Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Benim neden yok 1 seneye yaklaştı ev hanımı sayılırım hemen tedarik etmem lazım
Benimki Ankarada oturduğumuz yerde kurdele nakışı kursu vardı, oranın öğretmeni ile ahbap olmuştuk, arada bir kursta yanında takılırdım, bana kayıt olmadın ama olsun hadi sende yap dedi, yani kendim yaptım, hatta desenini kendim çıkardım rasgele bir şeydi, bunu değerlendirelim ayakkabı çantası yapalım dedi, ilk duyduğumda ben ayakkabıları kutuda saklıyorum niye nakışlı çantada saklıyım demiştim
Yaptık oldu, kolinin birinin derinliğinde duruyor, hatta saplarını bile dikmedim, annem aklına geldikçe sorar ver ben kullanayım diye, ama üşengeç ben

Bir insanin ister erkek ister bayan olsun ailesi disinda birsey yapmis olmasi nasil hosuna gider anlamiyorum. 4 yillik evliyiliz esim bir kez olsun arkadaslariyla vs birsey yapmadi hep ailesiyle gecirir.
Denas14__ sen bu konuda ciddi misin? Gerçekten özellikle evli bir insan hiç arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez mi, keyif almaz mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…