- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Yav işte enginarı havucu rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıyon üzerine de ceviz koyuyon nesini sevmedin ki.Sonra misafir neden kanepeleri kemiriyo?
Havucla cevizi çig çig ber de bari ac kalmayayım.
Şu aşağıdaki fotoda içinde bezelye var ya, hah işte onlar hazır temizlenmiş satılıyor zati.enginardan soğuttunuz
ben fotoğrafına baktım. o koca şeyi hayatta temizleyemem :)
Negzel lan, canım çekti, mis gibi yemekler. Bürüksel Lahanasını pek sevmem ama enginarla brokoli süperdir.
Daha da bir şey demiyorum.
temizlenmiş varsa rahatYav işte enginarı havucu rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıyon üzerine de ceviz koyuyon nesini sevmedin ki.
Şu aşağıdaki fotoda içinde bezelye var ya, hah işte onlar hazır temizlenmiş satılıyor zati.
Negzel lan, canım çekti, mis gibi yemekler. Bürüksel Lahanasını pek sevmem ama enginarla brokoli süperdir.
No proplem :)temizlenmiş varsa rahatteşekkürler
Aslında o kadar zor değil, eline eldiven geçir soyarken, soyar soymaz, bol limonlu suya at. Soyması az zahmetli ama sonucu güzeldirenginardan soğuttunuz
ben fotoğrafına baktım. o koca şeyi hayatta temizleyemem :)
Ay annem hepsinden de yapıyo ya ben de bi şey diyemiyorum.
Yemek olduğunu iddia ediyorlar.bune ya
iyim abla sen nasılsın. evet karşılaşmadık epeydit.Asmu ne haberr epeydir karşılaşamadık hiç
ben şimdi temizlenmiş olayım. temizlenmiş olduğu için yıkayıp bol limonlu suya atıp bekleteyim.Aslında o kadar zor değil, eline eldiven geçir soyarken, soyar soymaz, bol limonlu suya at. Soyması az zahmetli ama sonucu güzeldirYapraklar tazeyse çıtır çıtır kopar zaten..
iyim abla sen nasılsın. evet karşılaşmadık epeydit.
ben şimdi temizlenmiş olayım. temizlenmiş olduğu için yıkayıp bol limonlu suya atıp bekleteyim.
bir daha soymama gerek varmı?
Bamya ve ıspanak severim, evde kendim de pişiririm.Aman be yemeyin siz ot. Ne anlarsınız güzel yemekten
Senin elinden çiğ brokoli olsa da yerim ayıp ediyosun. (Sen yine de kıyma tabi bana, sabah bi uyanırım kapımda bi kutu brokoli altında da Mer'den sevgiler diye not falan yazıktır)Aman be yemeyin siz ot. Ne anlarsınız güzel yemekten
-Eğer yaşadığın şehirde pazar yada marketlerde yeşili varsa, onlardan alıp, temizleyebilirsin. Limonlu suya at direk. Youtube da videoları var, nasıl temizleneceğinin.iyim abla sen nasılsın. evet karşılaşmadık epeydit.
ben şimdi temizlenmiş olayım. temizlenmiş olduğu için yıkayıp bol limonlu suya atıp bekleteyim.
bir daha soymama gerek varmı?
Burda enginar varmı desen bön bön bakarlar enginar yaptım desen totolarıyla gülerlerYemek olduğunu iddia ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?