ladyamore , tantanis , @bilinmeyenfx , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , @marilyn monroe , pinoli , @msg38 , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Kızlar ben gidiyorum. Buralar 10 gün size emanet. Sahip çıkın, döndüğümde bıraktığım gibi bulmak istiyorum
Hoşçakalınız.
shotum iyi tatillerladyamore , tantanis , @bilinmeyenfx , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , @marilyn monroe , pinoli , @msg38 , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Kızlar ben gidiyorum. Buralar 10 gün size emanet. Sahip çıkın, döndüğümde bıraktığım gibi bulmak istiyorum
Hoşçakalınız.
Onuda atlatırsınız inşallah sorunsuzÇok tşkler sağol,bide düğünü atlattıkmı tamamdır..
Darısı evladına inşallah
Onuda atlatırsınız inşallah sorunsuz
Dur abla bi mezuniyeti oldu üstümden tır geçmiş gibi oldum düğün düşünemiyorum bile
Şaka bi tarafa Amin tüm bekarlara olsun :)
Güle güle kuzum. Iyi eğlenceler. :))ladyamore , tantanis , @bilinmeyenfx , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , @marilyn monroe , pinoli , @msg38 , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Hoşçakalınız.
Güle güle kuzum. Iyi eğlenceler. :))
Gecmis olsunHanimKelesimiGetir abla. Düğün daha hızlı geciyor merak etme :))
Hı hı Bebekim di mi ben?
Hı hı 
Gule gule git canim. Arkadaslarini sakın unutma. Gelirken herkese birer tane getir.ladyamore , tantanis , @bilinmeyenfx , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , in vino veritas , @marilyn monroe , pinoli , @msg38 , Loch Ness Canavari (umarım unuttuğum kimse yoktur)
Hoşçakalınız.
Kiz buShot beni de götür noluuuur valizlerini taşırım kuş kadar yerim hiç ses çıkarmam
B.k gibi buralar napacan yaniyor cehennem gibi.Kiz buDenas14__ kadin beni Mugla ya bile götürmedi. Tuvalette bile uyurdum halbuki. Shot un da isi yok seni Italya ya götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?