Ay söyledi de net hatırlamıyorum ya, çok ilgilenmedim o sıra. 1600 ya da 1800 gibi bişey söyledi sanırım. Yanılıyor da olabilirim.
1600-1800 civarı
300 ile 750 arası fiyatları onların
Hani ömür boyu kalıcı mı yapıyor ki ..
Ben bi merkezleri dolaşayım en iyisi..
Doğrudur Sep ciğim, çünkü adam il il, 8-10 kişi için gidiyorsa, alır..(Birde şöhreti olmuşsa fazlasını alır)600-800 falan mı dedi acaba?
Ama sanmıyorum diğer kızlar da çok pahalıymış dedi çünküm.
Normalde bayramdan bu kadar önce bu kadar pahalı olmuyor. 350-400 oluyor maks. Daha 1 aydan fazla var.Bayram işte ne olacak. Normalde bayramda bi yere gitmeyiz biz. Şehirde kalmak çok daha keyifli oluyor. Her yer bomboş tadını çıkarıyoruz. Ama abimler çok ısrar etti bize katılın diye, kıramadık.
Diğer hatunlar, siz neler yapıyorsunuz bayramda?
Gunaaaahh birak doksun.Elinde ıslak mendili iki sürttü ne kızıyorsun al gitti diyor ama ne gitmesi duruyor sapsarı bir de güzel denk getirmiş o kadar koyu rengin içinde beyaz kısma özellikle yapsan öyle dökemezsin
Mardin'e gelip Lokman'i bulmani tavsiye ederim.Arkadaşlar benim sağ kaşım dökülüyor. Sağ tarafımın üzerine yüzüstü yattığımdan sanırım, ayrıca hormonal de belki..
Özetle: Aranızda kaş kontörü (kıl tekniği ile) yaptıran oldu mu? Memnun olan varmı? Gerçi İzmirde ne zaman metroya binsem herkes kontörlü kaşlı ve ipek kirpikli, utanmasam soracağım
Nette çok yorum var, ama buradakiler tarafsız yorum yapacağından soruyorum ..
Hangi anlamda fark var mıdır kuzum?
Eger tayinler Haziran sonuna kadar aciklanirsa ve Kayseri cikarsa orada olacağız. Ev almayı düşündüğümüz icin mecbur gidicez.Bayram işte ne olacak. Normalde bayramda bi yere gitmeyiz biz. Şehirde kalmak çok daha keyifli oluyor. Her yer bomboş tadını çıkarıyoruz. Ama abimler çok ısrar etti bize katılın diye, kıramadık.
Diğer hatunlar, siz neler yapıyorsunuz bayramda?
Hangi anlamda fark var mıdır kuzum?
Fiyat? Rahatlık? Görünüm?
Eger tayinler Haziran sonuna kadar aciklanirsa ve Kayseri cikarsa orada olacağız. Ev almayı düşündüğümüz icin mecbur gidicez.
Zaten baska ne yapabiliriz 2 cocukla
Bence yok. Yani eğer yazın 3 ay her gün giyiyorsan tabii ama öyle kısa tatilde falan giyiyorsan çok para vermeye gerek yok.Fiyatları çok farklı. Denizde giyilecek ayakkabıya çok para vermeye gerek var mı?
Rahatlık ve görünüm açısından ne kadar fark olabilir aralarında?
Bence yok. Yani eğer yazın 3 ay her gün giyiyorsan tabii ama öyle kısa tatilde falan giyiyorsan çok para vermeye gerek yok.
Görünüm açısından fark olmaz.
Rahatlığı bilemedim, giyip bakmadan bilinemez sanırım.
Adidas 227 lira, diğeri decathlonda 35 lira.
Tatilden tatile giyeceğiz.
Benim aslan burcu, manyak, lüks düşkünü kocam adidasa takmış durumda.
En son deniz ayakkabılarını beş sene önce falan saklıkentteki bir marketten almıştık, yıllarca giyindik. Ne farkı olacak diyorum ama...
Ah Mardine 3 yıldır gidelim gidelim dedik nasip olmadı.. Arkadaş hep davet ediyordu..Mardin'e gelip Lokman'i bulmani tavsiye ederim.
Şimdi bana da günah dicem ama korkuyorum şimdi beni topa tutarlar diyeGunaaaahh birak doksun.
Çok görüşemedigimiz icin dipdibe yaşıyoruz geldiğinde koltuğun bir tarafı çökmüş aynı yere oturmaktanDoğrudur, işin kendimce önemine ve çabuk olması gerekliliğine göre, ben de agresif davranabiliyorum.
Ama ilgili senle, yanında bulunmak istiyor eşin belli ki.
Onun kütük değişti kayseri oldu zatenSiz bikaç sene evde oturun bakalım. Seni de kayseriye gönderirsek kayserililer grubu olcak burası.
Onun kütük değişti kayseri oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?