Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay söyledi de net hatırlamıyorum ya, çok ilgilenmedim o sıra. 1600 ya da 1800 gibi bişey söyledi sanırım. Yanılıyor da olabilirim.

1600-1800 civarı
300 ile 750 arası fiyatları onların
Hani ömür boyu kalıcı mı yapıyor ki ..
Ben bi merkezleri dolaşayım en iyisi..

Normalde bayramdan bu kadar önce bu kadar pahalı olmuyor. 350-400 oluyor maks. Daha 1 aydan fazla var.

Ben iki sene önce bütün planı yapıp uçak bileti almayı unuttum Gitmeme bir hafta kala uçağın saati kaçtı diye bakayım dedim, baktım bilet yok! Almamışım. O zaman 600 vermiştim, bir hafta önce aldığım halde.

Şimdi 1 ay önceden 600 fazla

Mardin'e gelip Lokman'i bulmani tavsiye ederim.

Eger tayinler Haziran sonuna kadar aciklanirsa ve Kayseri cikarsa orada olacağız. Ev almayı düşündüğümüz icin mecbur gidicez.
Zaten baska ne yapabiliriz 2 cocukla

Fiyatları çok farklı. Denizde giyilecek ayakkabıya çok para vermeye gerek var mı?
Rahatlık ve görünüm açısından ne kadar fark olabilir aralarında?
Bence yok. Yani eğer yazın 3 ay her gün giyiyorsan tabii ama öyle kısa tatilde falan giyiyorsan çok para vermeye gerek yok.
Görünüm açısından fark olmaz.
Rahatlığı bilemedim, giyip bakmadan bilinemez sanırım.

Adidas 227 lira, diğeri decathlonda 35 lira.
Tatilden tatile giyeceğiz.
Benim aslan burcu, manyak, lüks düşkünü kocam adidasa takmış durumda.
En son deniz ayakkabılarını beş sene önce falan saklıkentteki bir marketten almıştık, yıllarca giyindik. Ne farkı olacak diyorum ama...

Decathlon alın tabii. 35 lira zaten, eğer çok rahatsızsa giyemeyecek gibiyse diğerini alırsınız. Fiyat farkı fazla. Deniz ayakkabısı ne kadar farklı olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…