Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ne denizi kazik caktik gelinlerin evine milastayiz.bohcalar falan bakiliyor cumartesi gecesi nisan oldu. Araba yolda arizalandi hala sanayide. Bugun olacak da donecez insalah.

Milastan bin minibüse git örene. İki çim geri dön. Gelin evinden kaç, bohçalar onlara kalsın. Hem belki onlar da sıkılmıştır sizden, gitseler de kurtulsak diyorlardır

Milastan bin minibüse git örene. İki çim geri dön. Gelin evinden kaç, bohçalar onlara kalsın. Hem belki onlar da sıkılmıştır sizden, gitseler de kurtulsak diyorlardır
Valla ne dusunurlerse dusunsunler inan umrumda degil. Bitsede gitsek.
Yok kiz da var ya perisan oldu .

Bugun donuyoruz insallah. Arabanin sanziman dagalmis,balatalar yanmis,bu yuzden fren kitlenmisti. Uygun sanziman araniyor.izmir de varmis ama bakalim.

Bakım yaptırmadan mı çıktınız yola? Otomatik arabaların klasik problemidir şanzıman, her an her şey olabilir. Masraflı da olur.

E izmirden gelecek tamir edecekler falan filan bugüne yetişecek mi o iş?

Bakım yaptırmadan mı çıktınız yola? Otomatik arabaların klasik problemidir şanzıman, her an her şey olabilir. Masraflı da olur.

E izmirden gelecek tamir edecekler falan filan bugüne yetişecek mi o iş?
Valla babamin araba. Ben annem babamla geldim.esim yok. 3 ay once 3 gun bakimda kaldi diyor. Otomatik de degil duz vites. On takim dagalmis. Selcukta adam ugrasiyor. Simdi gelmis takacakmis bakalim.
Kiralik arac var bizde. Neler cektik nisan gunu. Aydinda tunelde kaldik. Kaza yapiyorduk . Kurtarici cekici polis sanayi beynim yandi apar topar yemek kuafor nisan oldu.

He sizin araba sandım.
Araba sıkıntılı o zaman, bakım dediğin 3-4 saatlik bişey çünkü. Sıkıntı varsa uzar. Bi de aklınızda bulunsun üç ay önce bakım yapılmış arabayla yola çıkmayın asla. Hiç bişey yapılmasa bile bir servis görsün, sorun yok desin. Bizim de başımıza geldi böyle bişey bir zamanlar. O zamandan beri servise uğramadan yola çıkmam.

Ay o söke tünellerinden nefret ediyorum. Çok dar zaten, allah korumuş.

Ya Sep Allahtan arkamizda araba yoktu. Saga sola savrulduk direksiyon hakimiyetini kaybetti.aci sesle durduk.

Ya sorma esim bu konularda nasil titizdir babam cok rahat xxxxxxx..xl. yapariz,hallederiz,birsey olmaz kafasinda.

Ya Sep Allahtan arkamizda araba yoktu. Saga sola savrulduk direksiyon hakimiyetini kaybetti.aci sesle durduk.

Ya sorma esim bu konularda nasil titizdir babam cok rahat xxxxxxx..xl. yapariz,hallederiz,birsey olmaz kafasinda.

Allah korumuş resmen. Tünelin içinde bi de.
Daha bir iki hafta önce burdaki tünellerde bir kaza gördüm çok fenaydı. Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…