Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

" x abi yeni evlendiginizde yuruyen karizmaydi. Adam çökmüş ne ettin adama ?" da demisti gecenlerde.
Bak isin bu tarafini dusunmemistim. Saf mıyım neyim ya?

Yalnız cidden dobralıkta aracın kontrolünü kaybedip patavatsızlık seridine ani bi dalış yapmış arkadaşı.
Bence de..
Kaldı ki güzellik göreceli bi kavran..
Mesela ben eşimin ex eşine maymın diyorum ama adam 12 yıl evli kalmış, çirkin bulsa yada beğenmese durmazdı belki.. Ama başka sorunlardan ayrılmışlar.. Ben pi çirkin nasıl aldın bunu dediğimde gülmüştü..
Ayrıca o kadın ve beni kıyaslayan olunca sinir olurum ben.. Çünkü o geçmişte kalmış..Ama ben o nu çirkin görüyorum, çünkü benim estetik bakışım bu, yada eşimle ilgili sorunlarından böyle düşündüm, ama bunu bana sen ondan güzelsin deseler, yeminle bozarım kim olursa olsun..
Yada o senden daha şöyle deseler onuda bozarım..
Herkesin kendi şahsına münhasır güzelliği özelliği vardır..

Son düzenleme:
Sen o kadını eşinin eski eşi olmasa da güzel bulmayacaktın zaten. Yani eski eşe duydugun bi saplantı bi kıskanclık meselesi degil, sokaktan gecerken görsen de "iiii bu olmamıs yalnız" diyecektin. Senin estetik bakıs acın bu.

Kesinlikle haklısın yani eski esleri sevgilileri yenisiyle kıyaslamak büyük ayıp bence. Hem gecmise hem gelecege hakaret yani.

12 yıl bi seyi yürütmüslerse o kadının da varmıs demek ki fiziksel olmasa da bi güzelligi.

12 yıllık bi seyi bozup hayatına seninle devam ediyosa da onun aradıgı güzellik artık sende demektir.

Yani bi adamın/kadının tercih edip etmemesine göre güzel cirkin olunmaz bence, kıyası da yapılmaz bunun.

Herkes kendi yolunda bi takım artılara ve eksilere illa ki sahip. Mükemmel oldugunu iddia eden varsa buyursun bi ego tadilatı yapalım

Aynen işte bu görüşteyim.. Her kelimene katılıyorum..
Ben de ahım şahım güzel değilim kendime göre fiziksel olarak..
Eşimin aradığıda zaten fizik değilmiş bunu da biliyorum.. Çünkü görüyorum..
Eşimde kendini eleştirir, biz çok açığızdır birbirimize kusurlarımızda
12 yıllık evliliği benim için bozmadığı içinde ayrıca mutluyum ( ben boşandıktan 2,5 yıl, o boşandıktan yaklaşık 2 yıl sonra tanışıp, 3 ay içinde evlenme kararı aldık )

Uu pek hızlı.

Kız grubuyla Erdogan kavgası yaptık. Aforoz edildim geldim.

Biz de bizi ayiracaklar diye tanistiktan 2 ay sonra evlendik. Ayiptir sormasi siz niye acele ettiniz?

Ya güzellik çirkinlik bırakın hanımlar.
Güzellikle olsa Adriana Lima aldatılmaz, Rihanna dayak yemezdi. Hugh Jackman'ın karısını bilimiyor musunuz, öyle bir adam o kadınla senelerdir evliyse fizik her şey değil demek ki.

Valla benim etrafimda ogluna kuma gitmeye razi tipler var. Tartisma bence.
Ben tartışmayı seviyorum bu sebepten kavga edecek halimiz yok sonuçta.

Ama içimizden biri Erdogan fanı. Ve en yakın olduğum da o. Onla epey atıştık diğerleri bi ona bi bana hak verdi.

Bu kadını hoş bulan bi ben miyim? Tamam adam daha genç duruyor ama tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…