Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sen diyarbakırlı mısın sep. 1 kilo kadayıf sarması göndersene o nasıl bir lezzet öyle ya hakkarideyken arkadaş getirmişti en çok ben yiyim diye hızlı hızlı yemiştim

Yok değilim. Diyarbakarın yan tarafındanım. Ankaranın ötesine yengem o tarafa atanınca yanında destek olmak için 3-4 sene önce gittim ilk kez. Naylon doğuluyum ben. Çok istiyorum ama gidip gezmeyi görmeyi. Kadayıfı canavardan isticez bence.

O kayserili artık canım borçlu çıkarız hiç ellemeyelim

Kaç çeyrek bozdurdun kendimi görüyorum şu an sende şimdiden birikim yapayım. Daha 4 yaşındaki oğlum bile param yok deyince gidip bankadan alalım diyor zalımlar
Hehe çalıştığım dönemde kızım küçüktü
Maaş çekerken yanımda olurdu.
Param bittiği zaman bankamatik arardı burası veriyor diye
Sanki babası hayrına veriyor

Hehe çalıştığım dönemde kızım küçüktü
Maaş çekerken yanımda olurdu.
Param bittiği zaman bankamatik arardı burası veriyor diye
Sanki babası hayrına veriyor
Aynılar ya sanki beleş para doğum iznindeyimya maaş almıyorum çalışmıyorumki ben dedim hadi işe git artık diyor

Çorap değilde çoh hoş pantolonlar vardı şal desenli efil efil
Alamadım alamadımmm
Aklıma geldi ya ben ortaokula giderken annem birgün karga dermiş ki yavrularım doğdu doğalı burnum dolusu bok yiyemedim dermiş ben patavatsız da yiyeydin anne kim engel oldu dedim. Hayırsız evladım ya benim çocuklar böyle aklına geleni söylemese bari

Hemde nasıl havasından mı suyundan mı bilmem
Bir arkadaşımız Kayseri'ye yerleşti o anlatmıstı.
Sabah kahveye çağırmış komşuları bu akıllıda ne bilsin ev kıyafetiyle gitmiş.
Enem bi gittim ki dedi hatunlar dirseklerine kadar bilezikli
Meğersem kahve adı altında yeni aldıkları takıları görücüye çıkarıyolarmış

Öyle mi gidilir be dışarı ayakkabısı ayrı ev ayakkabısı ayrı hatta o ev ayakkabılarına özel çantalar dikiliyor. Misal kadın tesettürlüdür evden o şekil çıkar misafirliğe bir gider offf pür makyaj alt tarafı kahve tabi

Benimde var ev ayakkabısı çantam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…