Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

tantanis , Brunella (name, denas, angela, siz online değilsiniz diye etiketlemiyorum)

Şimdi ben spor ayakkabılarımla gideceğim, yanıma babetlerimi, bağcıklı sandaletlerimi ve topuklu açık ayakkabılarımı alacağım. Dört tane fazla mı? Ben normalde 2 ayakkabıyla giden insanım, kendimi ikna edemedim 4 ayakkabıya

Gireceğin her ortama uyabilecek çeşitte ayakkabı olmuş bence iyi.

Ben olsam zaten 4ünü de almıştım (Bavula ne olur ne olmaz diye mümkün olduğunca bi şeyler tıkma huyum var da )
Ancak bir tutam daha mantık çerçevesinde düşünecek olursam, yükü azaltmaksa maksat; babetler spor duruyorsa, sadece sandalet ve topuklu ayakkabı ile yetinirdim. Ayağımda da sporlar, tamamdır :)

Telefona intel widi zımbırtısını yükleyip tembellik yapacaktım ama olmadı Anlayan var mı bunlardan?

Gireceğin her ortama uyabilecek çeşitte ayakkabı olmuş bence iyi.

Sandaletleri bıraktım. Onlar gladyatör tipi, uzun süre yürüyünce üstündeki düğümler çok iz yapıyor.
Yürüyüşlere sporlarla giderim, daha düzgün bir yere giderken babetlerimi giyerim, şık bir yere gitmem gerekirse de topukluları. Zaten kıyafetlerim de spor, öyle çok şık şeyler değil. Bikini vs de aldım :) Bol bol elbise, etek aldım rahat rahat gezinmek için.

Yeteri kadar hava attın.

Ben geldiiimmmm... 182 bildirim 4 özel mesaj var yaw, ne olmuş öyle.

Ban yediğim mesaja bakın allah aşkına.

Demedim ama ona benzer bişey dedim.
Heykel bu kadar günahsa heykel dağıtan partiye oy vermeyin dedim. Heykeli kıran akp'li demedim de akp'li zaten. Haberin içinde geçiyor. E bu vandalı koruyan da muhtemelen akp'lidir diye düşünüyoruz haliyle.

Sen bdvde bi konu yüzünden gitmemiş miydin ya? Geyik yaptıydık.

Hoşgeldinnn

Sepppp hoşgeldinnnnnn

Yok o değilmiş. Bence orda bilenip banlayacak sebep bulamayınca saçma sebepten yolladı abi.
Boş yere gitmişsin o zaman. Bu mesajda cidden bir şey yok çünkü.

Sebebini sor bence. Bi sonraki cezanı atlasınlar yakartop oynarken topu havada tutup can kazanmışsın gibi. Birimiz banlanırsa içeri de alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…