Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben tartışmayı seviyorum bu sebepten kavga edecek halimiz yok sonuçta.

Ama içimizden biri Erdogan fanı. Ve en yakın olduğum da o. Onla epey atıştık diğerleri bi ona bi bana hak verdi.
Benim etrafımda hiç yok çok şükür. Geçmiş yıllarda bir-iki tane varmış, onlarla da yolumuzu ayırdık kalmadı hiç.

Benim etrafımda hiç yok çok şükür. Geçmiş yıllarda bir-iki tane varmış, onlarla da yolumuzu ayırdık kalmadı hiç.
Benim akrabalar bile cemaatçi RTEci olarak ayrıldığından bünye alışık. Nasıl çıkarayım hayatımdan yüzde elinin 3 4 dilimi bende.

Bizde cemaatçi de yok
Uu görmen lazım curcunayı. Dedem koyu akp amcalarım cemaat. Bir araya gelince savaş çıkıyor 2 saat. Artık yasak koydular konuşmuyorlar bu konuda.

Dedemin en sevdiği cümle 70 sente muhtaçtık amcamın ki hukuk herkese lazım. Bu iki cümle kapışıyor.

Amin inşallah..
Şuna emin ol, o kişi olduğunu vakti geldiğinde anlıyorsun
Kelebekler hangi yöne gidiyor?

Ben aşık olunca içerde yönlerini karıştırıp deli gibi geziyorlar da. Doğru kişide doğru yoldan giderler belkim.

Kelebekler hangi yöne gidiyor?

Ben aşık olunca içerde yönlerini karıştırıp deli gibi geziyorlar da. Doğru kişide doğru yoldan giderler belkim.
Sen henüz doğru kişiye denk gelmediğinden kelebeklerin yönü şaşıyordur, evet bi saçmalama olur gençlikte ama yaş aldıkça bir şeyler oturuyor yerine, yani verdiğin kararlar daha temkinli oluyor. Aşık olduğunda yada hoşlandığında bile mantık oturmuş oluyor
Şimdi senin çok çok karar değiştirme yaşların, ama belli zaman sonra doğru kararı verirsin..

Temkinli temkinli karar verip 3 ayda evlenebilirim yani? Yaş almak güzel bir şeymiş.

Bu ara kafam pek karışık. Kelebekler ölmüş.

Temkinli temkinli karar verip 3 ayda evlenebilirim yani? Yaş almak güzel bir şeymiş.

Bu ara kafam pek karışık. Kelebekler ölmüş.
Yaş alınca 3 ayda tanıyabiliyorsun, çünkü kiminle muhatap olacağını seçebiliyorsun
Bu arada biz tanıştık, 3 ay geçmeden evlilik teklif etti, 2 dk düşündüm evet dedim,aynı hafta içinde istemeye geldi 2 ay sonra da evlendik
Yani 3 ay içinde evlilik kararı almak bu idi, sonuçta 3 ay tanımak, belli yaşa gelmiş bir kadın için yeterli gibi.. Çünkü kiminle muhatap olduğumuzu biliyoruz, temkinliyiz, kendimizi üzdürmeyiz

Yada ben cadılığımdan böyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…