- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Bende de altın olarak sadece alyans var, 1 de spor kolye
Sen benden zenginmişsin
Aman, bizim gönlümüz zengin hemşireSen benden zenginmişsin
İçine bibi kaçmış sepNe sandın. İki tane kolyem var kızım, zenginim ben.
İçine bibi kaçmış sep
Sen diyarbakırlı mısın sep. 1 kilo kadayıf sarması göndersene o nasıl bir lezzet öyle ya hakkarideyken arkadaş getirmişti en çok ben yiyim diye hızlı hızlı yemiştim
Canınız istiyosa gonderem yaw ayip ettiniz.Yok değilim. Diyarbakarın yan tarafındanım. Ankaranın ötesine yengem o tarafa atanınca yanında destek olmak için 3-4 sene önce gittim ilk kez. Naylon doğuluyum ben. Çok istiyorum ama gidip gezmeyi görmeyi. Kadayıfı canavardan isticez bence.
Ehem ayıptır söylemesi hazirandaki tatilin uçak-otelini hallettim, akşam tren biletlerini alacağım.Çoooooook sıkıldıııım
Nedeeeenn? Gel anamlara cigkofte yapi ablam.Çoooooook sıkıldıııım
Ohhh yarasin. Eve kapandim cumartesi cumartesi.Nedeeeenn? Gel anamlara cigkofte yapi ablam.
Ne zenginliği yaa ucuzcuyum ben
Ne zenginliği yaa ucuzcuyum ben
İtalya'da bildiğin hostellerde kalacağım ne zenginliğiHadi ordan pis zengin..
Burjuvasın kızııaammm taammığNe zenginliği yaa ucuzcuyum ben
Bilmem ben almiyorum pek . Aklim esimde oluyor. Ailecek birseyler yapmak her zaman daha keyifli geliyor.Denas14__ sen bu konuda ciddi misin? Gerçekten özellikle evli bir insan hiç arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez mi, keyif almaz mı?
Yoo cok degildi. Gayet guzeldi yahu.Bilinmeyen arıyor bebişim. Bende kolum kadar kaş var. İzin versem kulağıma ulaşacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?