Amiinn canım..Pişmanlık da neymiş, uğramasın semtinize hiç.
Benim etrafımda hiç yok çok şükür. Geçmiş yıllarda bir-iki tane varmış, onlarla da yolumuzu ayırdık kalmadı hiç.Ben tartışmayı seviyorum bu sebepten kavga edecek halimiz yok sonuçta.
Ama içimizden biri Erdogan fanı. Ve en yakın olduğum da o. Onla epey atıştık diğerleri bi ona bi bana hak verdi.
Tatlılık ayrı, tatlı duruyorlar evet.Bu kadını hoş bulan bi ben miyim? Tamam adam daha genç duruyor ama tatlılar.
Bu bücür değilmi? Anlamadım ki
Hee bucur. Altina "ne yaptin cabuk soyle?" yazacaktim. YollamisimBu bücür değilmi? Anlamadım ki
Amin. Iyi oldugu kadar da bekar olursa sevinirim sonra başa bela oluyor.Amiinn canım..
İnşallah sen daha iyi insanlarla karşılaşırsın..
Bunu hepiniz için dilerim
Benim akrabalar bile cemaatçi RTEci olarak ayrıldığından bünye alışık.Benim etrafımda hiç yok çok şükür. Geçmiş yıllarda bir-iki tane varmış, onlarla da yolumuzu ayırdık kalmadı hiç.
Bizde cemaatçi de yokBenim akrabalar bile cemaatçi RTEci olarak ayrıldığından bünye alışık.Nasıl çıkarayım hayatımdan yüzde elinin 3 4 dilimi bende.
Bişey yapmadım vallaHee bucur. Altina "ne yaptin cabuk soyle?" yazacaktim. Yollamisim
Uu görmen lazım curcunayı. Dedem koyu akp amcalarım cemaat. Bir araya gelince savaş çıkıyor 2 saat. Artık yasak koydular konuşmuyorlar bu konuda.Bizde cemaatçi de yok
Anam cemaatci miii? Ötekini tercih ederim. Bari saflar :)Benim akrabalar bile cemaatçi RTEci olarak ayrıldığından bünye alışık.Nasıl çıkarayım hayatımdan yüzde elinin 3 4 dilimi bende.
Amin inşallah..Amin. Iyi oldugu kadar da bekar olursa sevinirim sonra başa bela oluyor.
Ay yok bizimkiler de safcık cemaat finansmanlığı yapıyorlar anca.Anam cemaatci miii? Ötekini tercih ederim. Bari saflar :)
Coh yanlis kisiye anlatiyorsun su an bunlarıAy yok bizimkiler de safcık cemaat finansmanlığı yapıyorlar anca.
Kelebekler hangi yöne gidiyor?Amin inşallah..
Şuna emin ol, o kişi olduğunu vakti geldiğinde anlıyorsun
Istihbarat diyorsun.Coh yanlis kisiye anlatiyorsun su an bunları
Sen henüz doğru kişiye denk gelmediğinden kelebeklerin yönü şaşıyordur, evet bi saçmalama olur gençlikte ama yaş aldıkça bir şeyler oturuyor yerine, yani verdiğin kararlar daha temkinli oluyor. Aşık olduğunda yada hoşlandığında bile mantık oturmuş oluyorKelebekler hangi yöne gidiyor?
Ben aşık olunca içerde yönlerini karıştırıp deli gibi geziyorlar da. Doğru kişide doğru yoldan giderler belkim.
Temkinli temkinli karar verip 3 ayda evlenebilirim yani? Yaş almak güzel bir şeymiş.Sen henüz doğru kişiye denk gelmediğinden kelebeklerin yönü şaşıyordur, evet bi saçmalama olur gençlikte ama yaş aldıkça bir şeyler oturuyor yerine, yani verdiğin kararlar daha temkinli oluyor. Aşık olduğunda yada hoşlandığında bile mantık oturmuş oluyor
Şimdi senin çok çok karar değiştirme yaşların, ama belli zaman sonra doğru kararı verirsin..
Yaş alınca 3 ayda tanıyabiliyorsun, çünkü kiminle muhatap olacağını seçebiliyorsunTemkinli temkinli karar verip 3 ayda evlenebilirim yani? Yaş almak güzel bir şeymiş.
Bu ara kafam pek karışık. Kelebekler ölmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?