Bu bücür hapisten kaçınca p.nis büyütme ameliyatı olmuş
Ya çok tatlı. Hayatımı sarıp o ana geçmek istiyorum direkt. Olma mı?Yaş alınca 3 ayda tanıyabiliyorsun, çünkü kiminle muhatap olacağını seçebiliyorsun
Bu arada biz tanıştık, 3 ay geçmeden evlilik teklif etti, 2 dk düşündüm evet dedim,aynı hafta içinde istemeye geldi 2 ay sonra da evlendik
Yani 3 ay içinde evlilik kararı almak bu idi, sonuçta 3 ay tanımak, belli yaşa gelmiş bir kadın için yeterli gibi.. Çünkü kiminle muhatap olduğumuzu biliyoruz, temkinliyiz, kendimizi üzdürmeyiz
Yada ben cadılığımdan böyleydim
Canımcım, bu yaşlarının kıymetini bil, önünde çok güzel zamanın var..Ya çok tatlı. Hayatımı sarıp o ana geçmek istiyorum direkt. Olma mı?
6-7 dk önce koltukta bi süzüldüm dü, o mu kiYa çok tatlı. Hayatımı sarıp o ana geçmek istiyorum direkt. Olma mı?
Okul bitse de mesleğe başlayıp hayatımı kursam keşke artık.Canımcım, bu yaşlarının kıymetini bil, önünde çok güzel zamanın var..
Okulun bitince güzel bir mesleğin olacak inşallah, tabiki meşagatli zamanların olacak..
Ama şunu bil ki karşına biri çıktığında sen onu 25 yaşında da anlarsın doğru kişi ise. Hayat deneme yanılma tablosu gibidir..
Arkadaşım ders çalışıyormuş masa sallandı epey dedi.6-7 dk önce koltukta bi süzüldüm dü, o mu ki
Tansiyonum düştü sandım..
Evet İzmirdeyim canım ..Arkadaşım ders çalışıyormuş masa sallandı epey dedi.
Sen izmirde miydinn?
İnşallah,Okul bitse de mesleğe başlayıp hayatımı kursam keşke artık.Bulduğumu düşününce gelip sana sorcam kesin. :))
Kelebek dedin de aklıma geldi, benim pilotum noldu?Naber kelebekler?
Kelebek dedin de aklıma geldi, benim pilotum noldu?
Yüzü güzele 40 gün doyulur ama huyu güzele 40 yıl doyulmaz unutma bunu. Adam sana hayatım de bana diyecek kadar seviyor seni hemde 2. Çocuğu yapmış. Yüzü güzel boylu poslu dikkat çeken bir eltim var lakin huyu evlerden ırak herkese illallah ettiriyor
Güle güle Shot, Allaha emanet ol, güzel güzel git, güzel güzel dön inşallah..ladyamore , tantanis , Brunella , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , marilyn monroe , pinoli , MazlumuGetirinBana , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Kızlar ben gidiyorum. Buralar 10 gün size emanet. Sahip çıkın, döndüğümde bıraktığım gibi bulmak istiyorum
Hoşçakalınız.
Vay vay vayladyamore , tantanis , Brunella , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , marilyn monroe , pinoli , MazlumuGetirinBana , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Kızlar ben gidiyorum. Buralar 10 gün size emanet. Sahip çıkın, döndüğümde bıraktığım gibi bulmak istiyorum
Hoşçakalınız.
Sag salim git gel balim. Iyi eglenceler iyi gezmeler mucukkkkladyamore , tantanis , Brunella , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , marilyn monroe , pinoli , MazlumuGetirinBana , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Hoşçakalınız.
Shot beni de götür noluuuur valizlerini taşırım kuş kadar yerim hiç ses çıkarmamladyamore , tantanis , Brunella , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , marilyn monroe , pinoli , MazlumuGetirinBana , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Hoşçakalınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?