı gözümde

Arkadaşlar benim sağ kaşım dökülüyor. Sağ tarafımın üzerine yüzüstü yattığımdan sanırım, ayrıca hormonal de belki..

Özetle: Aranızda kaş kontörü (kıl tekniği ile) yaptıran oldu mu? Memnun olan varmı? Gerçi İzmirde ne zaman metroya binsem herkes kontörlü kaşlı ve ipek kirpikli, utanmasam soracağım
Nette çok yorum var, ama buradakiler tarafsız yorum yapacağından soruyorum ..

Hey maşallah.
Biz de dün antalyaya baktık uçak+transfer 760 oluyor bayramda. Arabayla gitmeye karar verdik galiba. Üç kere antalyaya gider döneriz o paraya.
He tabii, havalimanına git gel benim de 600-610'u bulacak.
Bu nedir ya.
Aman tanrım didim o ne o gün icin tüm business ı üstüne yapcaklar mıymıs
Uçağın taksini benden alıyorlar herhalde

Bi arkadaşım yaptırmış bi kaç ay önce. Gayet güzel olmuş, ben beğendim. Sadece rengi biraz çiğ geldi bana ama değişecekmiş zamanla.

İpek kirpik benim de aklımda ama yıllar önce yaptırmıştım çok çabuk döküldü. Hala öyle mi acaba?

He tabii, havalimanına git gel benim de 600-610'u bulacak.
Bu nedir ya.

Uçağın taksini benden alıyorlar herhalde

Bayram işte ne olacak. Normalde bayramda bi yere gitmeyiz biz. Şehirde kalmak çok daha keyifli oluyor. Her yer bomboş tadını çıkarıyoruz. Ama abimler çok ısrar etti bize katılın diye, kıramadık.

Diğer hatunlar, siz neler yapıyorsunuz bayramda?

Metroya binince utanmasam soracağım kirpiği
Ama kaş konusunda çok farklı yorum olduğundan cesaret edemedim, birde her yerde iyi yapılmaz sanırım,
İzmir veya Ankaradan tavsiye veren olursa sevinirim Bu konuda konu açmak istemem

Bizimki seyyar bir herife yaptırmış. Bu işin en iyisiymiş. Mesela işte izmirde 10 kişi var isteyen, geliyor iki gün kalıyor yapıyor, sonra adanadan 10 kişi çıkıyor kalkıp oraya gidiyor falan. İstersen numarasını alayım ama tuzluydu biraz.

Tuzun miktarına bağlı

Yok canım ya o an sinirden ölüyorum iş yaparken agresif olurum kimse dokunmasın başımda beklemesin elim çabuktur zaten daralırım ben öyle ya anlatırken bile daraldım

Doğrudur, işin kendimce önemine ve çabuk olması gerekliliğine göre, ben de agresif davranabiliyorum.
Ama ilgili senle, yanında bulunmak istiyor eşin belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…