- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Koskoca sosyete pazarına gidip tüm malvarlığımı kıza yatırdım
Sen diyarbakırlı mısın sep. 1 kilo kadayıf sarması göndersene o nasıl bir lezzet öyle ya hakkarideyken arkadaş getirmişti en çok ben yiyim diye hızlı hızlı yemiştimHeaaa doğru ya. Olsun taşınırsa kayserili dicem ben ona. Onun dışında benim hemşom.
Sizi bırak kendime bir çöp alamadımBize de bi iki bişey alaydın kadın.
Kaç çeyrek bozdurdun kendimi görüyorum şu an sende şimdiden birikim yapayım. Daha 4 yaşındaki oğlum bile param yok deyince gidip bankadan alalım diyor zalımlarKoskoca sosyete pazarına gidip tüm malvarlığımı kıza yatırdım
Sen diyarbakırlı mısın sep. 1 kilo kadayıf sarması göndersene o nasıl bir lezzet öyle ya hakkarideyken arkadaş getirmişti en çok ben yiyim diye hızlı hızlı yemiştim
Sizi bırak kendime bir çöp alamadım
O kayserili artık canım borçlu çıkarız hiç ellemeyelimYok değilim. Diyarbakarın yan tarafındanım. Ankaranın ötesine yengem o tarafa atanınca yanında destek olmak için 3-4 sene önce gittim ilk kez. Naylon doğuluyum ben. Çok istiyorum ama gidip gezmeyi görmeyi. Kadayıfı canavardan isticez bence.
Hehe çalıştığım dönemde kızım küçüktüKaç çeyrek bozdurdun kendimi görüyorum şu an sende şimdiden birikim yapayım. Daha 4 yaşındaki oğlum bile param yok deyince gidip bankadan alalım diyor zalımlar
Çorap değilde çoh hoş pantolonlar vardı şal desenli efil efilİki çorap falan alsaydın yaw. Sosyete pazarına gitmeyeli de çok oldu. Bi dolanmak lazım aslında.
Aynılar ya sanki beleş para doğum iznindeyimya maaş almıyorum çalışmıyorumki ben dedim hadi işe git artık diyorHehe çalıştığım dönemde kızım küçüktü
Maaş çekerken yanımda olurdu.
Param bittiği zaman bankamatik arardı burası veriyor diye
Sanki babası hayrına veriyor
O kayserili artık canım borçlu çıkarız hiç ellemeyelim
Çorap değilde çoh hoş pantolonlar vardı şal desenli efil efil
Alamadım alamadımmm
Aklıma geldi ya ben ortaokula giderken annem birgün karga dermiş ki yavrularım doğdu doğalı burnum dolusu bok yiyemedim dermiş ben patavatsız da yiyeydin anne kim engel oldu dedim. Hayırsız evladım ya benim çocuklar böyle aklına geleni söylemese bariÇorap değilde çoh hoş pantolonlar vardı şal desenli efil efil
Alamadım alamadımmm
Haftaya nere gitcem mezuniyet varPiii sana. Haftaya git al onları.
Aklıma geldi ya ben ortaokula giderken annem birgün karga dermiş ki yavrularım doğdu doğalı burnum dolusu bok yiyemedim dermiş ben patavatsız da yiyeydin anne kim engel oldu dedim. Hayırsız evladım ya benim çocuklar böyle aklına geleni söylemese bari
Hemde nasıl havasından mı suyundan mı bilmemO kadar çabuk mu etkiliyor ?
O da bana mal gibi çocuktun dedi ama
Anneye hürmetler :)
Bir arkadaşımız Kayseri'ye yerleşti o anlatmıstı.Hemde nasıl havasından mı suyundan mı bilmem
Öyle mi gidilir be dışarı ayakkabısı ayrı ev ayakkabısı ayrı hatta o ev ayakkabılarına özel çantalar dikiliyor. Misal kadın tesettürlüdür evden o şekil çıkar misafirliğe bir gider offf pür makyaj alt tarafı kahve tabiBir arkadaşımız Kayseri'ye yerleşti o anlatmıstı.
Sabah kahveye çağırmış komşuları bu akıllıda ne bilsin ev kıyafetiyle gitmiş.
Enem bi gittim ki dedi hatunlar dirseklerine kadar bilezikli
Meğersem kahve adı altında yeni aldıkları takıları görücüye çıkarıyolarmış
Benimde var ev ayakkabısı çantamÖyle mi gidilir be dışarı ayakkabısı ayrı ev ayakkabısı ayrı hatta o ev ayakkabılarına özel çantalar dikiliyor. Misal kadın tesettürlüdür evden o şekil çıkar misafirliğe bir gider offf pür makyaj alt tarafı kahve tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?