- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Tamam olmuşsun sen tak altınlarını git o zamanBenimde var ev ayakkabısı çantam
Benimde var ev ayakkabısı çantam
Benimde var hemşire, hemide kurdele nakışı süslemeliBenimde var ev ayakkabısı çantam
Ev ayakkabısı çantası nedir yaw? Söylemesi bile zor.
Benim neden yok 1 seneye yaklaştı ev hanımı sayılırım hemen tedarik etmem lazımBenimde var hemşire, hemide kurdele nakışı süslemeli
Ama altınım yokTamam olmuşsun sen tak altınlarını git o zaman
Bizim asagidaki kuafor yapiyor mikemmel. 350 tl. Gel yaptirayim saa1600-1800 civarı
300 ile 750 arası fiyatları onların
Hani ömür boyu kalıcı mı yapıyor ki ..
Ben bi merkezleri dolaşayım en iyisi..
Benimki Ankarada oturduğumuz yerde kurdele nakışı kursu vardı, oranın öğretmeni ile ahbap olmuştuk, arada bir kursta yanında takılırdım, bana kayıt olmadın ama olsun hadi sende yap dedi, yani kendim yaptım, hatta desenini kendim çıkardım rasgele bir şeydi, bunu değerlendirelim ayakkabı çantası yapalım dedi, ilk duyduğumda ben ayakkabıları kutuda saklıyorum niye nakışlı çantada saklıyım demiştimBenim neden yok 1 seneye yaklaştı ev hanımı sayılırım hemen tedarik etmem lazım
Mardin ve Kayseriden kaş için yer bulduk, İzmirde henüz çıkmadıBizim asagidaki kuafor yapiyor mikemmel. 350 tl. Gel yaptirayim saa
Eki Görüntüle 1839160
Böyle birşey işte
O zaman gitme derim hatta merdivenlerde falan da yakalanma benceAma altınım yok
Alyansın vardır , sok milletin gözüne gözüne hemşireAma altınım yok
Bizim asagidaki kuafor yapiyor mikemmel. 350 tl. Gel yaptirayim saa
Bir insanin ister erkek ister bayan olsun ailesi disinda birsey yapmis olmasi nasil hosuna gider anlamiyorum. 4 yillik evliyiliz esim bir kez olsun arkadaslariyla vs birsey yapmadi hep ailesiyle gecirir.
Bi o var çok şükür hemşireAlyansın vardır , sok milletin gözüne gözüne hemşire
Denas14__ sen bu konuda ciddi misin? Gerçekten özellikle evli bir insan hiç arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez mi, keyif almaz mı?
Bende de altın olarak sadece alyans var, 1 de spor kolyeBi o var çok şükür hemşire
Sen benden zenginmişsinBende de altın olarak sadece alyans var, 1 de spor kolye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?