- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
B.k gibi buralar napacan yaniyor cehennem gibi.ah kayseri de olaydiiimm vay oolaaaydim
Valize de sığarım ben ufacık tefeciğim zatenKiz buDenas14__ kadin beni Mugla ya bile götürmedi. Tuvalette bile uyurdum halbuki. Shot un da isi yok seni Italya ya götürsün
Kayseride ne işin var buz gibi memleketB.k gibi buralar napacan yaniyor cehennem gibi.ah kayseri de olaydiiimm vay oolaaaydim
Ne deniziNerdesin sen?
Edit: muğladaymışsın, denize girsene kadın.
Ne guzel isteKayseride ne işin var buz gibi memleket
Sarımsak döveceğini aldın mı ablaDüğünüde dünürler düşünsün artık topu onlara sttık nasılsa uğraşıp dursunlar artık
Ne kadar zor demi gene mezuniyet iyiübu işler acayip çok detay var..
Amin inşallah:))
Ben anca ısındığım için terleme gibi sıkıntım olmuyor tabi. Yazın gitmeyi sevmiyorum bu yüzden evler buz gibi oluyor kışın hiç değilse soba yanıyorNe guzel istebura gibi yapis yapis sip sip terden iyidir
Ne denizikazik caktik gelinlerin evine milastayiz.bohcalar falan bakiliyor cumartesi gecesi nisan oldu. Araba yolda arizalandi hala sanayide. Bugun olacak da donecez insalah.
Valla ne dusunurlerse dusunsunler inan umrumda degil. Bitsede gitsek.Milastan bin minibüse git örene. İki çim geri dön. Gelin evinden kaç, bohçalar onlara kalsın. Hem belki onlar da sıkılmıştır sizden, gitseler de kurtulsak diyorlardır
Valla ne dusunurlerse dusunsunler inan umrumda degil. Bitsede gitsek.
Yok kiz da var ya perisan oldu .
Iste nisan dediler olmaz gel dediler ayip dedilerO arabalar da gep olmadık zamanlarda bozulur. Sen niye çoluk çocukla gittin ki zaten. Bahanen de hazırmış halbuki.
Iste nisan dediler olmaz gel dediler ayip dediler
Kaç gündür ordasınız? Yazık yahu düzeni çok bozulmuştur bebenin.
Bugun donuyoruz insallah. Arabanin sanziman dagalmis,balatalar yanmis,bu yuzden fren kitlenmisti. Uygun sanziman araniyor.izmir de varmis ama bakalim.
Valla babamin araba. Ben annem babamla geldim.esim yok. 3 ay once 3 gun bakimda kaldi diyor. Otomatik de degil duz vites. On takim dagalmis. Selcukta adam ugrasiyor. Simdi gelmis takacakmis bakalim.Bakım yaptırmadan mı çıktınız yola? Otomatik arabaların klasik problemidir şanzıman, her an her şey olabilir. Masraflı da olur.
E izmirden gelecek tamir edecekler falan filan bugüne yetişecek mi o iş?
Valla babamin araba. Ben annem babamla geldim.esim yok. 3 ay once 3 gun bakimda kaldi diyor. Otomatik de degil duz vites. On takim dagalmis. Selcukta adam ugrasiyor. Simdi gelmis takacakmis bakalim.
Kiralik arac var bizde. Neler cektik nisan gunu. Aydinda tunelde kaldik. Kaza yapiyorduk . Kurtarici cekici polis sanayi beynim yandiapar topar yemek kuafor nisan oldu.
Ya Sep Allahtan arkamizda araba yoktu. Saga sola savrulduk direksiyon hakimiyetini kaybetti.aci sesle durduk.He sizin araba sandım.
Araba sıkıntılı o zaman, bakım dediğin 3-4 saatlik bişey çünkü. Sıkıntı varsa uzar. Bi de aklınızda bulunsun üç ay önce bakım yapılmış arabayla yola çıkmayın asla. Hiç bişey yapılmasa bile bir servis görsün, sorun yok desin. Bizim de başımıza geldi böyle bişey bir zamanlar. O zamandan beri servise uğramadan yola çıkmam.
Ay o söke tünellerinden nefret ediyorum. Çok dar zaten, allah korumuş.
Ya Sep Allahtan arkamizda araba yoktu. Saga sola savrulduk direksiyon hakimiyetini kaybetti.aci sesle durduk.
Ya sorma esim bu konularda nasil titizdir babam cok rahat xxxxxxx..xl. yapariz,hallederiz,birsey olmaz kafasinda.
Evet ya sorma. Amin insallah cumlemizi..Allah korumuş resmen. Tünelin içinde bi de.
Daha bir iki hafta önce burdaki tünellerde bir kaza gördüm çok fenaydı. Allah beterinden korusun.
Çok ucuz yırtmıssınız çok geçmiş olsun bebegimEvet ya sorma. Amin insallah cumlemizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?